Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، عبدالرضا قاسم پور بیان کرد: تغییر ملاحظه‌ای دمای هوا و کاهش نزولات آسمانی موجب افزایش مصرف برق از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه پارسال شده است.

او افزود: به منظور صرفه جویی در مصرف برق و ساعات اوج مصرف تامین برق منازل مسکونی و مراکز تجاری، صنعتی و تولیدی و نیز مدیریت بهینه سازی ضمن رعایت ساعت کاری در شرایط کرونا بدین وسیله ساعات کار ادارات و دستگاه‌ها تغییر یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم‌پور ادامه داد: ساعت کاری ادارات دستگاه‌های اجرایی بانک‌ها شهرداری‌ها و سایر موسسات دولتی از روز شنبه ۱۲ تیر ماه تا ۳۱ مراد ماه در شهرستان‌های لار، لامرد، مهر، گراش خنج، فسا داراب جهرم زرین دشت کازرون ممسنی رستم نیریز بختگان فراشبند قیر و کارزین اوز کوهچنار و خفر به این شرح است:
روز‌های شنبه تا چهارشنبه۶.۵ تا ۱۳.۳۰
روز‌های پنج شنبه از ساعت ۶.۳۰ تا ۱۲.۳۰

معاون استاندار فارس افزود: این تغییر به معنای کاهش ساعت کاری نیست و تنها یک ساعت جا به جایی انجام شده است.

قاسم پور عنوان کرد: این تغییر ساعت کاری صرفا در ۱۹ شهرستان ذکر شده از مجموع ۳۶ شهرستان استان که دمای هوای بالاتری دارند اعمال می‌شود.

او اظهار کرد: بیمارستان‌ها مراکز درمانی امدادی و بهداشتی، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری اورزانس آتش‌نشانی و خدمات امداد جاده‌ای و مراکز انتظامی طبق روال قبل ارائه خدمت خواهند کرد.

قاسم پور بیان کرد: گشت‌ها و اکیپ‌های اداری برای ارزیابی و نظارت بر عملکرد ادارات فعال کرده ایم و کارشناسان فرمانداری‌ها و ادارات توزیع برق سر زده از ادارات بازدید و عملکرد هفتگی آن‌ها را بررسی می‌کنند.

معاون استاندار فارس تاکید کرد: با ادارات متخلفی که مدیریت مصرف برق و صرفه جویی نداشته باشند برابر ضوابط و مقررات برخورد خواهد شد.

او افزود: در مصوبه هیات وزیران تاکید شده است که ادارات باید ۵۰ درصد پارسال مصرف برق را کاهش دهند و دمای محیط در زمان فعالیت ادارات ۲۵ درجه سانتی گراد و در ساعات تعطیلی سیستم سرمایشی و روشنایی غیر ضروری خاموش باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس عنوان کرد: ادارات باید از مولد‌های اضطراری استفاده کنند.

به گفته قاسم پور در بخش صنعت راهکار‌هایی پیش‌بینی شده و برق مصرفی این بخش در حال کاهش است و صنایع بزرگ از ۱۵ خرداد تا پایان مرداد ماه این کاهش را انجام خواهند داد.

پربیننده ترین اوپک از زنگنه قدردانی کرد ایران تحت سخت‌ ترین تحریم‌ های آمریکا در ۳ سال گذشته بوده است / جلوی زورگویی کوتاه نمی‌ آییم تحریم های نفتی ایران باید لغو شود برخی در اوپک نگران بازگشت نفت ایران به بازار هستند سفره های خالی و قیر رایگان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برق ساعت کاری مصرف برق قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۷۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک‌هایی که با زنان و کودکان کاری نداشت

بامداد یکشنبه (۲۶ فروردین) ایران حملهٔ تنبیهی «وعدهٔ صادق» را برای تنبیه تجاوزگری‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی انجام داد. عملیاتی که تنها نقاط نظامی را هدف قرار داد و کاری با مراکز خرید، خیابان‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها و... نداشت؛ و از همین بابت تحسین طرفداران انسانیت را برانگیخت.

کرهٔ خاکی ما در طول هزاران سال عمرش، جنگ‌های زیادی به خود دیده است. جنگ‌هایی که حتی به نسل‌کشی منجر شده‌اند یا دست‌کم زنان و کودکان زیادی را آواره کرده‌اند. چرا راه دور برویم؟ تا همین چند روز پیش در غزه یک نسل‌کشی تمام‌عیار در جریان بود.

پاشنهٔ جنگ‌ها اصولاً بر بیشینه کردن تلفات و آسیب به حریف چرخیده و می‌چرخد. امام خمینی (ره) و بعد از ایشان، رهبر گرانقدرمان روش دیگری را رو کردند که از سیرهٔ مولایمان علی علیه‌السلام آموخته بودند؛ «جنگ جوانمردانه». معادل امروزی‌اش می‌شود «نقطه‌زنی!» آن هم نقطه‌هایی که صرفاً نظامی هستند!
این سبک جنگ و تنبیه متجاوز آن‌قدر بی‌بدیل بود که از چشم کاربران خارجی فضای مجازی هم دور نماند.

دقیقاً چه اتفاقی افتاد؟!
شنبه ساعت ۲۰:۳۰ منابع خبری صهیونیستی از قطع گستردهٔ برق در تل‌آویو خبر دادند. حدود ساعت ۲۱ اعلام کردند «گروه انتقام‌جویان سایبری» مسئولیت هک کردن سیستم برق سرزمین‌های اشغالی را برعهده گرفته است.

حدود ۲ ساعت بعد گروه هکری «حنظله» خبر از هک کردن سیستم‌های راداری رژیم صهیونیستی برای دومین بار داد. آنها در پیام خود نوشتند که این بار با دفعهٔ قبل یک تفاوت دارد «شما فقط چند ساعت فرصت دارید سیستم‌های رادار خود را تعمیر کنید! ما بازی را شروع کردیم! پیشنهاد می‌کنیم همین الان فرار کنید.»

این گروه هکری مدتی پیش (در تاریخ ۳ مارس) هم توانسته بود رادار‌های «گنبد آهنین» را هک کند. آن موقع در پیام خود نوشته بود «حنظله بر روی رادار‌های شماست! می‌توانستیم پروازهایتان را هدف قرار دهیم. ولی ما مثل شما نیستیم. ما مثل صهیونیست‌های اشغالگر نیستیم که بچه‌ها را بکشیم. این فقط یک هشدار بود! حنظله را جدی بگیرید! این آغاز ماجراست...»

هشدار‌هایی که از ۱۲ روز قبل صادر می‌شد
اگر این گفتهٔ صهیونیست‌ها را بپذیریم که گروه‌های هکری اشاره‌شده ایرانی هستند، این اقدامات سایبری، آن هم با فاصله‌های چندساعته و حتی چندین روزه از عملیات اصلی طبیعتاً باید نوعی هشدار برای طرف مقابل تلقی شود.

ضمن اینکه ایران حملهٔ تنبیهی‌اش را با فرستادن چند پهپاد آغاز کرد که رسیدن‌شان چند ساعت طول می‌کشد؛ نه موشک‌هایی که در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه به مقصد می‌رسند! بنابراین مردم فرصت داشتند به مکان‌های امن بروند.

به‌علاوه، از همان روز جنایت در دمشق، مسئولان ایرانی بار‌ها اعلام کرده بودند انتقام و تنبیه متجاوز قطعی است. وزیر امور خارجهٔ ایران با اشاره به هشدار نهایی عملیات گفت «ما ۷۲ ساعت قبل از عملیات به کشور‌های منطقه اطلاع دادیم که پاسخ کشورمان به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان قطعی و مسلم است.»

ایران هیچ نقطهٔ غیرنظامی را نزد
در عملیات «وعدهٔ صادق» ایران پایگاه هوایی «نواتیم» صهیونیست‌ها در صحرای نقب را هدف قرار داد که هواپیما‌های اف۳۵ برای هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق از آنجا بلند شده بودند. چند پایگاه نظامی دیگر هم هدف قرار گرفته که اخبار آن هنوز منتشر نشده است.

