Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری مهر، حسین اطمینان در کنفرانس آنلاین چالش های سنگ اهن و فولاد در بورس کالا با اشاره به نا متعادل بودن سود حاصل از عرضه مواد فولادی در کشور اظهار داشت: بخش اعظم سود در زنجیره فولاد به سمت فولاد سازها سرازیر می شود و تامین کنندان مواد اولیه از این سود بی نصیب هستند.

وی با اشاره به اینکه قیمت‌گذاری های دستوری طی سال‌های اخیر به ویژه در صنعت فولاد نتوانسته اثر مثبتی در فرآیند عرضه و تقاضا داشته باشد و مشکلاتی را نیز به این صنعت تحمیل کرده است، افزود: چادرملو در عرضه محصولات خود به بورس کالا پیشگام بوده این در حالی است که چادرملو از معدود شرکت‌هایی است که دارای زنجیره کامل تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بازرگانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ادامه داد: هدف از این اقدام که مورد تاکید مدیر عامل شرکت بوده است، واقعی‌شدن قیمت سنگ‌آهن است، زیرا امروز یکی از دلایل عدم پیشرفت بخش‌خصوصی در حوزه معدن، نبود جذابیت قیمتی در این بخش است.

اطمینان، ضمن حمایت از عرضه تمامی محصولات در بورس‌کالا عنوان کرد: در صورت عرضه همه محصولات در بورس‌کالا زمینه شفافیت لازم ایجاد و زنجیره به ثبات نسبی خواهد رسید اما نکته مهم آن است که در سال ۹۹ این اتفاق رخ نداد و یک سردرگمی در بین فعالان معدنی و فولادی به‌وجود آمد، بنابراین امروز نبود یک فرآیند استاندارد قیمت‌گذاری مشکل اساسی و بزرگ این حوزه است.

وی با بیان اینکه با تمام این اوصاف نسبت‌های قیمت موادمعدنی به شمش فولادی چندان منطقی به نظر نمی‌رسد، اظهار داشت: وقتی قیمت سنگ آهن، کنسانتره و گندله به صورت دستوری تعیین می شود، نباید قیمت محصولات فولادی به‌صورت آزاد محاسبه و به حال خود رها شود زیرا با توجه به وضعیت هزینه‌های اکتشاف، استخراج، هزینه‌های حمل و نقل، هزینه تمام شده سنگ آهن و کنسانتره بسیار بالاست و قیمت فعلی کنسانتره برای تولید مقرون به صرفه نسبت، به ویژه برای معادن کوچک مقیاس که از توان کمتری برای فرآوری سنگ آهن برخوردار هستند و گاهی دچار زیان می‌شوند.

وی با اشاره به مجهز شدن چادرملو به تجهیزات حفاری عمیق عنوان کرد: چادرملو با شناسایی پهنه‌های جدید، پیگیری‌های مستمر برای بهره‌برداری از آنها را در دستور کار خود قرار داده اما متاسفانه روند صدور مجوزها بسیار کند و زمان بر شده است.

مدیر بازرگانی چادرملو تصریح کرد به شدت پیگیر بالانس کردن زنجیره معدن هستیم که اصلی‌ترین راه، عرضه تمام محصولات در یک مکانیزم آزاد با هدف قیمت‌گذاری بر اساس رقابت آزاد است و بدون شک با انجام این کار، عرضه داخلی موادمعدنی برای همه فعالان جذاب می‌شود و زمینه رشد، توسعه و اشتغال و از همه مهم‌تر شفافیت بیشتر را فراهم می‌کند.

اطمینان با اشاره به اینکه امروز بازارهای جهانی نگاه مثبتی به موادمعدنی ایران به ویژه محصولات فولادی ایران دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود بعد از فروکش کردن همه گیری کرونا در جهان به ویژه در حوزه یورو شرایط مطلوبی بر بازار فولاد جهان حاکم و نقدینگی به این سمت هدایت شود.

کد خبر 5244622

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد مجتمع معدنی چادرملو فولاد بازار بورس بازرگانی استانها ویروس کرونا انتخابات 1400 کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان عکس استانها هفته قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه اردبیل سیدابراهیم رئیسی سازمان تبلیغات اسلامی واکسن کرونا دهه کرامت بورس کالا سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای کارخانه بیواتانول باشت نیاز به ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داریم و از طریق بورس عرضه شد و سرمایه گذار سه هزار میلیارد تومانی جذب کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدعلی احمدزاده در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: به دلیل تخصصی بودن جلسات این شورا هر آنچه در این جلسات مصوب می‌شود در نشست شورای برنامه ریزی را مصوب شده بدانید تا جایگاه شورا ارتقاء یابد.

وی با اشاره به نگرش رهبری در شعار "جهش تولید با مشارکت مردم " افزود: نگرش مقام معظم رهبری مشارکت همه مردم در حوزه افتصاد و تولید است که قانون تجارت، راه را برای مشارکت مردم آسان کرده است.

احمدزاده با اشاره به تشکیل شرکت‌های سهامی عام و خاص، ابراز کرد: شرکت‌های سهامی عام می‌توانند زمینه ساز مشارکت مردم در بخش تولید باشند که توصیه می‌کنم شرکت‌های متعدد سهامی عام در استان تشکیل و فراخوان حضور مردم در این شرکت‌ها اعلام شود تا زمینه ساز تحول در معیشت و زندگی مردم باشد.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برای کارخانه بیواتانول باشت نیاز به 2 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داریم و از طریق بورس عرضه شد و سرمایه گذار سه هزار میلیارد تومانی جذب کردیم.

احمدزاده با اشاره به اینکه باید برای سرمایه گذاری در استان فرش قرمز پهن کنیم، گفت: با مشکل جدی فرهنگی در خصوص سرمایه گذاری مواجه هستیم و اگر مردم در بخش‌های اقتصادی و سرمایه گذاری در مشارکت‌ها همپای دولت باشند مشکلات در حوزه اقتصادی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به ظرفیت استان در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ظرفیت خوبی در زمینه نیروگاه‌های خورشیدی در استان وجود دارد و باید نسبت به جذب سرمایه گذار در این زمینه اقدام کنیم.

احمدزاده با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در زمینه احداث سردخانه از موارد اولویت دار برای حوزه سرمایه گذاری است، یادآور شد: تا قبل از دولت سیزدهم سردخانه‌های احداث شده زیر صفر و بالای صفر 12 هزار تن بود اما در کمتر از دو سال دولت آیت الله رئیسی 12 هزار تن سردخانه احداث شد و 24 هزار تن دیگر در دست احداث است.

وی خاطرنشان کرد: هنوز جای کار در این حوزه وجود دارد و سرمایه گذاری در سردخانه‌ها برای نگهداری میوه سیب در مناطق سردسیری تا سه برابر و مرکبات در مناطق گرمسیری در اولویت است و بانک ها همکاری لازم را داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه احداث سردخانه یکی از زیرساخت‌های مهم استان که مورد توجه نبوده، تصریح کرد: ظرفیت سردخانه ها تا 36 هزار تن لازم بوده با توجه به اینکه یک سردخانه 2هزار تنی زمینه ساز اشتغال برای 500 نفر است با احداث این میزان سردخانه زمینه اشتغال برای حدود 16 هزار نفر فراهم می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تولید مرغ و گوشت قرمز گفت: در ابتدای فعالیتم به عنوان استاندار به سراغ ظرفیت های مغفول مانده رفتیم که یکی از آنها سردخانه بود که با احداث این میزان سردخانه باعث شد تا تولید مرغ و گوشت از 200 تن به یکهزار و 300 تن افزایش یافت.

وی با بیان اینکه در زمینه امنیت غذایی در استان تحول ایجاد کردیم، گفت با اقداماتی که انجام دادیم ذخیره مرغ و گوشت استان را از دو روز به یک ماه رساندیم.

احمدزاده با اشاره به احداث چندین طرح زنجیره تولید مرغ در شهرستان های استان افزود: با بهره برداری از این طرح ها نه تنها نیاز استان به طور کامل تامین می شود بلکه می توانیم محصولات را به سایر استان ها صادر کنیم.

وی با اشاره به تولید محصول گوجه فرنگی در مناطق گرمسیری استان بر احداث کارخانه تولید رب گوجه تاکید کرد و گفت: احداث کارخانه رب گوجه فرنگی دومین مورد اولویت دار سرمایه گذاری در استان است و از سرمایه گذاران در این زمینه حمایت می شود.

احمدزاده در خصوص تولید زیتون در مناطق گرمسیری استان از جمله شهرستان چرام گفت: احداث کارخانه روغن زیتون سومین مورد اولویت دار برای سرمایه گذاری در استان است و حوزه اقتصادی استان طی نامه ای به وزارت صمت موارد اولویت دار برای حوزه سرمایه گذاری را اعلام کند.

احمدزاده بیان کرد: وزیر اقتصاد اردیبهشت ماه میهمان استان است که مواردی که قابلیت سرمایه گذاری دارند احصاء شوند تا از این سفر نهایت استفاده را ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرمانشاه رتبه سوم در طرح عید تا عید را کسب کرد
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • از دیجی‌کالا لوازم آرایشی و بهداشتی بخرید 
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • هشدار به عرضه کنندگان آیفون قاچاق؛ برخورد‌ها تشدید خواهد شد
  • علت ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ | هشدار جدی به عرضه کنندگان آیفون قاچاق
  • پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه
  • فیلم‌های ماندگار کانون پرورش تماشایی شد/ «پریسان» به پرتغال رفت