Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه همشهری، ۲۷ شهرستان جدید به فهرست شهرستان‌های قرمز اضافه شده‌اند تا تعداد شهرستان‌های قرمز کرونایی در کشور به ۱۲۰ مورد برسد.

همانطور که پیش‌بینی‌ها نشان می‌داد ویروس جهش‌یافته کرونا از جنوب و جنوب شرقی به مرکز و شمال کشور رسیده است و در کنار سیستان‌ و بلوچستان، تهران و هرمزگان آمارهای ابتلا و بستری روزهای اخیر در ۵ استان فارس، خراسان‌رضوی، مازندران، اصفهان و کرمان هم شرایط نگران‌کننده‌ای را رقم زده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند سیستان‌وبلوچستان با بستری روزانه بیش از ۴۰۰ بیمار کرونایی و محرومیت‌های بسیار همچنان بحرانی‌ترین استان محسوب می‌شود اما آمارهای بستری جدید در فارس (۲۸۶)، خراسان‌رضوی (۲۳۵)، مازندران (۲۱۵)، اصفهان (۱۸۰) و کرمان (۱۴۴) نشان می‌دهد این استان‌ها هم شرایط خوبی ندارند و احتمال بحرانی شدن در روزهای آینده را خواهند داشت‌.

در گلستان هم با این که آمار بستری روزانه هنوز زیر ۱۰۰ نفر است، اما تردد زیاد بین این استان و سیستان‌ و بلوچستان نگرانی‌ها درباره شیوع ویروس دلتا را افزایش داده است. نگرانی‌ها در حالی ادامه دارد که قطعی مداوم برق هم در این استان شرایط خاصی را رقم زده به‌طوری که با قطعی برق و بعد از آن آب، برخی بیمارستان‌های استان به‌صورت سیار آبرسانی شده‌اند.
 

رشد صددرصدی بستری‌ها در مازندران

مازندران از حدود ۲ هفته پیش به‌طور رسمی وارد موج پنجم کرونا شد و روند روبه افزایش شیوع کرونا در آن همچنان ادامه دارد. طبق آخرین آمارها هم‌اکنون ۹ شهرستان نور، نوشهر، آمل، محمودآباد، بابل، قائمشهر، چالوس، سوادکوه و ساری در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند که در این بین، آمل وضعیت فوق‌حاد کرونایی دارد؛ شهرستانی که از هشتم تیر به‌عنوان نخستین شهرستان مازندران در موج پنجم وارد وضعیت قرمز شد و روند شیوع کرونا در آن به‌دلیل رعایت‌نشدن پروتکل‌های بهداشتی با سرعت بیشتری در حال افزایش است. درحالی‌که تعداد بستری‌شدگان کرونایی مازندران تا روز ۱۱ تیر ۵۶۴ نفر بود روز سه‌شنبه ۱۵ تیر این تعداد از مرز هزار نفر نیز گذشت که رشد صد در صدی طی ۴ روز را نشان می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به همشهری می‌گوید: وضعیت موجود با توجه به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مازندران طی هفته‌های اخیر به‌ویژه در تبلیغات انتخاباتی و جشن‌های پیروزی برخی نامزدها کاملا قابل پیش‌بینی بود و انتظار همین روند افزایشی را داشتیم. البته کمی زودتر از انتظارمان این وضعیت رقم خورد. آمارهای مربوط به افزایش تعداد بستری‌شدگان و شناسایی موارد ابتلا و مراجعات سرپایی نیز نشان می‌دهد که احتمالا از هفته آینده باید منتظر افزایش فوتی ناشی از کرونا در مازندران باشیم.

قاسم اویس اظهار می‌کند: وقتی مسافران بی‌توجه به محدودیت‌ها وارد استان می‌شوند و بومیان هم در مهمانی‌ها و جشن‌ها حضور می‌یابند و آخر هفته‌ها به ییلاق می‌روند، نتیجه‌ای جز این نمی‌توان انتظار داشت. به هر حال باید منتظر روزهای سخت‌تری برای مازندران باشیم و تعداد شهرستان‌های قرمز نیز افزایش می‌یابد. خوشبختانه از نظر زیرساخت‌های درمانی برای شناسایی، تست کرونا، بستری عادی و مراقبت‌های ویژه، تأمین اکسیژن و سایر خدمات وضعیت مناسبی داریم اما اگر در شرایطی که امکان بستری ۲۵۰۰ نفر را داریم، تعداد مبتلایان به‌صورت انفجاری افزایش یابد و مثلا به ۳ هزار نفر برسد طبیعتا با مشکل مواجه خواهیم شد.

