Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@04:25:42 GMT

بازار ارز دیجیتال امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۰+ تحلیل و اخبار

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۶۹۷۳

بازار ارز دیجیتال امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۰+ تحلیل و اخبار

بیت کوین روند بلند مدت خود را از دست داده است و در بلند مدت احتمال اصلاح بیشتر آن وجود دارد، در روند کوتاه مدت بین ۳۰ تا ۴۰ هزار واحد نوسان می‌کند و روز گذشته به مقاومت ۳۵ هزار واحد واکنش نشان داد و شاهد ریزش ۳.۵ درصدی شد.

‌به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان کرمی، تحلیلگر بازارهای مالی، بازار ارزهای دیجیتال امروز _ یکشنبه ۱۳ تیرماه_ را اینگونه تحلیل می‌کند:

نگاهی به تحولات امروز بازار ارزهای دیجیتال بیت کوین

۳۴ هزار و ۲۵۸ دلار

اتریوم

دو هزار و ۲۸۱ دلار

بایننس کوین

۳۰۰ دلار

کاردانو

یک دلار و ۴۲ سنت

دوج کوین

۲۴ سنت

ریپل

۶۷ سنت

پولکادات

۱۵ دلار و ۵۵ سنت

یونی سواپ

۲۰ دلار

بیت کوین کش

۵۱۵ دلار

· مواردی مانند تتر، یو اس دی کوین و بایننس یو اس دی استیبل کوین هستند، استیبل کوین‌ها بر پایه یک دارایی منتشر می‌شوند، در این موارد بر پایه دلار آمریکا منتشر شده‌اند و قیمت آنها در محدوده یک دلار است و تغییرات آنها بسیار محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(منبع: ارز دیجیتال)

همانطور که بیان شد بیت کوین روند بلند مدت خود را از دست داده است و در بلند مدت احتمال اصلاح بیشتر آن وجود دارد، در روند کوتاه مدت بین ۳۰ تا ۴۰ هزار واحد نوسان می‌کند و روز گذشته به مقاومت ۳۵ هزار واحد واکنش نشان داد و شاهد ریزش ۳.۵ درصدی شد.

سختی شبکه بیت کوین بزرگترین اصلاح در تاریخ خود را تجربه کرد؛ سقوطی ۲۸ درصدی!

سختی شبکه بیت کوین با کاهشی ۲۸ درصدی، بزرگترین اصلاح تاریخ خود را تجربه کرد. پیش‌تر انتظار می‌رفت این کاهش سختی چیزی در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد باشد. این اصلاح در بلاک شماره ۶۸۹,۴۷۲ رخ داد و بزرگترین اصلاح سختی تاریخ بیت کوین لقب گرفت. در حال حاضر سختی استخراج بیت کوین در محدوده ۱۴ تریلیون قرار دارد. به احتمال زیاد در روزهای آینده شاهد افزایش درآمد ماینرها به‌واسطه این کاهش سختی باشیم.

بیت کوین از نظر ارزش بازار نهمین دارایی با ارزش جهان است

طبق آمار ارائه شده از سوی وب‌گاه AssetDash، بیت کوین به‌رغم افت ۴۵ درصدی ارزشش نسبت به اوج بازار، کماکان نهمین دارایی با ارزش جهان محسوب می‌شود. هم اکنون بیت کوین با ارزش بازاری بیش از ۶۴۸ میلیارد دلار در رتبه نهم و بالاتر از شرکت برکشایر هاتاوی، تحت مدیریت دشمن سرسخت بیت کوین، وارن بافت قرار دارد. همچنین سهام ابرشرکت‌هایی نظیر تی‌اس‌ام‌سی، علی‌بابا، بانک جی‌پی مورگان چیس، ویزا، انویدیا در تعقیب بیت کوین هستند. اتریوم نیز در رتبه ۳۵ این رده‌بندی بالاتر از شرکت‌هایی چون کوکاکولا و نتفلیکس قرار گرفته است.

در رده‌های اول تا هشتم با ارزش‌ترین دارایی‌های جهان بر اساس ارزش بازار نیز به ترتیب سهام اپل، مایکروسافت، آرامکو عربستان سعودی، آمازون، آلفابت (شرکت مادر گوگل)، فیس بوک، تنسنت و تسلا قرار دارند. در این میان شش شرکت نخست ارزش بازاری بیش از یک تریلیون دلار دارند و ارزش بازار اپل و مایکروسافت نیز بیش از دو تریلیون دلار است. گفتنی است که کل ارزش بازار بیت کوین معادل شش درصد از ارزش بازار ۱۰ تریلیون دلاری طلا است.

