Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش یارانه مراکز نگهداری معلولان و حق پرستاری در منزل از پایان تیر خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه مراسم افتتاحیه مجموعه خدمات درمانی- رفاهی علی روحی در سرای احسان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما اینست که هزینه تمام شده خدمات برای مددجویان تحت پوشش در مراکز شبانه روزی و روزانه‌ که توسط بهزیستی ارائه می‌شود را نزدیک به یارانه‌ای که توسط سازمان پرداخت می‌کند برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: عدد در نظر گرفته شده به عنوان یارانه مراکز در گذشته کمی فاصله داشت و تلاش کردیم این عدد به رقم واقعی هزینه تمام شده نزدیکتر شود. سال گذشته بابت نگهداری افراد دارای معلولیت در مراکز شبانه روزی مبلغ 640 هزار تومان به مراکز درجه یک به عنوان یارانه پرداخت می‌شود که این عدد تا پایان تیر ماه سال جاری به 2 میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه افزود: رقم اشاره به صورت الکترونیکی روی کارت بانکی مراکز خیریه شبانه روزی شارژ خواهد شد.

قبادی دانا با اشاره به تعداد مددجویانی که در حال حاضر در مراکز نگهداری می‌شوند اشاره کرد و گفت: هم اکنون 51 هزار نفر در مراکز هستند که از این تعداد 14 هزار نفر مجهول الهویه هستند که یارانه در نظر گرفته شده برای این تعداد در پایان تیر رقم 2 میلیون و 400 هزار تومان است.

وی با تأکید بر اینکه سیاست سازمان بهزیستی در ارتباط با معلولان اینست که این افراد در کنار خانواده حضور داشته باشند، اضافه کرد: در راستای تقویت سیاست ذکر شده سازمان بهزیستی اقدام به پرداخت حق پرستاری برای این افراد کرده است به طوری که هم اکنون تعداد 55 هزار نفر از این افراد در منازل توسط خانواده‌هایشان نگهداری می‌شوند که از رقم در نظر گرفته شده حق پرستاری استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: از 55 هزار نفر معلول که در منازل نگهداری می‌شوند 27 هزار نفر افراد با معلولیت ضایع نخاعی و مابقی شدید و خیلی شدید هستند که در 2/5 سال گذشته حق پرستاری در نطر گرفته شده برای این افراد 200 هزار تومان بود که تا پایان تیر ماه این رقم به یک میلیون تومان خواهد رسید.

قبادی دانا افزود: همچنین در بخش پرداخت مستمری به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است و با توجه به اینکه مستمری گذشته این افراد ناچیز بود اما هم اکنون برای مددجو یک نفر حداقل 350 هزار تومان و خانواده 5 نفره و 5 نفره به بالا یک میلیون و 100 هزار تومان در نظر گرفته شده است و این ارقام به صورت ماهیانه و به صورت متمرکز به حساب این افراد واریز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش مستمری مددجویان نسبت به 8 سال گذشته 8 تا 11 برابر افزایش یافته است در شرایطی که حداقل دستمزد کارگران 5 برابر افزایش یافته است.

بهره‌برداری از مجموعه خدمات درمانی- رفاهی ویژه بیماران روانی سرای احسان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی رئیس سازمان بهزیستی کشور نظر گرفته شده حق پرستاری هزار تومان پایان تیر هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن

به گزارش خبرگزاری مهر، عسگر جلالیان، معاون بین‌الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری در مورد پدیده زباله‌گردی و نقش اتباع خارجی در آن گفت: یکی از اقشاری که در پدیده زباله‌گردی نقش پررنگی دارند، اتباع بیگانه هستند. به طور کلی ما زباله‌گردی را نقض حقوق بشر می‌دانیم و معتقدیم که این پدیده به بهداشت عمومی و سلامت جامعه آسیب وارد می‌کند. لذا باید تدابیری در این خصوص در نظر گرفته شود. در همین راستا قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ تصویب و سال بعد از آن اجرا شده است.

وی در مورد قانون مدیریت پسماند اظهار کرد: بر طبق این قانون، همه مراحل مربوط به پسماند، از تولید گرفته تا جمع‌آوری مورد بررسی قرار گرفته است. از اواخر سال ۱۴۰۱ ما به صورت جدی به این موضوع ورود کردیم. در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ای برای پیدا کردن قانونی عملیاتی و اجرایی در خصوص پسماندها در نظر گرفته شد. در همین راستا دستگاه‌های متولی و ذیربط در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا مجریان را به اجرای قانون مدیریت پسماندها ملزم کنند.

جلالیان اظهار داشت: در پی اجرای قانون مدیریت پسماند، جلسات متعددی با افراد مختلف، از رئیس سازمان محیط زیست کشور گرفته تا معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و شهردار تهران در این جلسات حضور داشته‌اند. ماحصل این جلسات نقشه‌ای است که برای مدیریت پسماند به شکل صحیح طراحی شده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شهرداری این است که دلیل زباله‌گردی افراد را قبل از هر چیزی کشف کند. بعد از آن کودک زباله‌گرد تحویل پدر و مادرش داده می‌شود و تعهدی برای عدم ادامه فعالیت او گرفته می‌شود. متناسب با شرایط کودک زباله‌گرد، اقدامات لازم در خصوص ساماندهی وی انجام می‌شود. با این حال باید این موضوع را در نظر داشت که بسیاری از این افراد به زباله‌گردی به عنوان شغل ثابت خود نگاه می‌کنند. اکنون بیش از ۵ هزار مجوز شغلی برای سازمان مدیریت پسماند کشور در نظر گرفته تا افراد رسماً به کار مشغول شوند. برای این افراد حقوق حدوداً ۱۵ میلیون تومانی با بیمه در نظر گرفته شده است.

جلالیان اظهار داشت: اکنون شهرداری به جای ۱۵۴ پیمانکار در سطح تهران، با ۱۴ پیمانکار مواجه بوده و بر کار آن‌ها نظارت دارد. به این شکل مافیایی در خصوص زباله‌گردی وجود نخواهد داشت و در صورت حضور زباله‌گرد خارج از منطقه هر پیمانکار، جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود. در همین راستا سامانه نوماند نیز طراحی شده است.

کد خبر 6085496 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند