Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-24@23:56:39 GMT

کرایه حمل مواد سوختی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۷۳۵۸

کرایه حمل مواد سوختی افزایش یافت

تین نیوز

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای می گوید افزایش کرایه حمل مواد سوختی تصویب شده و این افزایش کرایه، مشمول ۳ ماه نخست امسال هم خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، در روزهای اخیر برخی رانندگان کامیون‌های حامل مواد سوختی در اعتراض به برخی مشکلات صنفی اعلام کرده بودند که از حمل سوخت به شهرها خودداری می‌کنند؛ اتفاقی که با تکذیب تشکل‌های صنفی بخش حمل و نقل جاده‌ای مواجه شده و اعلام کردند اگرچه گلایه‌هایی به وضعیت معیشتی داریم، اما هرگز دست از کار نمی کشیم و وظیفه نقل و انتقال در جامعه، معطل نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۲ هزار کشنده حامل مواد سوختی داشتیم که ۱۵۰۰ کشنده تغییر بارگیر داده‌اند

به گفته برخی فعالان صنفی صنعت حمل و نقل جاده‌ای، ۱۲ هزار دستگاه کشنده دارای بارگیر حمل فله مایع (تانکر سوخت) در کل کشور فعال هستند که در یک سال و نیم اخیر، ۱۵۰۰ دستگاه از آنها با تغییر بارگیر خود و تبدیل آن به کفی، اتاق یا چادری، از بخش حمل مواد سوختی خارج و به حمل سایر کالاهای تجاری روی آورده‌اند.

وزیر راه: افزایش کرایه حمل مواد سوختی اعمال شده است

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نیز ۹ تیر ماه در حاشیه مراسم گرامی داشت روز دریانورد در پاسخ به پرسشی درباره اعتراض کامیون داران حامل مواد سوختی گفت: ما کرایه ناوگان جاده‌ای نفتکش را، هم پارسال و هم امسال افزایش داده‌ایم و این افزایش اعمال شده است.

معاون سازمان راهداری: مشکل نرخ کرایه حمل برطرف شده اما مشکل تأخیر در پرداخت همچنان پابرجاست

بابک طالبی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حل مشکلات کامیون داران حامل مواد سوختی اظهار کرد: در جلسه پایش حمل و نقل که به ریاست وزیر راه و شهرسازی برگزار شده و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز معمولاً در جلسات حضور دارد، موضوع پایین بودن کرایه حمل مواد سوختی مطرح می‌شد؛ ما هم در سازمان راهداری، کم و بیش از طریق تشکل‌های صنفی رانندگان، این اعتراضات را می‌شنویم.

بیشتر بخوانید: بررسی مشکلات کامیون‌داران بخش انتقال سوخت

وی افزود: در خانواده حمل و نقل، برخی از اعضای ما در حال حمل و نقل فرآورده‌های نفتی هستند که در حال انتقال سوخت به جایگاه‌ها، نیروگاه‌ها یا کارخانه‌ها هستند؛ اینها چون معمولاً یک سر بار خالی تردد می‌کنند، به همین دلیل در سال‌های گذشته، نرخ کرایه حمل آنها از نرخ کرایه کالاهای تجاری بالاتر هم بود؛ اما در حال حاضر این نرخ از نُرم عادی هم پایین‌تر است که منجر به برخی اتفاقاتی شده که یک خطری را هم متوجه شرکت ملی پخش کرده و هم سازمان راهداری.

طالبی ادامه داد: خطری که متوجه سازمان راهداری است، از این جهت است که با توجه به اینکه ناوگان موجود در بخش حمل جاده‌ای بار، بیشتر از نیاز کشور است، اما چون کرایه حمل مواد سوختی از کالای تجاری پایین‌تر است، تعدادی از کامیون‌های حامل مواد سوختی تغییر کاربری داده و به جرگه ناوگان حامل کالای تجاری می‌پیوستند و به کشنده، کفی یا اتاق می‌بستند که یک تهدید برای بخش حمل کالاهای تجاری بود؛ از طرف دیگر یک تهدید برای بخش حمل مواد سوختی است که با کمبود ناوگان مواجه می‌شدند.

وی یادآور شد: در جلسه پایش حمل و نقل این موضوع مطرح شد و وزیر راه و شهرسازی از شرکت پخش خواست تا در خصوص ترمیم نرخ حمل مواد سوختی، چاره‌ای اندیشیده شود؛ خوشبختانه از اوایل تیر ماه افزایش کرایه حمل مواد سوختی تصویب و مقرر شد نرخ‌های جدید کرایه از اول فروردین ۱۴۰۰ اعمال و مابه‌التفاوت ۳ ماه ابتدایی سال نیز به حساب رانندگان واریز شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: این مشکل تا حد زیادی برطرف و کم‌تر بودن نرخ کرایه نسبت به سایر کامیون داران، جبران شد.