دانشگاه کمبریج: اوج آلایندگی بیت کوین مربوط به سال گذشته بود

داده‌های دانشگاه کمبریج و آژانس بین‌المللی انرژی نشان می‌دهد اوج آلایندگی‌های کربنی بیت کوین احتمالاً در سال گذشته میلادی رخ داده است. بر طبق این داده‌ها، مقدار آلایندگی ناشی از استخراج بیت کوین ۴۱۸ گرم دی‌اکسید کربن به ازای مصرف هر کیلو وات ساعت برق بوده است. در همین حال، یک محقق با تأیید این داده‌ها اعلام کرد اوج آلایندگی بیت کوین چند ماه پیش بوده و خوشبختانه با ممنوعیت‌های اخیر در چین، مقدار آلایندگی ناشی از استخراج بیت کوین حرکتش را به سمت صفر شروع کرده است. او افزود: «انتظار می‌رود آلایندگی بیت کوین در بدترین حالت طی پنج سال آینده بیش از دو سوم کاهش یابد و طی ۱۰ سال بیت کوین هیچ آلودگی نخواهد داشت.»

کوین بیس در توئیت جنجالی خود بایننس را تحقیر کرد

کوین بیس، بزرگ‌ترین صرافی ارزهای دیجیتال در آمریکا، در توئیت جدید خود به به‌نوعی بایننس را تحقیر کرد. کوین بیس در این توئیت نوشت: «در هفته جاری اخبار زیادی از بریتانیا به گوش می‌رسد که باعث شده چند مورد از افتخارات خود را یادآوری کنیم. ما هرگز هک نشده‌ایم، تعطیل نشده‌ایم، ۵۶ میلیون کاربر از سراسر جهان داریم و امن‌ترین مکان برای ارزهای دیجیتال کاربران هستیم.» گفتنی است که این اقدام پس از آن صورت گرفت که مرجع راهبرد امور مالی بریتانیا بایننس را از انجام فعالیت‌های قانون‌گذاری شده در این کشور منع کرد.

کاردانو به سومین دارایی عمده گری اسکیل تبدیل شد

شرکت مدیریت سرمایه گری اسکیل با فروش برخی از ذخایر بیت کوین صندوق «دیجیتال لارج کپ فاند» خود اقدام به خرید اتریوم و کاردانو کرده است. کاردانو هم اینک ۴.۲۶ درصد از سهام این صندوق را تشکیل می‌دهد و بعد از بیت کوین و اتریوم در جایگاه سوم قرار دارد. ذخایر بیت کوین این صندوق از ۷۹.۸ درصد در پایان سه ماه نخست امسال کاهش یافته و به ۶۷.۴۷ درصد در پایان سه ماه دوم رسیده است. اندوخته اتریوم این صندوق در بازه زمانی مشابه از ۱۷.۵ درصد به ۲۵.۳۹ درصد افزایش یافته است.

کمیسیون بورس تایلند از بایننس شکایت کرد

دردسرهای صرافی بایننس به نظر می‌رسد تمامی ندارد و این مرتبه کمیسیون بورس و اوراق بهادار تایلند از آن شکایت کرده است. در متن این شکایت نامه آمده است بایننس بدون در اختیار داشتن مجوز در این کشور فعالیت کرده است. بورس تایلند در ماه آوریل اخطاریه‌ای برای بایننس ارسال کرده بود اما عدم پاسخگویی این پلتفرم، مقام‌های تایلندی را به شکایت از آن مجاب کرد. پیش از این چند کشور دیگر هم فعالیت این صرافی را در خاک خود ممنوع اعلام کرده بودند.

حجم اتر موجود در صرافی‌های ارز دیجیتال به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۱۸ رسید

داده‌های تازه نشان می‌دهد که حجم اتر موجود در صرافی‌های ارز دیجیتال با کاهش شدیدی روبه‌رو شده و به پایین‌ترین سط خود از نوامبر ۲۰۱۸ (آبان ۹۷) رسیده است. در حال حاضر تنها ۱۸ درصد از عرضه کل اتر در اختیار صرافی‌های ارز دیجیتال قرار دارد. این موضوع می‌تواند احتمال افزایش حجم سفارش‌های فروش اتر در آینده نزدیک را کاهش دهد.

