گردش مالی قاچاق مواد مخدر در دنیا سالانه ۳۰۰۰ میلیارد دلار است
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۱۷۷۴
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه گردش مالی قاچاق مواد مخدر در دنیا سالانه ۳۰۰۰ میلیارد دلار است، گفت: کشورهای غربی سهم خودشان را در مبارزه با مواد مخدر ایفا نمیکنند.
سرتیپ دوم مجیدکریمی، با حضور در برنامه چاپ اول شبکه خبر با بیان اینکه کشور افغانستان بزرگترین تولید مواد مخدر در شرق ایران واقع شده است، افزود: بر اساس آمارهایی که سازمان ملل سالانه اعلام کرده است حدود ۹۰ درصد مواد مخدر دنیا در افغانستان تولید میشود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه اظهار کرد: یکی از مسیرهایی که مواد مخدر از افغانستان خارج میشود شمال این کشور و مسیر بعدی انتقال مواد مخدر از جنوب افغانستان به پاکستان است که بخشی از آن وارد ایران و بخشی دیگر از دریای عمان به سایر کشورها از راه دریا قاچاق میشود.
سرتیپ دوم مجید کریمی با اشاره به اینکه مسیری که ایران در آن قرار گرفته است بالکان نام دارد، گفت: این مسیر به صرفهترین و کوتاهترین راه ترانزیت قاچاق مواد مخدر به بازار نهایی مصرف و همان اروپاست.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا افزود: بعد از حضور ۲۰ ساله کشورهای غربی در افغانستان، شاهد رشد ۵۰ برابری تولید مواد مخدر در این کشور هستیم.صدا سیما
منبع: ایران آنلاین
کلیدواژه: مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
موفقیت ۹۷ درصدی برنامه سلامت شنوایی در کشور/هزینه کرد سالانه ۹۸۰ میلیارد دلار برای درمان کم شنوایی در دنیا
برنا - گروه اجتماعی؛ مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت از پیشرفت و موفقیت ۹۷ درصدی برنامه سلامت شنوایی در کشور خبر داد و گفت: کمتر برنامهای است که اجرا شده که علیرغم هزینههای زیاد، تمام اجزای نظام سلامت از بهورزان، متخصصان و نیروهای انسانی درگیر هستند تا کاشت حلزون در بالاترین سطح و با رعایت استانداردهای علمی روز دنیا در کشور انجام شود.
جعفر جندقی مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر پیش از ظهر امروز دوشنبه ۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در همایش ملی دستاوردهای سلامت در حوزه گوش و شنوایی همزمان با اولین روز از هفته سلامت در سالن امام جواد (ع) ستاد وزارت بهداشت اظهارکرد: وقتی فردی متولد و در حوزه شنوایی با ناتوانی روبهرو است در قالب برنامه سلامت شنوایی و تستهای غربالگری با حساسیت و ویژگیهای فراوان، اختلالات شنوایی، کم شنوایی و ناشنوایی را تشخیص میدهیم و به سطح بعدی خدمات، ارجاع میدهیم.
براساس گزارش وزارت بهداشت، وی افزود: برای نوزادان و کودکان دچار اختلالات شنوایی، وسایل کمک شنوایی مورد استفاده و یا تحت عمل کاشت حلزون قرار میگیرد. همچنین سازمانهای مختلف از جمله سازمان بهزیستی کل کشور و هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در کنار ما هستند تا کاشت حلزون شنوایی برای کودکان، رایگان انجام شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر از مشارکت مردم در برنامه سلامت شنوایی تقدیر کرد و گفت: امیدواریم هزینه این غربالگری نیز در آینده، تامین و انجام آن رایگان شود. همچنین خیرین و نهادهای مختلف، دستگاههای گران قیمت غربالگری را تهیه کرده و در اختیار سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت قرار دادهاند.
پیشرفت و موفقیت ۹۷ درصدی برنامه سلامت شنوایی در کشور
جندقی از پیشرفت و موفقیت ۹۷ درصدی برنامه سلامت شنوایی در کشور خبر داد و گفت: کمتر برنامهای است که اجرا شده که علیرغم هزینههای زیاد، تمام اجزای نظام سلامت از بهورزان، متخصصان و نیروهای انسانی درگیر هستند تا کاشت حلزون در بالاترین سطح و با رعایت استانداردهای علمی روز دنیا در کشور انجام شود.
وی با اشاره به جایگاه اول کشورمان در عمل کاشت حلزون شنوایی در منطقه، گفت: توانایی هایمان در حوزههای تکنولوژی و نیروی انسانی را در اختیار کشورهای منطقه میگذاریم که این موضوع از دستاوردهای مهم نظام سلامت و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
مدیرکل دفتر بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت از کم شنوایی حدود ۱.۵ میلیارد نفر معادل حدود ۲۰ درصد از جمعیت جهان خبر داد و گفت: در سال ۲۰۳۰ این تعداد به حدود ۲.۵ میلیارد نفر میرسد که روند فزایندهای دارد. وقتی کشورها به سمت صنعتی شدن میروند، بیماریهای غیرواگیر نیز افزایش مییابد.
جندقی به هزینه کرد سالانه ۹۸۰ میلیارد دلار برای درمان کم شنوایی در دنیا، اشاره کرد و یادآور شد: در مطالعهای در یکی از مجلات معتبر دنیا در سال ۲۰۱۷ مشخص شده که کم شنوایی و اختلالات شنوایی، سومین عامل عمر از دست رفته بوده است و در مطالعهای دیگر در سال ۲۰۲۱، این عامل در چهارمین رتبه قرار داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از موارد کم شنوایی و ناشنوایی در بزرگسالان و ۶۰ درصد در سنین کودکی، قابل پیشگیری است، یادآور شد: برخی کشورهای توسعه یافته هم در برنامه سلامت شنوایی و پیشگیری از اختلالات شنوایی، عملکرد مناسبی نداشتهاند و این مشکل، مختص کشورهای توسعه نیافته یا در حال توسعه نیست.
مدیرکل دفتر بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: سالانه حدود ۵ هزار و ۳۹۰ و روزانه ۱۴.۵ نوزاد معادل ۳ تا ۵ نوزاد در هر ۱۰۰۰ تولد زنده، جمعیت هدف برنامه سلامت شنوایی هستند و با جمعیت نوزادان بستری در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان اگر بخواهیم محاسبه کنیم این جمعیت به حدود ۴۰ نوزاد در هر ۱۰۰۰ تولد زنده میرسد.
جندقی از شیوع اختلالات شنوایی در ۲۵ در ۱۰۰۰ کودک در سنین پیش دبستانی و دبستان در کشور خبر داد و گفت: مطالعات مختلفی در کشور انجام و مشخص شده که اختلالات شنوایی در کشور، شیوع بالایی دارد و حتما باید برنامههای غربالگری در مدارس و صنعت، گسترش یابد.
وی با اشاره به شیوع کم شنوایی در بدو تولد در کشور، خاطرنشان کرد: در کشورمان در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده، ۳۹۰ مورد کم شنوایی گزارش و شناسایی میشود که این آمار در نوزادان بستری در بخشهای مراقبتهای ویژه نوزادان ۱۰ برابر و به حدود ۳۹۰۰ نفر میرسد.
انتهای پیام/