Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش عصر چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا از اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کیا پارسا ،اظهار داشت: این تجهیزات با اعتباری بالغ بر یازده میلیارد ریال، با هماهنگی و تایید کمیته ستادی راهبری حفاظت الکترونیک و اداره‌کل موزه‌ها و از طریق سامانه تدارکات الکترونیک دولتی تامین شده و به زودی نصب و به بهره‌برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرمجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد افزود: حفاظت و تجهیز موزه‌ها و مخازن مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد از مهمترین دغدغه‌ها و از اولویت‌های برنامه‌های سال گذشته مجموعه سعدآباد بود که خوشبختانه اکنون بخش قابل توجهی از آن محقق شد و در برنامه سال ۱۴۰۰ نیز رقم قابل توجهی به همین موضوع اختصاص پیدا کرده و امیدواریم در سال جاری تمام موزه‌های مجموعه سعدآباد به طور کامل به این سامانه حفاظتی مجهز شوند.

سید یعقوب حسینی دبیر کمیته حفاظت الکترونیک مجموعه سعدآباد نیز در این خصوص گفت: قبل از این ۶ موزه در مجموعه سعدآباد مجهز به دوربین بود که در سال ۹۹ موزه هنرهای زیبا نیز از طریق برگزاری مناقصه به این اقلام تجهیز و به این تعداد اضافه شد. علاوه بر آن با تمرکز بر موضوع حفاظت فیزیکی موزه‌ها، با برخی تعمیرات جزیی وضع موجود سامان‌دهی و به روز شد.

 حسینی افزود: سال گذشته رقم قابل توجهی به تجهیز ۶ موزه و دو مخزن اموال فرهنگی اختصاص پیدا کرد و با تشکیل گروه کارشناسی تخصصی حفاظت الکترونیکی در دفتر فنی مجموعه براساس اعتبار تخصیصی ابتدا ضمن اولویت‌سنجی و تعریف و تعیین تجهیزات مورد نیاز، شرح خدمات خرید و نصب آن‌ها از طریق سامانه ارائه شد و از طریق شرکت برنده مناقصه این نیاز تامین شد.

او اضافه کرد: با توجه به تحویل گرفتن تجهیزات سامانه حفاظت تصویری در روزهای اخیر، به زودی نصب و بهره‌برداری آن‌ها نیز انجام می‌شود.

برچسب‌ها علی‌اصغر مونسان میراث فرهنگی سعد آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان میراث فرهنگی سعد آباد علی اصغر مونسان میراث فرهنگی سعد آباد مجموعه سعدآباد موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود

نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سرای تاریخی سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین، اظهار کرد: می‌توان بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیئت‌های مذهبی واگذار کنیم.

وی افزود: مجموعه سعدالسلطنه به عنوان یک اثر تاریخی و میراثی که ثبت جهانی شده است، به همین دلیل باید پازل گردشگری آن نیز با ایجاد کاربری‌های متنوع در غرفه‌های آن و همچنین امکانات دیگر در آن تکمیل شود. اگر این مجموعه را با تمامی نیازها و خواستگاه گردشگران و کاربری‌های اقتصادی، فرهنگی و مذهبی و رفاهی آن نبینیم، موفق نخواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد افراد توانمندی در حوزه فعالیت‌های مذهبی در شهر وجود دارند که نیازمند حمایت هستند و می‌توانیم بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیأت‌های مذهبی واگذار کنیم.

اشدری با انتقاد از عملکرد شهرداری در بی‌توجهی به راه‌اندازی موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه، تصریح کرد: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم اما متأسفانه بعد از سه سال در دور ششم شورا مدیریت شهری نسبت به این خواسته و سیاست گذاری شورا بی توجه است و گویا سخنان ما مصداق آب در هاون کوبیدن است.

وی اضافه کرد: اگر نمی‌توانیم اقدام شایسته ای به پاس قدردانی در شأن هنر و هنرمندان خوشنویس و ترویج این هنر ارزنده خاصِ فارسی و مهم‌تر از همه در شأن پایتخت خوشنویسی برای ارائه هنر هنرمندان خوشنویس به همشهریان هنرور و گردشگران فرهیخته در پایتخت خوشنویسی ایران داشته باشیم، پرداختن به این موضوع مهم و ارزشمند صرفاً در قالب یک شعار و پسوند پایتخت خوشنویسی به قزوین، شهر کهن و تاریخی و نماینده تمام‌قد هنرخیز ایران هم ظلم است و هم جفا و هم دور از عدالت و انصاف.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین گفت: به طور قطع اگر این فرصت در اختیار دیگر شهرهای ایران بود خیلی زودتر سال‌ها پیش این هنر فاخر و فارسی ایرانی به طور جهانی مطرح و موجب جذب گردشگران فرهنگی و هنری می‌شد.

کد خبر 745667

دیگر خبرها

  • سند مالکیت تخت جمشید رونمایی شد
  • فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایران فرهنگی است
  • رونمایی از سند مالکیت مجموعه جهانی تخت جمشید
  • استان فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایران فرهنگی است
  • مجموعه‌ای فرهنگی با رنگ و بوی دفاع مقدس در یزد
  • موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود
  • وسایل حفاظت فردی در کار با برق
  • تجهیز ۴۰ بیمارستان خوزستان به سامانه بی‌خطرساز پسماند
  • سد نسا بم هنوز پر نشده است
  • بازگشایی کارخانه ریسباف همزمان با هفته فرهنگی اصفهان