وزیر امور خارجهٔ کشورمان در نشست خبری روز ۲۶ فروردین گفت «هیچ هدف غیرنظامی، مکان اقتصادی یا جمعیتی را هدف قرار ندادیم...»

 مهم: به اذعان پایه‌گذاران رژیم صهیونیستی در اسرائیل هیچ «شهروند عادی» یا «غیرنظامی» وجود ندارد و ساکنان سرزمین‌های اشغالی همگی «شهروند-سرباز» هستند. استفاده از لفظ «غیرنظامی» به معنای مصطلح آن است؛ یعنی مکانی که پادگان یا پایگاه نظامی نیست.

تحلیل‌های رسمی نظامی چه می‌گویند؟
رسانه‌های عبری نوشتند «حملهٔ ۱۴ آوریل ایران متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق (موشک‌های هدایت‌شونده) در تاریخ امنیت جهانی بود.»
«داگلاس مک‌گرگور» سرهنگ بازنشستهٔ ارتش آمریکا و تحلیل‌گر نظامی هم این موضوع را تأیید کرد و نوشت «آسیب جدی به اهداف نظامی وارد شد، اما ایران عمداً غیرنظامیان را هدف قرار نداد.»

تلویزیون ABC نیز به نقل از یک منبع نظامی ناشناس از اسرائیل گزارش داد که «حملات ایران فقط اهداف نظامی در اسرائیل را هدف قرار می‌دهد، اما سوژه‌های غیرنظامی هدف نیستند.»

انتقام ایران، مقتدرانه، اما جوانمردانه
مرامی که ایران در حملهٔ تنبیهی به سرزمین‌های اشغالی از خود نشان داد، از چشم کاربران فضای مجازی هم دور نماند. یکی از کاربران ایرانی نوشت «اگر قصد ما فقط جنگ بود، پهپاد را از دمشق و صیدا بلند می‌کردیم... آفرین به سپاه عزیز.»

«جکسون هینکل» فعال رسانه‌ای و سیاسی آمریکایی در توییتی رفتار جنگی ایران و رژیم صهیونیستی را با هم مقایسه کرد و نوشت «بمب‌های ایران: اهداف نظامی بمب‌های اسرائیل: غیرنظامیان بی‌گناه، دانشگاه‌ها، امدادگران، روزنامه‌نگاران، عبادتگاه‌ها، بیمارستان‌ها، کسب‌وکارها، کمپ‌های پناهندگان، منابع تأمین موادغذایی، بازارها، منابع تأمین آب، خانه‌ها، زیرساخت‌ها، کتابخانه‌ها، مناطق پناهگاهی».

کاربر آمریکایی دیگری هم نوشت «ایران مدارس را هدف قرار نداد. ایران کلیسا‌ها را هدف قرار نداد. ایران یتیم‌خانه‌ها را هدف قرار نداد. ایران مساجد را هدف قرار نداد. ایران دارایی‌های سازمان ملل را هدف قرار نداد. اسرائیل این کار‌ها را کرد! ضربه زدن به یک پایگاه نظامی برای تلافی مشروع بود و آنها [ایران]حق داشتند این کار را انجام دهند.»

حرف آخر...
در پایان تنها جمله‌ای از یکی از کاربران دیگر نقل می‌کنیم که با اشاره به شیوهٔ جوانمردانهٔ ایران در تنبیه متجاوز نوشت «مرد بودن این‌جوریه! اسلام این‌جوریه! ما بچه‌کش نیستیم!»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در مجلس گرفته خواهد شد
  • پس‌لرزه‌های تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ نگاهی به روزهای کاری ۷ کشور عربی | اینفوگرافیک
  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در مجلس گرفته خواهد شد +فیلم
  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در صحن علنی مجلس گرفته خواهد شد +فیلم
  • موشک‌هایی که با زنان و کودکان کاری نداشت
  • ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند دیگران چقدر؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)