Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2025-02-07@23:00:46 GMT

چرا برق برخی مناطق البرز قطع نمی‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۲۹۶۴

چرا برق برخی مناطق البرز قطع نمی‌شود؟

ایسنا/البرز سرپرست شرکت توزیع برق البرز گفت: اگر مصرف به همین شکل ادامه داشته باشد، قطعی برق تا پایان فصل گرما ادامه خواهد داشت ولی اگر مردم همکاری کنند و مدیریت مصرف داشته باشند، می‌توانیم از این پیچ بحرانی عبور کنیم.

رامین فرج در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به علت اصلی قطع برق در البرز اظهار کرد: چند علت دست به دست هم داده‌اند تا در تابستان امسال چنین شرایطی را تجربه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افزایش بی سابقه میزان مصرف برق در سال جاری یکی از این دلایل است، افزود: به عنوان مثال امسال در بخش صنعت شاهد افزایش ۲۵ درصدی مصرف برق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هستیم.

وی توضیح داد: البته نباید فراموش کنیم کم بارشی امسال هم باعث کاهش ذخیره آب پشت سدها و به تبع آن کاهش تولید نیروگاه‌های آبی شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر امکان استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های آبی در تمام طول شبانه روز برای تولید برق وجود ندارد. به علاوه امسال چاه‌های کشاورزی که در سنوات گذشته از اواخر خرداد وارد مدار مصرف می‌شدند به دلیل گرما و کم بارشی از اواخر فروردین وارد مدار شدند.

فرج تاکید کرد: در میان نباید تاثیر قابل استخراج رمز ارزها که را در فرایند افزایش مصرف برق نادیده بگیریم.

این مسئول اضافه کرد: برای جبران این کمبود در نهایت جدول زمانبندی شده قطعی برق برای مناطق مختلف استان تدوین و اجرایی شده است.

وی تاکید کرد: واقعیت این است اگر مصرف به همین شکل ادامه داشته باشد، قطعی برق تا پایان فصل گرما ادامه خواهد داشت ولی اگر مردم همکاری کنند و مدیریت مصرف داشته باشند، می‌توانیم از این پیچ بحرانی عبور کنیم.

سرپرست شرکت توزیع برق البرز با بیان اینکه افزایش دمای هوا خواه ناخواه باعث افزایش مصرف برق می‌شود، گفت: به ازای هر درجه افزایش دما حدود هزار مگاوات افزایش مصرف برق داریم.

وی افزود: مصرف روزانه برق در کشور در اوج پیک مصرف بین ۶۶ تا ۶۷ هزار مگاوات است و پیش بینی می‌شود از این میزان حدود ۱۵ درصد کمبود تولید داشته باشیم یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار مگاوات.

فرج اضافه کرد: در حال حاضر برنامه زمانبدی قطعی برق در هفت بلوک با خاموشی‌های دو ساعته در حال اجرا است ولی طی چند روز گذشته افزایش مصرف باعث شده در برخی مناطق برق مشترکین در دو نوبت قطع شود.

این مسئول در پاسخ به اینکه آیا برنامه قطعی برق در همه مناطق اعمال می‌شود، توضیح داد: در استان البرز ۳۸۰  فیدر تغذیه کننده ۲۰ کیلوولتی وجود دارد که تنها ۴۰ مورد از آنها در برنامه خاموشی قرار دارند.

وی گفت: در مسیر این ۴۰ فیدری که در برنامه قطعی برق قرار ندارند، تصفیه خانه‌های اصلی آب استان، بیمارستان‌ها، انتقال خون و مراکز حیاتی استان است.

وی توضیح داد: آدرس‌هایی در استان وجود دارد که برق آنها هرگز قطع نمی‌شود چون این مشترکین در مسیر فیدرهای مراکز حساس نامبرده شده قرار دارند.