وب‌سایت Bitcoin.org وایت پیپر و فایل‌های مربوط به بیت کوین کور را از دسترس کاربران بریتانیایی خارج کرد

کبرا، توسعه‌دهنده ناشناس بیت کوین، درپی دستور دادگاه وایت پیپر بیت کوین را از وب‌سایت Bitcoin.org برای کاربران بریتانیایی حذف کرده است. به‌علاوه، دانلود نرم‌افزار بیت کوین کور نیز برای کاربران در این کشور از دسترس خارج شده است. درپی این اقدام، مدیرعامل بلاک‌استریم Blockstream دلیل حذف این نرم‌افزار را جویا شد و کبرا در پاسخ به او گفت از آنجا که وایت پیپر بیت کوین از طریق بیت کوین کور قابل دستیابی است و او از هرگونه انتشار این وایت پیپر منع شده است، بنابراین به‌ناچار نرم‌افزار بیت کوین کور را نیز از وب‌سایت حذف کرده است.

بایننس مجاز به فعالیت در جزایر کیمن نیست

اداره مالی جزایر کیمن در بیانیه‌ای اعلام کرد صرافی بایننس مجوز انجام فعالیت از این جزایر را ندارد. این نهاد دولتی تحقیقاتش را درباره بایننس شروع کرده و می‌خواهد بداند آیا این صرافی در حوزه اختیارات این سازمان فعالیتی انجام داده است یا خیر. پیش از این بریتانیا، ژاپن، آلمان، سنگاپور و کانادا هم ممنوعیت‌هایی را برای فعالیت این صرافی در خاک خود لحاظ کرده بودند.

وضع مالیات ۱۸ درصدی برای صرافی‌های خارجی در هند

به گزارش نشریه اکونومویک تایمز، صرافی‌های خارجی ارزهای دیجیتال که کاربرانی از کشور هند دارند شاید به پرداخت مالیات ۱۸ درصدی در این کشور ملزم شوند. طبق این گزارش، شرکت‌های خارجی ارائه‌دهنده این‌گونه خدمات که دفتری در هند ندارند، می‌توانند برای پرداخت این مالیات یک فرد را معرفی کنند. این در حالی است که صرافی‌های هندی به دلیل سخت‌گیری‌های بانک مرکزی این کشور هنوز برای یافتن شریک بانکی دچار مشکل هستند.

نقشه بازار رمز ارزها

کد خبر 505239

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز دیجیتال مزرعه استخراج ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال دستگاه های استخراج ارز دیجیتال رمز ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران دستگاه استخراج ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست خرید و فروش ارز دیجیتال انواع ارز دیجیتال آموزش ارز دیجیتال ارز دیجیتال قیمت 19 صرافی ارز دیجیتال سایت رمز ارز دیجیتال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارزهای دیجیتال ارز دیجیتال ارزش بازار وایت پیپر هزار واحد بلند مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج هم از تورم جا نماند!

 به گزارش تابناک، جماران نوشت: بازار برنج یکی از بازارهای مواد غذایی و کالای اساسی بوده که طی یک‌سال گذشته نوسانی نداشته و آرامش بر آن حکمفرما بوده است.

در وضعیت فعلی تولید برنج داخلی در ۱۹ استان کشور به حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده است، از طرف دیگر در سال گذشته یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج نیز به کشورمان وارد شده که می‌توان گفت موجودی سال گذشته برنج حدوداً ۴ میلیون و ۲۰۰ تن بوده است.

این در حالی است که چندی پیش مرکز آمار رسماً اعلام کرد که هر ایرانی در یک سال، ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می‌کند که به این معنی است که با توجه به حدود ۹۰ میلیون نفر جمعیت کشورمان می‌توان گفت کشورمان سالانه به سه میلیون و ۱۵۰ هزار تن برنج نیاز دارد.

براساس آمار گمرک در سال گذشته، ایران یک میلیون و 117 هزار تن برنج به ارزش یک میلیارد و 360 میلیون دلار وارد کرد، این در حالی است که در سال 1401 چیزی حدود یک میلیون و 780 هزار تن از این کالای اساسی به ارزش 2 میلیارد و 137 میلیون دلار وارد کشور شده بود.