بررسی آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی نشان می‌دهد که سرعت افزایش شیوع در مناطق گردشگرپذیر به‌مراتب بیشتر است؛ برای مثال نوشهر که در رنگ‌بندی پیشین وضعیت زرد داشت، بدون اینکه وارد وضعیت نارنجی شود ناگهان در وضعیت قرمز قرار گرفت. با توجه به حضور هفتگی مسافران در این استان و روند بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی انتظار می‌رود مازندران روزهای سخت‌تری را پیش‌رو داشته باشد.
 

محدودیت‌های جدید در اصفهان

تا چند روز قبل فقط اردستان در اصفهان قرمز بود اما از دیروز مرکز استان هم به همراه کاشان به قرمز تغییر رنگ داده‌اند. با قرمزشدن ۲ شهر دیگر از این استان بحرانی‌بودن آن اثبات شده است. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره افزایش میزان بستری‌ها در این استان به همشهری می‌گوید: قبل از هرچیز باید به این نکته توجه کنیم که میزان بستری در یک استان با جمعیت آن رابطه مستقیم دارد. اصفهان ۵/۴ میلیون نفر جمعیت دارد و این یکی از دلایل بالابودن آمار بستری در این استان است.

آرش نجیمی با بیان این که پس از موج چهارم میزان بستری در استان به روزی ۶۰۰ نفر هم رسیده بود، می‌افزاید: آمار بستری‌ها به مرور کاهش پیدا کرد و در نقطه‌ای ثابت ماند. اوایل خرداد روزانه ۱۵۰ نفر بستری داشتیم، اما این تعداد در همین نقطه ماند و کاهشی نشد. این موضوع هشداردهنده بود و در روزهای قبل هم با درگیرشدن استان‎ های اطراف به ویروس جدید احتمال دادیم یک روند انفجاری بیماری در استان رخ دهد که اکنون شاهد آن هستیم.

وی با اشاره به این که بستری‌های جدید استان اصفهان در روزهای اخیر حدود ۲۰۰ نفر بوده است، می‌گوید: در شبانه‌روز گذشته هم ۱۸۰ شهروند در استان بستری شده‌اند. احتمالا درگیر موج پنجم شده‌ایم و حتی ممکن است این موج از موج قبلی که بسیار طولانی‌مدت هم بود، بدتر باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بستری‌ بودن بیش از ‌هزار نفر در بیمارستان‌های این استان خبر می‌‎دهد. او درباره شیوع دلتا کرونا در اصفهان نیز می‎گوید: برای تشخیص این سویه از کرونا باید نمونه‌ها به انستیتوپاستور تهران فرستاده شده و در آنجا آزمایش انجام شود. هم‌اکنون هیچ پاسخی مبنی بر ابتلای بیمار مشخصی در اصفهان به این ویروس به ما داده نشده است اما با توجه به علائم بالینی بیماران می‌توان گفت شهروندان اصفهانی هم با این ویروس درگیر هستند.

نجیمی با بیان این که مهم نیست چه نوع ویروسی در استان شیوع داشته باشد، تأکید می‌کند: روش‎های پیشگیری و درمان در همه سویه‌های بیماری یکسان هستند و مردم و مسئولان به جای آنکه نگران نوع بیماری باشند باید از عادی‌انگاری پرهیز و برای پیشگیری بهتر بیماری تلاش کنند زیرا یکی از دلایل اصلی شیوع دوباره بیماری در استان رعایت‌نکردن درست پروتکل ‎های بهداشتی است.

وی درباره محدودیت‎ های کرونایی نیز اظهار می‌کند: از امروز چهارشنبه محدودیت‎ های ویژه شهرهای قرمز دوباره اجرا می‎شود.
 

طراحی دومین بیمارستان صحرایی در فارس

شهرهای استان فارس از جنوب به شمال در حال قرمز شدن هستند و همسایگی این استان با ۲ استان بحرانی بوشهر و هرمزگان را می‌توان مهم‌ترین عامل شیوع ویروس دلتا دانست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که زنگ خطر موج جدید با واریانت دلتا یا هندی از اواخر اردیبهشت به صدا درآمده است به همشهری می‌گوید:‌ شهرستان‌ لامرد در همسایگی با پارسیان هرمزگان و مهر در همسایگی با عسلویه بوشهر شرایط بحرانی دارند و نقشه فارس هم دقیقا از همین شهرهای جنوبی قرمز شد و پیش‌بینی می‌کنیم هفته آینده نیمی از استان به رنگ قرمز درآید.

عبدالرسول همتی با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۵ شهرستان قرمز هستند و موارد بستری و ابتلا نشان می‌دهد شیراز هم در روزهای آینده قرمز خواهد شد، می‌افزاید: مراجعه به مراکز سرپایی استان نسبت به هفته گذشته دوبرابر شده است.

به‌گفته وی، روزانه حدود ۳۰۰ مورد جدید در شیراز بستری می‌شوند و تقریبا هر روز ۲ هزار نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند ‌و به همین دلیل، استان هم‌اکنون با کمبود تخت‌های بستری مواجه است.

همتی در این‌باره توضیح می‌دهد: سناریوهای مختلفی را طراحی کردیم. در زمان خاموشی پیک فقط ۳ بیمارستان مرجع کرونایی علی‌اصغر (ع)، شهید فقیهی و شهید چمران فعال هستند. با تکمیل ظرفیت این ۳ بیمارستان بیمارستان‌های خصوصی وارد عمل می‌شوند و در سناریوی سوم، بیمارستان پشتیبانی که با کمک ارتش راه‌اندازی شده است، فعال می‌شود. هم‌اکنون از ۲ سناریوی اول عبور کرده‌ و وارد مرحله سوم شده‌ایم. با وجود این که در موج‌های قبلی این ۳ سناریو کافی بود، اما در پیک فعلی بیم کمبود تخت وجود دارد و به همین دلیل در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی بیمارستان دوم پشتیبان با همکاری سپاه هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که بیمارستان‌های صحرایی و پشتیبان زیرنظر بیمارستان مسلمین شیراز فعال هستند، ادامه می‌دهد: ۴۴مرکز ۱۶ساعته در استان فارس که در حالت عادی ۱۱مورد فعال هستند، اما با توجه به میزان مراجعه‌ها همه این مراکز مجدد فعال شده‌اند.

او توضیح می‌دهد که بسیاری از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی صرف مقابله با کووید-۱۹ می‌شود و به همین دلیل لازم است که در زمان پیک، وزارتخانه توجه بیشتری به دانشگاه‌های درگیر اختصاص دهد تا بتوانند تجهیزات و نیروی انسانی را آماده کنند.

در شبانه‌روز گذشته ۲۸۶ بستری جدید، ۱۰۸۶ مبتلای جدید و ۱۱ فوت جدید به ثبت رسیده است و از مجموع ۱۴۱۴ نفر بستری در بیمارستان‌های استان ۱۷۹ نفر در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
 

افزایش بستری‌ها در کرمان

همسایگی کرمان با هرمزگان و سیستان‌ و بلوچستان شهرهای این استان را هم درگیر سویه دلتای کرونا ویروس کرده است. دیروز شهربابک هم به جمع کرمان، رفسنجان، سیرجان، بم، ریگان، نرماشیر، فهرج، رابر، ارزوئیه، جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، رودبارجنوب، کهنوج، منوجان و قلعه گنج پیوست تا کرمان تا یکسره قرمز شدن راه چندانی پیش رو نداشته باشد.

در شبانه‌روز گذشته کرمان ۱۴۴ بستری جدید داشت و به این ترتیب رتبه بالایی در میزان بستری بیماران کرونایی را به‌خود اختصاص داد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وضعیت کرونای این استان به همشهری می‌گوید: شهرهای مختلف استان وضعیت‎ های متفاوتی دارند. به‌عنوان مثال بم و جیرفت از جمله‎ شهرهایی هستند که قبلا چندان درگیر کرونا نبودند و مردم آنها به‌دلیل ابتلای کمتر به بیماری در مقابل ویروس بسیار حساس هستند و همین موجب شد در موج جدید به سرعت مبتلا شوند.

