Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@21:38:49 GMT

وزارت نفت مکلف به تامین «قیر رایگان» شد

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۲۴۶۷

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای وزارت نفت را مکلف به تامین قیر رایگان برای آسفالت راه‌های روستایی در شش ماهه اول سال کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس طرح استفساریه بند (ز) تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور را تصویب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این استفساریه آمده است؛ با توجه به مفاد بند (ز) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور آیا وزارت نفت مکلف است در شش ماهه نخست سال نسبت به اختصاص منابع مربوط به تامین ماده اولیه قیر (وی بی) به پالایشگاه‌ها از محل عواید حاصل از جزء (۲) بند (ب) این تبصره به نسبت وصول آن، اقدام کند؟ پاسخ: بلی، وزارت نفت می‌تواند در شش ماهه نخست سال هم نسبت به اختصاص منابع مربوط به تامین ماده اولیه قیر (وی بی) به پالایشگاه‌ها از محل عواید حاصل از جزء (۲) بند (ب) این تبصره به نسبت وصول آن، اقدام کند.

در ادامه جلسه، محمدمهدی مفتح، سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در توضیح این استفساریه، گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۰ موضوع تامین مواد اولیه قیر برای مصارفی نظیر راه‌های روستایی در مجلس مطرح و به این شکل تصویب شد که از درآمد مازاد نفت مطابق با بند (ز) تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور قیر مذکور، تامین شود؛ به این معنا که مبلغ یکصد و پنجاه هزار میلیارد (۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل جزء (۲) بند (ب) این تبصره مواد اولیه قیر وی. بی (وکیوم باتوم)، نفت خام را به صورت ماهانه در اختیار پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها قرار دهد و مقادیر مصرف را هم کاملا مشخص کرده است.

وی ادامه داد: براساس این ماده باید از مازاد درآمد نفتی این کار انجام شود و طبیعتا وزارت نفت به عنوان مجری باید تمام درآمد حاصل از فروش نفت خود را در طول سال تامین کند و سپس نسبت به تامین مواد اولیه قیر اقدام کند که بسیار زمان بر بوده و عملا در نیمه دوم سال امکان عملیاتی شدن مصارف مشخص شده به دلیل بارندگی و سردی هوا وجود ندارد.

مفتح تصریح کرد: لذا کمیسیون این موضوع را این چنین مطرح می‌کند که کل درآمد نفت در طول ۱۲ ماه را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و هر ماه هنگامی که درآمد حاصل از فروش نفت تامین شد، درآمد‌های بعد از آن به عنوان مازاد بر بودجه تلقی شده و می‌توانیم قیر موردنیاز را تامین کنیم.

پس از تصویب این طرح، محمدباقر قالیباف تاکید کرد که دولت در تنظیم آیین نامه آن دقت لازم را به خرج دهد تا این کار قبل از سرد شدن هوا پیش برود. برچسب ها: مجلس ، نمایندگان مجلس ، وزارت نفت ، قیر رایگان ، راه های روستایی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: مجلس نمایندگان مجلس وزارت نفت قیر رایگان راه های روستایی قانون بودجه وزارت نفت اولیه قیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • بدعت عجیب در جریان تصویب بودجه؟
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو