Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور بر لزوم پاسخگویی سازمان تامین اجتماعی درباره بیمه رانندگان تاکسی تاکید کرد.

عبدالله متولی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به عدم همکاری سازمان تامین اجتماعی در خصوص  اجرایی کردن بیمه رانندگان تاکسی گفت: رانندگان از زحمت کش ترین اقشار جامعه هستند که با کسب روزی حلال وظیفه خطیر حمل و نقل همگانی کشور را عهده دار هستند و البته متاسفانه کمتر به اهمیت فعالیت های آنها توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنانچه در روزهای سخت کرونایی رانندگان برای خدمات رسانی به شهروندان از هیچ تلاشی کوتاهی نکرده اند و تا کنون ده ها راننده در فرآیند خدمت به مردم جان باخته اند که این مساله در قیاس با دیگر اقشار خدمات رسان در حوزه کرونا کمتر بازتاب یافته است.

وی افزود: متاسفانه علیرغم سختی کار رانندگان و اهمیت فعالیت این قشر شریف در اقتصاد کشور تا کنون آن گونه که شایسته است حقوق آنها مورد پیگیری قرار نگرفته است که در همین راستا اتحادیه حمل و نقل همگانی کشور در رویکردی نوین با جدیت پیگیر احقاق حقوق رانندگان تاکسی است و در همین رابطه خواستار پاسخگویی حداکثری سازمان تامین اجتماعی در خصوص عدم بیمه رانندگان است.

این مسئول در ادامه با اشاره به تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی با سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور مبنی بر به روز رسانی و شفافیت لیست رانندگان تاکسی، احراز هویت راننده واقعی و حذف افرادی که تحت عنوان راننده از تسهیلات بیمه استفاده می کردند، افزود: سازمان تامین اجتماعی نباید از وظایف خود در این زمینه سلب مسئولیت کند و باید با جایگزین کردن رانندگان واقعی با افرادی که از عنوان راننده سوء استفاده کرده اند پوشش  بیمه را جهت رانندگان حقیقی محقق کند.

وی ادامه داد: نام برخی از افرادی که تحت عنوان راننده از پوشش بیمه و یارانه دولتی استفاده کرده اند در هیچ بانک اطلاعاتی معتبری ثبت نشده است.

متولی تاکید کرد: چنانچه سازمان تامین اجتماعی مطابق قوانین و مقررات مربوطه به ویژه تفاهم نامه اخیر خود با سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور عمل ننماید، این اتحادیه ناچار خواهد بود به منظور احیای حقوق رانندگان که از اقشار ضعیف و زحمتکش جامعه اسلامی‌مان می باشند از مبادی ذیربط و ذیصلاح اقدام قانونی را به عمل آورد. بر اساس قانون تمامی رانندگان  وسایل حمل و نقل همگانی باید از پوشش و خدمات بیمه بهره مند شوند به نحوی که ۵۰ درصد از بیمه توسط دولت و بقیه آن توسط راننده پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی از سال ۱۳۹۴ به بهانه اینکه تعداد متقاضیان پوشش بیمه از سقف مجاز اعتبار تخصیص داده شده از جانب دولت بیشتر شده است ؛ از مسئولیت خود در خصوص بیمه رانندگان سر باز زده  تا اینکه  بر پایه  پیگیری های صورت گرفته در سالهای اخیر مقررشد سازمان تامین اجتماعی ضمن ارائه لیستی بستر احراز هویت رانندگان واقعی را محقق سازد و پس از آن نسبت به ارائه خدمات بیمه ای به رانندگان حقیقی اقدام کند که متاسفانه این مساله تا کنون اجرایی نشده است.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به رفع معضل بیمه رانندگان حوزه حمل و نقل همگانی کشور افزود: امیدواریم سازمان تامین اجتماعی با عمل به تعهدات ضمن ارائه پوشش خدمات بیمه به رانندگان اسباب دلگرمی این قشر زحمت کش و اثر گذار جامعه را فراهم آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاينه فني سازمان تامین اجتماعی بیمه رانندگان حمل و نقل عمومی سازمان تامین اجتماعی حمل و نقل همگانی کشور رانندگان تاکسی بیمه رانندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رضایی در گفتگو با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: اکثر خدمات تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری ارائه می‌شود و یکی از مهمترین خدمات ارسال لیست حق بیمه هست.


وی ادامه داد: ارسال لیست حق بیمه هر ماه از ابتدای ماه بعد شروع و تا پایان ماه ادامه دارد، برای مثال ارسال لیست فروردین از ابتدای اردیبهشت شروع می‌شود و تا پایان ماه ادامه دارد.


رئیس اداه آمار و فناوری اطلاعات تامین اجتماعی استان یزد با بیان اینکه نیاز به حضور نیست گفت: کارفرمایان می‌توانند در منزل، شرکت یا حتی با تلفن همراه به سامانه تامین اجتماعی مراجعه کنند و نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنند.


رضایی افزود: تا قبل از تاریخ ۵ / ۱۰ /۱۴۰۲ کارفرمایان می‌توانستند فیش حق پرداخت را از سامانه اخذ وبا مراجعه به عابر بانک یا بانک‌ها نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنند.


وی ادامه داد: شماره شناسه حق پرداخت عد ۱۸ رقمی بود که موجب اشتباه و سرازیر شدن حجم زیادی از فیش‌های ناشناس به سمت سازمان می‌شد و همین امر باعث نارضایتی ارباب رجوع، بیمه شدگان و کارفرمایان شده بود.


رضایی گفت: برای حل این مشکل از تاریخ ۵ /۱۰ /۱۴۰۲ طرحی با عنوان ارسال لیست هوشمند در سامانه تامین اجتماعی در کل کشور راه اندازی شد که کارفرمایان می‌توانند با مراجعه به سامانه es.tamin.ir نسبت به لیست برخط اقدام کنند و در داخل سامانه از طریق درگاه پرداخت بانک نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنندو نیاز به هیچ گونه حضوری نیست.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی تامین اجتماعی در کردستان
  • نرخ حمل کالا از حالت توافقی خارج شود
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناور‌های صیادی گلستان
  • وضعیت نامطلوب محیط کسب و کار اصلاح می شود
  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناورهای صیادی گلستان
  • خدمات فصد و حجامت بیمه شد
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