Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرضا قاسم پور بیان کرد: تغییر ملاحظه‌ای دمای هوا و کاهش نزولات آسمانی موجب افزایش مصرف برق از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه پارسال شده است.

او افزود:  به منظور صرفه جویی در مصرف برق و ساعات اوج مصرف تامین برق منازل مسکونی و مراکز تجاری،  صنعتی و تولیدی و نیز مدیریت بهینه سازی ضمن رعایت ساعت کاری در شرایط کرونا بدین وسیله ساعات کار ادارات و دستگاه‌ها تغییر یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم‌پور ادامه داد: ساعت کاری ادارات دستگاه‌های اجرایی بانک‌ها شهرداری‌ها و سایر موسسات دولتی از روز شنبه ۱۲ تیر ماه تا ۳۱ مراد ماه در شهرستان‌های لار، لامرد، مهر، گراش خنج، فسا داراب جهرم زرین دشت کازرون ممسنی رستم نیریز بختگان فراشبند قیر و کارزین اوز کوهچنار و خفر به این شرح است:
روز‌های شنبه تا چهارشنبه۶.۵ تا ۱۳.۳۰
روز‌های پنج شنبه از ساعت ۶.۳۰ تا ۱۲.۳۰

معاون استاندار فارس افزود: این تغییر به معنای کاهش ساعت کاری نیست و تنها یک ساعت جا به جایی انجام شده است.

قاسم پور عنوان کرد: این تغییر ساعت کاری صرفا در ۱۹ شهرستان ذکر شده از مجموع ۳۶ شهرستان استان که دمای هوای بالاتری دارند اعمال می‌شود.

او اظهار کرد: بیمارستان‌ها مراکز درمانی امدادی و بهداشتی، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری اورزانس آتش‌نشانی و خدمات امداد جاده‌ای و مراکز انتظامی طبق روال قبل ارائه خدمت خواهند کرد.

قاسم پور بیان کرد: گشت‌ها و اکیپ‌های اداری برای ارزیابی و نظارت بر عملکرد ادارات فعال کرده ایم و کارشناسان فرمانداری‌ها و ادارات توزیع برق سر زده از ادارات بازدید و عملکرد هفتگی آن‌ها را بررسی می‌کنند.

معاون استاندار فارس تاکید کرد: با ادارات متخلفی که مدیریت مصرف برق و صرفه جویی نداشته باشند برابر ضوابط و مقررات برخورد خواهد شد.

او افزود: در مصوبه هیئت وزیران تاکید شده است که ادارات باید ۵۰ درصد پارسال مصرف برق را کاهش دهند و دمای محیط در زمان فعالیت ادارات ۲۵ درجه سانتی گراد و در ساعات تعطیلی سیستم سرمایشی و روشنایی غیر ضروری خاموش باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس عنوان کرد: ادارات باید از مولد‌های اضطراری استفاده کنند.

به گفته قاسم پور در بخش صنعت راهکار‌هایی پیش‌بینی شده و برق مصرفی این بخش در حال کاهش است و صنایع بزرگ از ۱۵ خرداد تا پایان مرداد ماه این کاهش را انجام خواهند داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری فارس تغییر ساعات کاری ادارات شهرستان فارس ساعت کاری مصرف برق قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند دیگران چقدر؟

  اما تنها گاهی به وضعیت کشورهایی با بالاترین میزان ساعت کاری می‌توانیم به‌نادرستی این گزاره پی ببریم. این‌که لزوما هرچه ساعت کاری در هفته بیشتر باشد به معنای بهبود وضعیت نیست. البته نباید از این موضوع هم بگذریم که اساسا میزان ساعت مفید کار در ایران از میانگین جهانی فاصله دارد و ساعات مفید کار در کشور به شکل معناداری پایین است. براساس آمارهای به دست آمده از سازمان بین‌المللی کار، کشور بوتان با میانگین ۵۴.۳ساعت کار در هفته بیشترین میزان ساعات کاری درجهان را طی سال۲۰۲۳ داشته است. کشور امارات متحده عربی با میزان ۵۳ساعت وکشور لسوتو با ۴۹.۵ساعت کار درهفته به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم بیشترین میزان ساعات کاری در جهان قرار دارند. ایران با میانگین ۴۴.۱ساعت کار درهفته دررتبه بیست و پنجم این آمار طی سال ۲۰۲۲ قرار دارد. میانگین ساعات کاری هفتگی درجهان می‌تواند ازکمتراز۳۰ساعت تابالای ۵۰ساعت متغیر باشد؛ کشورهای با درآمد بالا و توسعه‌یافته‌تر با تأکید فرهنگی برایجاد تعادل بین کار،اوقات فراغت و زندگی شخصی وخانوادگی، معمولا هفته‌های کاری کوتاه‌تر و روزهای تعطیل بیشتری دارند. داده‌های سازمان جهانی نیروی کار نشان می‌دهد، درسال۲۰۲۳ هرفردشاغل در سن کار در جهان به طور متوسط درهفته۴۱ساعت و شش دقیقه مشغول به کار بوده است.البته این نرخ در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت‌هایی داشته است. داده‌های سازمان جهانی نیروی کار نشان می‌دهد درسال۲۰۲۳ هر فرد شاغل در ایران طی یک هفته به طور متوسط ۴۴ساعت و شش دقیقه مشغول کار بوده است.بدین ترتیب ایران ازحیث میانگین ساعت کارهفتگی به ازای هرفرد شاغل رتبه ۲۶ جهان رابه خود اختصاص داده است.همچنین بررسی‌ها حکایت ازآن دارد که هرفردشاغل ایرانی دو ساعت و۵۴دقیقه بیشتر ازمیانگین جهانی کار کرده است.البته دراین رده‌بندی نام کشورهایی چون کویت،مصروپاکستان پیش از ایران به چشم می‌خورد. مقایسه‌ها حاکی از آن است که هرایرانی شاغل تنها۵۴دقیقه کمترازچینی‌هادرهفته کارکرده است.همچنین کشورهایی همچون هنگ‌کنگ،کره، کانادا،انگلستان و فرانسه از این حیث پس از ایران قرار گرفته‌اند وبه طور متوسط درهفته ساعت کارکمتری داشته‌اند.براساس داده‌های سازمان جهانی نیروی کار درسال۲۰۲۳، هر ایرانی شاغل به طورمتوسط درهفته بیشتر ازمردم۱۶۱کشور جهان مشغول کاربوده است وبه طور متوسط دو ساعت و ۵۴ دقیقه بیشتر از میانگین جهانی کار کرده است.

دیگر خبرها

  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان تربت جام برگزار شد
  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در مجلس گرفته خواهد شد +فیلم
  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در صحن علنی مجلس گرفته خواهد شد +فیلم
  • پیگیری مصوبات سفر مقام عالی استان در بخشداری نازلو
  • نشست ستاد برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان دنا
  • ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند دیگران چقدر؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)