وی درباره تأخیر در پرداخت کرایه حمل از سوی سازمان برنامه و بودجه به رانندگان نفتکش‌های جاده‌ای اعلام کرد: ما به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد دادیم تا وزارت نفت تمهیدی بیندیشد تا کرایه حمل را به حساب جایگاه دار سوخت بگذارد و جایگاه داران، کرایه کامیون‌های نفتکش را بپردازند؛ در این صورت کرایه حمل منطقی‌تر می‌شود؛ سپس وزارت نفت این کرایه را در قالب کارمزدِ جایگاه دارِ سوخت، به مالکان پمپ بنزین یا گازوئیل برگرداند.

طالبی تصریح کرد: نمایندگان وزارت نفت می‌گفتند فاصله جایگاه‌های سوخت متناسب نیستند و تلورانس زیادی دارد؛ لذا این موضوع را بررسی کرده‌اند اما نتوانسته‌اند به یک چارچوب مشترک برسند؛ ما هم در سازمان راهداری بارها به دستگاه‌های ذی ربط اعلام کرده‌ایم که دولت خیلی مواقع نمی‌تواند منابع را به موقع تأمین کند و این اتفاق، به بخش حمل و نقل آسیب می‌زند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کامیون های حامل مواد سوختی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور کرایه حمل مواد سوختی کرایه حمل مواد سوختی حمل و نقل جاده ای حامل مواد سوختی سازمان راهداری افزایش کرایه کامیون داران نرخ کرایه وزیر راه بخش حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟

تین نیوز

رانندگان کامیون و فعالان بخش حمل و نقل جاده ای کالا می گویند چرا با وجود  گذشت  ۳۵  از سال جدید هنوز کرایه حمل و نقل بار ثابت مانده و به روز رسانی نرخ شاخص تن کیلومتر  جاده ای انجام نشده است؟

به گزارش تین نیوز، ابراهیم علیاری فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا، در شبکه های اجتماعی در این مورد نوشت: از اوخر سال گذشته چنانچه شاهد بودیم و دیدیم تمام ارگان ها و نهادهای دولتی اقدامات لازم و اولیه و نهایی خود برای افزایش نرخ خدمات، مالیات، عوارض، جریمه ها، ویزیت (بیمارستانی و مطبی)، ارزش افزوده و..را متناسب و سازگار با شرایط اقتصادی و تورم موجود انجام داده و تصویب کردند و بلافاصبه از اوایل سال ۱۴۰۳ نیز این افزایش نرخ ها را عملیاتی کردند.

این راننده کامیون افزود: افزایش ها نرخ حدمات، مالیات، عوارض، جریمه ها و ... در حالی با سرعت صورت گرفت که هیچ ارگان ، سازمان و دستگاه نظارتی و ... به این موضوع اعتراضی نکرد چرا که اغلب این افزایش ها مربوط به خدمات دولتی و ارگان ها و نهادهای تحت امر دولت و همچنین سرمایه داران و شرکت های خصولتی بود.

علیاری ادامه داد: اما اکنون شاهد هستیم که امروز 36 روز از سال 1403 می گذرد و هنوز کرایه حمل و نقل بار و بروز رسانی نرخ شاخص  تن کیلومتر دست نخورده باقی مانده است.

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا تاکید کرد: احتمالا اگر اقدامی هم بخواهد در این مورد انجام شود و با توجه به هزینه ها و تورم، تغییراتی در کرایه ها صورت گیرد عده ای از خواب زمستانی بیدار شده و مانع  از به روز رسانی تعرفه حمل و نقل  شده و درخواست قانونی و برحق رانندگان مبنی بر افزایش کرایه های حمل و نقل کالا را سرکوب خواهند کرد.

علیاری گفت: چه حکمتی هست که اول سال همه سازمان ها و مسئولان ذینفع و ذی ربط و بی ربط بسیج می شوند که کرایه حمل و نقل را سرکوب و دستوری کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • ◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟
  • افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • انتقاد عضو شورا از افزایش خارج از مصوب کرایه‌ها در برخی خطوط تاکسیرانی در پایتخت
  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی
  • اینفوگرافیک| افزایش قیمت کرایه ها
  • افزایش غیرقانونی کرایه تاکسی