Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2023-11-30@01:38:10 GMT

پرداخت ۱۳۴ میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران همدان

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۳۳۱۱

پرداخت ۱۳۴ میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران همدان

مسعود بکایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از  پرداخت ۱۳۴ میلیارد ریال مطالبات گندمکاران همدان خبر داد و اظهار کرد: اولین وجه خرید تضمینی گندم به حساب کشاورزان استان همدان واریز شد.

وی بیان کرد: مطالبات کشاورزان که اسناد مالی آنها تا هشتم تیرماه تحویل بانک کشاورزی شده بود به حساب آنها واریز شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه تا دوازدهم تیرماه ۱۸ هزار و ۱۴۲ تن گندم تضمینی در استان خریداری شده است افزود: ارزش این میزان محصول خریداری شده ۹۱۶ هزار و ۴۱۱ میلیون ریال بوده که بخشی از مطالبات پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از میزان گندم خریداری شده در استان ۱۶۷ تن توسط مراکز دولتی و ۱۴ هزار و ۶۷۴ تن توسط سیلوهای بخش خصوصی خریداری شده است گفت: سهم خرید تعاونی‌های روستائی ۳ هزار و ۱۵۹ تن و کارخانجات آرد ۱۴۱ تن بوده است.

بکایی با بیان اینکه تاکنون ۸۱۹ تن گندم تضمینی در شهرستان همدان خریداری شده است افزود: ۱۶۷ تن در ملایر، ۵.۱۳۱ تن در نهاوند،  ۱.۰۰۹ تن در تویسرکان، ۱.۰۸۶ تن کبودراهنگ، ۹۰۰ تن رزن، ۵۶۱ تن در بهار، ۷.۷۳۷ تن در اسدآباد و ۶۱۰ تن در فامنین گندم خریداری شده است.  

وی با اشاره به اینکه سال گذشته تا روز هفتم تیرماه ۴۳۸ هزار و ۸۱۳ تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده بود خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ این میزان ۴۱۰ هزار و ۴۷۶ تن بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از خرید ۵۵۰ تن کلزا تا به امروز در همدان خبر داد و گفت: ارزش ریالی این محصول خریداری شده از کشاورزان ۶۰ هزار و ۴۶۶ میلیون ریال است که هنوز مبلغی به حساب آنها واریز نشده است.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان گندمکاران خرید کلزا خریداری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قیمت جهانی گندم برای کشاورزان به صرفه است؟

رئیس بنیادملی گندمکاران گفت: قیمت هر تن گندم در دنیا ۳۰۰ دلار است و این قیمت برای کشاورزان کشورهای دیگر به صرفه است زیرا راندمان تولید آنها نسبت به ما بالاتر و هزینه کاشت نیز پایین‌تر است.

عطاالله هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قیمت گندم در دنیا تابع مسائل اقتصادی، ‌ سیاسی، اجتماعی و اقلیمی بوده و هر لحظه ممکن است تغییر کند، اظهار کرد: در حال حاضر که در زمان اوج عرضه گندم هستیم قیمت خرید هر تن گندم ۲۸۰ تا ۳۰۰ دلار است. یعنی هر کس بخواهد یک تن گندم از بازارهای جهانی خرید کند باید ۳۰۰ دلار بپردازد که البته هزینه‌های بیمه، انبارداری، حمل و نقل نیز در مبادی ورودی به آن اضافه می شود.

وی ادامه داد: قیمت هر کیلو گندم با احتساب دلار ۵۰ هزار تومانی کیلویی ۱۵ هزار تومان است که این گندم در مبادی ورودی کشور ما با احتساب هزینه‌های جانبی به بیش از ۲۲ هزار تومان خواهد رسید.

رئیس بنیادملی گندمکاران در پاسخ به این سوال که آیا قیمت هر تن ۳۰۰ دلار برای کشاورزان در کشورهای دیگر صرفه اقتصادی دارد یا خیر؟ گفت: کشورهای دیگر که تولیدکننده گندم هستند شرایط آب و هوایی و بارندگی‌های خوبی دارند، بذر و تغذیه مناسب دارند، مکانیزاسیون به خوبی انجام می‌شود، کود به موقع تامین می‌شود، به کشاورزان یارانه تعلق می‌گیرد، ضایعات آنها پایین‌تر است و در نهایت راندمان تولید آنها بالا و هزینه‌های تولید در مرحله کاشت، داشت و برداشت پایین‌تر است در نتیجه قیمت ۳۰۰ دلار برای هر تن برای آنها بسیار صرفه اقتصادی دارد.

وی در پایان گفت: اما ما در شرایط آب و هوایی گرم و خشک هستیم. از طرفی هزینه تولید در کشور ما بالا است و راندمان نیز پایین‌تر است. در نتیجه باید قیمت بیشتری برای گندم تعیین کنیم تا ضمن اینکه سودی نصیب کشاورز شود امنیت غذایی نیز حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گندم در ۲۰ هزار هکتار از اراضی زراعی سیستان و بلوچستان کشت شد
  • گندمکاران کماکان چشم‌انتظار اعلام نرخ خرید تضمینی
  • پرداخت مطالبات کلزاکاران چهارمحال و بختیاری
  • گندم و ذرت ارزوئیه زیر سایه تهدید برگ‌خوار پائیزه
  • ذخیره‌سازی اطمینان‌بخش گندم و سایر کالاهای اساسی در کشور
  • واردات گندم ۳.۱ میلیون تن کاهش یافت
  • بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنعتگران همدانی پرداخت شده است
  • پرداخت هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال خسارت به کشاورزان استان اردبیل
  • آیا قیمت جهانی گندم برای کشاورزان به صرفه است؟
  • توزیع ۱۴ هزار تن گندم بذری در خوزستان