Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه ایرنا، امین امینیان در جلسه راهبری سد سهند هشترود ضمن گلایه از عدم مشارکت تعدادی از بهره برداری شبکه در اجرای اراضی باقیمانده فاز اول پایاب این سد افزود: آبادانی شهرستان در گرو اجرای پنج فاز پایاب سد سهند است.

وی از جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی خواست نسبت به پرداخت مطالبات پیمانکار فاز اول طرح پایاب سد سهند اقدام کنند و تکلیف اراضی روستای «قتنقو» با برگزاری جلسه ای به صورت الحاقیه مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینیان گفت: ایستگاه پمپاژ آب ps۳ و اراضی تحت پوشش آن تا آخر مرداد امسال باید به بهره برداری برسد و تا پایان تیر ماه هم بایستی کار برق دار کردن ایستگاه به اتمام برسد.

فرماندار هشترود اضافه کرد: باید توسط اهالی روستاهای محدوده طرح پایاب سد سهند، قدم های محکم‌تر و جدی برداشته شود، زیرا میزان درآمدزایی روستائیان در گرو اتمام پایاب این سد است نه راه و آسفالت و امکانات دیگر.

امینیان گفت: نگران این هستیم که هشترودی ها با این وضع خشکسالی و اجرا نشدن پایاب سد از آب پشت این سد استفاده بهینه نکنند، چون به رغم کم آبی، آب سد سهند در حال سرریز شدن است.

وی با بیان این‌که درآمد و اشتغال یکی از دغدغه های اصلی در منطقه است، اظهار کرد: اگر همکاری کشاورزان در تکمیل پایاب سد سهند به قوت خود باقی نماند، همه کشاورزان متضرر خواهند شد. 

وی گفت: تا آخر تیرماه سالجاری مشکل برق مجموعه پایاب سد سهند حل خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی نیز دوازدهم خرداد امسال از تامین اعتبار ۲۲۶ میلیارد ریالی برای طرح شبکه سد سهند با تخصیص ۱۰۰درصدی خبر داد.

داود بهبودی گفت: این اعتبارات علاوه بر اعتبارات پیش بینی شده در پیوست قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۹ میلیارد ریال برای سهند است.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با اعتبارات تامین شده یک هزار و ۵۰۰ هکتار  هکتار از اراضی طرح شبکه آبیاری و زهکشی سهند تا پایان سال آماده بهره برداری باشد.

سد خاکی سهند هشترود با حجم مفید ۱۳۵ میلیون مترمکعب بر روی رودخانه قرانقو از سرشاخه‌های رودخانه «قزل اوزن» و در ۱۳۰ کیلومتری تبریز و ۳۵ کیلومتری هشترود با اهداف تأمین آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سیلاب و توسعه کشاورزی احداث شده و از سال ۱۳۸۵ در حال بهره‌برداری است.  

اراضی طرح و توسعه شبکه پایاب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمرانی به وسعت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو واقع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی پایاب سد سهند بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم احمدی دوشنبه شب در نشست شورای اداری تنگستان عنوان داشت: در ششم ماه دوم سال گذشته در اداره کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر یک سند چشم اندازه تنظیم شده که در کجا باید مدرسه ساخته شود و سه پارامتر به صورت کاملاً میدانی و علمی مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: آمار متولدین ۱۴۰۱ از اداره ثبت احوال استان بوشهر دریافت شد تا بدانیم تا سال ۱۴۰۶ چند کلاس درس و در کجا لازم داریم که کارها را به صورت اصولی و دقیق در بعد نوسازی مدارس انجام گیرد.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار ضریب جمعیتی و مهاجرت در بعضی از شهرستان‌های استان به عدد هزار و ۸۰۴ کلاس درس تا سال ۱۴۰۶ رسیدیم که نیاز است بر اساس آن در سطح استان بوشهر کلاس ساخته شود.

وی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده در یکی از مناطق آموزشی در استان تا سال ۱۴۰۶ نیاز نیست حتی یک کلاس درس هم در آنجا ساخته شود.

احمدی یاد آور شد: سه محل در استان به عنوان محل بحرانی در این مطالعه بیرون آمده است که شهرستان‌های بوشهر، تنگستان و دشتستان است و باید به صورت ویژه نسبت به مناطق دیگر استان توجه به آنها شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر اضافه کرد: برای احداث تکمیل و مورد بهره برداری ۲۵ مدرسه در چهار شهرستان جنوبی استان در سال گذشته ۱۹۵ میلیارد تومان از نفت اعتبار دریافت شد.

وی افزود: در شهر بوشهر ۸ مدرسه در حال احداث است که بتوانیم کمبود مدارس در این شهرستان را برطرف و جبران کنیم.

احمدی خاطرنشان کرد: در تنگستان در امر احداث مدارس در اعتبارات تملک دارایی سال ۱۴۰۲ اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده بود که در اعتبارات سطح استان اعتبارات نوسازی مدارس بیش از ۱۲۰ درصد رشد داشته است.

احمدی اضافه کرد: تعداد پروژه‌هایی در حال انجام جهت مناقصه تعداد قابل توجهی است و در طی ۲ سال گذشته ۱۰۳ مدرسه تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: در حال انجام یک قرار داد هزار میلیارد تومان جهت احداث مدارس در سطح استان بوشهر با مرکز کشور هستیم. که بتوانیم با تخصیص و تأمین این اعتبار حجم عظیمی از مدارس در سطح استان را به سرانجام رسانیده شود.

وی اضافه کرد: در حال مبادله موافقت نامه هستیم که ایده آن توسط فرماندار تنگستان در سطح شهرستان‌های استان انجام شده و امروز شاهد آن هستیم که در سطح ملی مبادله می‌شود.

احمدی ادامه داد: امروز این تفاهم نامه به ۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که هزار میلیارد تومان استاندار موافقت کرده و ۲ هزار میلیارد تومان نیز از طریق ملی موافقت شد و امیدواریم با این اعتبار طی ۲ سال سرانه آموزشی به یک سرانه بی نظیر در سطح کشور ارتقا پیدا کند.

کد خبر 6079365

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران از سد «بش قارداش» بجنورد + تصاویر
  • طرح ساماندهی و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی اعلام وصول شد
  • ۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید
  • اجرای ۶۵ هزار و ۳۰۰ هکتار کشاورزی قراردادی در هشترود
  • افزایش یک میلیون تن محصولات کشاورزی در اردبیل
  • رهاسازی آب سد نهب با هدف بهره برداری کشاورزان پایین دست سد
  • بهره برداری از شبکه‌های اصلی پایاب خداآفرین در شهریورماه امسال
  • شبکه‌های اصلی پایاب خداآفرین شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری شهرستان گلوگاه در استان مازندران
  • زیرسازی ناحیه صنعتی نیر تکمیل می‌شود