به همین دلیل می‌توان گفت واردات برنج طی یک‌سال اخیر به لحاظ وزنی با کاهشی 37 درصدی و به لحاظ ارزشی حدوداً 40 درصد کاهش یافته است؛ به عبارت دیگر می‌توان گفت با کاهش 660 هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر 830 میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب 673 هزار و 942 تن برنج به ارزش 770 میلیون و 932 هزار دلار از مبدأ هند، 336 هزار و 575 تن برنج به ارزش 410 میلیون و 841 هزار دلار از مبدأ پاکستان، 71 هزار و 678 تن برنج به ارزش 80 میلیون و 209 هزار دلار از مبدأ امارات، 33 هزار و 434 تن برنج به ارزش 42 میلیون و 440 هزار دلار از مبدأ مناطق آزاد و ویژه و در مجموع یک هزار و 488 تن برنج به ارزش یک میلیون و 563 هزار دلار برنج از مبدأ سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

کاهش قیمت با حمایت بخش خصوصی
دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران اظهار داشت: سال گذشته بخش خصوصی با حمایت دولت وارد بازار برنج ایرانی شد و حجم بالایی از محصول را که به‌دلیل نبود تقاضا در انبار شالیکاران و تولیدکنندگان انباشته شده بود، خریداری و با قیمت مناسب در بازار عرضه کرد.

مسیح کشاورز تصریح کرد: در حالی که پیش‌بینی می‌شد در سال 1402 قیمت برنج ایرانی با تبعیت از نرخ تورم از 200 هزارتومان گذر کند، ورود بخش خصوصی مانع ادامه این مسیر شد و قیمت برنج مرغوب ایرانی تا کیلویی 80 هزار تومان کاهش یافت.

وی با تأکید براینکه بخش خصوصی با قبول ریسک بالای اجرای طرحی که هیچ پیشینه‌ای نداشت و آینده آن نیز مبهم بود، سرمایه خود را به خطر انداخت، اظهار داشت: اعضای انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با نگاه ملی و حمایت از تولید داخلی خطر کردند و این طرح را اجرا کردند که خوشبختانه با موفقیت اجرا شد.

کشاورز با تأکید براینکه در پایان سال گذشته و پیش از شروع فصل جدید کشت برنج، از ادامه این طرح جلوگیری شد و ناخواسته بازار به‌نفع دلالان شد، افزود: اگر این اتفاق فقط برای اندک محصول باقی‌مانده سال گذشته بود، مشکل‌ساز نمی‌شد، اما افزایش قیمتی که گریبانگیر بازار برنج ایرانی شده است، معیار قیمت محصول سال جدید می‌شود و بیم آن می‌رود قیمت برنج ایرانی دوباره افزایش یابد.

وی ادامه داد: در صورت افزایش بی‌منطق قیمت برنج در بازار، قطعاً شاهد بازگشت رکود به بازار این محصول می‌شویم و تقاضا برای خرید برنج کمتر می‌شود.

قیمت روز برنج در بازار:
 برنج طارم هاشمی دودی  با بسته بندی 10 کیلویی استاندارد: 1340000 تومان

برنج طارم هاشمی دودی با بسته بندی پت 500گرمی  استاندارد: 69000 تومان

برنج طارم هاشمی دوبارکشت فریدونکنار استاندارد: 119000 تومان

برنج طارم هاشمی فریدونکنار استاندارد: 109000 تومان

برنج طارم هاشمی فریدونکنار استانداردتولید روز: 109000 تومان

برنج طارم سنگی فریدونکنار استاندارد: 109000 تومان

برنج طارم هاشمی استاندارد: 107000 تومان

برنج طارم دمسیاه کلاله استاندارد: 109000 تومان

برنج فجر استاندارد: 74000 تومان

برنج فجر استانداردتولید روز: 74000 تومان

برنج شیرودی استاندارد: 79000 تومان

برنج ندا استاندارد : 73000 تومان

برنج عنبربواستاندارد: 63000 تومان

شکسته برنج طارم هاشمی کشت دوم فریدونکنارسورت شده: 69000 تومان

شکسته طارم(هاشمی،سنگی،دمسیاه) سورت شده: 67000 تومان

شکسته برنج فجرسورت شده: 54000 تومان

شکسته برنج عنبربو سورت شده: 44000 تومان

نیمه برنج طارم هاشمی سورت شده: 44000 تومان

نیمه برنج طارم دمسیاه کلاله: 44000 تومان

نیمه برنج فجر سورت شده: 35000 تومان

نیمه برنج عنبربو سورت شده: 35000 تومان

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • قیمت بیت کوین امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • قیمت بیت کوین، امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیت کوین صعود کرد