Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید محمودی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا می گوید نخستین بار است که پلنگ در محدوده شهرستان کهنوج گزارش و مشاهده شده است.

روز گذشته خبر حمله یک قلاده پلنگ در محدوده منطقه دهکهان شهرستان کهنوج به یک دامدار و زخمی شدن او در رسانه ها بازتاب داشت.

گفته شده دامدار شهرستان کهنوج در جست و جوی دام گمشده خود در منطقه کوهستانی دهکهان بوده که با حمله پلنگ مواجه و دچار مصدومیت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان کهنوج حال عمومی دامدار را مساعد توصیف کرد و توضیح داد: دامدار مصدوم برای مداوا به بیمارستان ۱۲ فروردین اعزام و اقدامات لازم برای درمان او انجام شد.

تبعات شکار بی‌رویه

محمودی با اشاره به تبعات شکار بی رویه در حیات وحش گفت: شکار بی رویه حیات وحش و تداخل منافع مردم و زیستگاه جانوران علت حمله حیوانات وحشی به مردم است.

وی نزدیک شدن حیوانات به محل زندگی انسان ها را به دلیل پیدا کردن غذا عنوان و بیان کرد: حیوانات وحشی دام ها را به عنوان غذای خود انتخاب می کنند.

به گفته محمودی طی یکسال گذشته این نخستین مورد حمله جانوران وحشی به مردم منطقه بوده که گزارش شده است.

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان کهنوج تنها نوع گونه حیات وحش منطقه کهنوج را خرس سیاه آسیایی عنوان کرد و گفت: برای اولین بار پلنگ ایرانی در تاریخ منطقه کهنوج گزارش شده است.
وی توصیه کرد کرد: مردم از ورود به قلمرو حیوانات وحشی بپرهیزند و در صورت مواجهه با حیوانات وحشی از اقدام برای حمله یا قصد کشتن این حیوانات خودداری کنند.

شهرستان کهنوج در ۳۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست کهنوج کرمان یوزپلنگ آسیایی حیات وحش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست کهنوج کرمان سازمان حفاظت محیط زیست کهنوج کرمان یوزپلنگ آسیایی حیات وحش شهرستان کهنوج حیوانات وحشی محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق

به گزارش همشهری آنلاین، روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در واکنش به انتشار ویدئویی از مشاهده چند قلاده شغال در پارک جنگلی لویزان اعلام کرد: «با توجه‌ به جغرافیای این پارک جنگلی و قرارگیری آن در حاشیه شمال شرقی پایتخت و هم‌جواری با مناطق کوهستانی که گونه‌های مختلف جانوری و حیات‌وحش در آنجا آزادانه زندگی می‌کنند، عامل ورود این دو حیوان به این پارک بوده است. ازآنجاکه کنترل تمامی گونه‌های جانوری از جمله شغال در حیطه وظایف اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش تهران و اداره کل محیط‌زیست استان است، به نظر می‌رسد ساماندهی حیوانات وحشی و جلوگیری از نزدیک‌شدن اینگونه جانوران به حریم شهر یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین تکالیف این مجموعه‌هاست.

یکی از راه‌های پیشگیری از ورود حیوانات وحشی به حریم شهرها، غذارسانی مصنوعی در زیستگاه‌ها و مناطق حفاظت شده است تا این‌گونه حیوانات در کنار شکار طبیعی بتوانند با استفاده از این سیستم به حیات خود ادامه داده و برای تهیه غذا به انسان‌ها و اماکن مسکونی یا تفرجگاهی حاشیه شهر نزدیک نشوند.

شایان‌ذکر است در بسیاری از کلان‌شهرها، اداره کل حفاظت و مدیریت حیات‌وحش با راه‌اندازی گشت‌های ویژه به‌صورت مداوم، فعالیت گونه‌های جانوری را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند و در صورت نزدیک‌شدن به حریم شهرها با عملیات زنده‌گیری، آنها را به زیستگاه‌های طبیعی و امن باز می‌گردانند که این امر کاملاً تخصصی و در حیطه وظایف ادارات محیط‌زیست است.

هرچند رفتارهای نامناسب شهروندی در هنگام استفاده از جنگل‌ها و فضای سبز طبیعی اطراف شهرها و دفع نامناسب پسماندها می‌تواند غذای آماده برای برخی گونه‌های جانوری فراهم کند؛ اما نباید فراموش کنیم که در این زیستگاه‌ها حیواناتی مانند موش و خرگوش صحرایی به‌وفور یافت می‌شوند که شکار و درواقع غذای طبیعی برای حیوانات وحشی هستند که گزینه عاملیت پسماندهای شهروندان برای حضور شغال‌ها در این بوستان‌ها را کم‌رنگ می‌کنند. »

کد خبر 846566 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران سگ بدون صاحب تهران بوستان

دیگر خبرها

  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • طب ایرانی یکی از اصول ششگانه سبک زندگی را محیط می‌داند
  • عاملان مرگ پرندگان زنبورخوار در ارسنجان دستگیر شدند
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • مرغ‌های زنبورخوار قربانی زیاده خواهی برخی از زنبورداران سودجو شدند + تصاویر
  • مرغ‌های زنبورخوار قربانی زیاده خواهی برخی از زنبورداران سودجو + تصاویر