فرج ادامه داد: به عنوان مثال فیدر بیمارستان‌های استان به صورت اختصاصی برای آنها ایجاد نشده و این مراکز در مسیر فیدرهایی قرار دارند که قبلا ایجاد شده‌اند بنابراین مشترکین دیگری که خانه، محل کسب و کار و ... آنها هم در مسیر این فیدرها باشد همیشه  به جز زمان وقوع حوادث خاص برق دارند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت توزیع برق البرز رامین فرج قطعی برق افزایش مصرف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: تاب‌آوری صنایع به دلیل قطعی مداوم برق و گاز کاهش پیدا کرده

به گزارش صراط به نقل از ایسنا:  وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تاب‌آوری صنایع در این دوران که به‌طور مداوم با قطع برق و گاز مواجه هستند، کاهش یافته است. باید به صنایع کمک کنیم تا تاب‌آوری خود را حفظ کنند.

  سید محمد اتابک، امروز ۱۷ بهمن‌ماه در مراسم رونمایی از طرح پویش گاز که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: باید از دو جنبه به این موضوع نگاه کنیم؛ اول تولید انرژی و دوم صرفه‌جویی در مدیریت مصرف. در تولید انرژی، دولت در دوره چهاردهم قدم‌های خوبی برداشته است و نزدیک به ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر وارد مدار خواهد شد. همچنین، در نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و گازی نیز پروژه‌هایی در دست تکمیل است که ظرفیت کشور را افزایش خواهد داد. این ظرفیت‌ها سالانه بین ۱.۵ تا ۲ درصد افزایش پیدا کرده، در حالی که مصرف متوسط انرژی ۶ درصد افزایش یافته است.   وی افزود: از نظر میانگین مصرف انرژی، کشور ما از بسیاری از کشورهای دنیا مصرف بالاتری دارد و هرچقدر بخواهیم تولید انرژی را افزایش دهیم، اگر مصرف را کنترل نکنیم، از ناترازی انرژی خارج نخواهیم شد. ایده بسیار خوبی از جمله طرح مردمی‌سازی مصرف گاز در استان اجرا شده است. در صنعت، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری به دلیل عدم‌النفع از دست رفته است. درآمد تولید، اثرگذارترین پولی است که در چرخه اقتصاد کشور وجود دارد و با ایجاد مشکلات در تولید، نقدینگی کشور با مشکلاتی روبه‌رو خواهد شد.   وزیر صمت تصریح کرد: باید از طرح پویش مردمی‌سازی مدیریت مصرف گاز و اقدامات مشابه که موجب ارتقای وضعیت بخاری‌ها و کاهش مصرف می‌شود، حمایت کرد. تاب‌آوری صنایع در این دوران که به‌طور مداوم با قطع برق و گاز مواجه هستند، کاهش یافته است. باید به صنایع کمک کنیم تا تاب‌آوری خود را حفظ کنند. هر جا که صنایع نیروگاه تولید کرده‌اند، از جمله نیروگاه‌های گازی یا سیکل ترکیبی، وزارت نیرو و نفت باید به‌طور ویژه کمک کنند تا تولید آسیب نبیند و در صورت انجام این اقدامات، پویش‌ها بهتر و مؤثرتر پیش خواهند رفت.

دیگر خبرها

  • جدول خاموشی برق اراک فردا شنبه ۲۰ بهمن
  • جدول زمان‌بندی قطعی برق البرز در ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ | مناطق و ساعات خاموشی
  • جدول خاموشی برق همدان امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن
  • جدول قطعی برق قزوین ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
  • جدول قطعی برق کرمانشاه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
  • وزیر صمت: تاب‌آوری صنایع به دلیل قطعی مداوم برق و گاز کاهش پیدا کرده
  • جدول خاموشی برق لرستان پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ + زمان قطعی برق خرم‌آباد فردا پنجشنبه هجدهم بهمن ۱۴۰۳
  • برنامه جدول قطعی برق کرمانشاه امروز ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
  • جدول قطعی برق کرمانشاه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
  • جدول قطعی برق قزوین ۱۷ بهمن ۱۴۰۳