حسین صافی‌‎زاده با بیان اینکه همسایگی با هرمزگان و سیستان‎ و بلوچستان و رفت‎ وآمد زیاد مردم ۲ استان هشدار درگیر شدن در موج پنجم را داده بود، می‌افزاید:‌ به‌احتمال زیاد و با آن که رسما در استان تأیید نشده است ویروسی که هم‌اکنون مردم را مبتلا می‌کند سویه دلتاست.

صافی‌‎زاده درباره ظرفیت بیمارستان‌های استان هم توضیح می‌دهد: فعلا با کمبود تخت مواجه نیستیم، اما اگر شرایط به همین شکل پیش رود شهرستان‎های کوچک‎ تر ما ممکن است با مشکل مواجه شوند. از نظر امکاناتی مثل دستگاه اکسیژن‌ساز و مانند آن هم خوشبختانه در موج‌های قبلی نیاز استان را تامین کرده‌ایم و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
 

رایزنی برای بسته شدن مرزهای خراسان‌رضوی

خراسان رضوی جمعیت زیادی دارد و همین جمعیت زیاد، حضور اتباع خارجی و تردد زائران از مناطق مختلف کشور موجب شده است که این استان هم در زمره استان‌های بحرانی قرار گیرد. آمار بالای مراجعه روزانه، ابتلا و بستری جدید در این استان نشان می‌دهد در روزهای آینده باید منتظر خیز جدیدی از بیماری باشیم.

هم‌اکنون روزانه فقط ۲۱۰۰ نفر به مراکز منتخب ۱۶ ساعته مشهد مراجعه می‌کنند و همین آمار، مشهد را در وضعیتی نگران‌کننده قرار داده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مرکز استان و بینالود روز گذشته قرمز اعلام شده‌اند به همشهری می‌گوید: خراسان رضوی مسافرپذیر است و علاوه بر ورودی بالای مسافر به استان، خود خراسانی‌ها هم سفرهای زیادی به خارج از استان می‌روند.

مهدی قلیان تأکید می‌کند که به‌دلیل جمعیت بالا و ترددهای بسیار نمی‌توان خاستگاه ویروس دلتا را در خراسان رضوی یافت، اما آمادگی بروز بحران احتمالی با توجه به تجربه‌های قبلی در استان وجود دارد. او توضیح می‌دهد:‌ با توجه به ناامنی‌ها در افغانستان‌ مرزهای خراسان رضوی هم از نظر امنیتی و هم از نظر بیماری به‌شدت تحت کنترل است. این آمادگی در استان وجود دارد تا درصورت لزوم اردوگاه موقت در مرز تعبیه شود. قلیان با بیان این که محدودیت ترددهای مرزی تا ۲ هفته پیش برقرار بود و رایزنی برای بسته شدن مرز در حال انجام است، ادامه می‌دهد: در هرات کشور افغانستان یک مرکزی راه‌اندازی شده است که با تست و بررسی افراد به آنها کارت سلامت می‌دهند و در واقع اتباع با داشتن کارت سلامت مجاز به ورود هستند.

با وجود این اگر کسی مشکوک به کرونا باشد امکان ورود نخواهد داشت. وی با بیان اینکه خراسان رضوی ۴ موج کرونا را پشت سر گذاشته است توضیح می‌دهد که در شبانه‌روز گذشته ۲۳۵ بیمار جدید در مراکز درمانی بستری شده‌اند و تعداد کل بستری‌ها به ۷۷۷ نفر رسیده است.
 

شهرهای جدید در  وضعیت قرمز کرونا

علاوه بر شهرستان‌های قرمز قبلی از امروز (چهارشنبه ۱۶ تیر) عجب‌شیر (استان آذربایجان‌شرقی)، اصفهان، کاشان (استان اصفهان)، کرج (استان البرز)، ایلام (استان ایلام)، دشتستان، کنگان (استان بوشهر)، رباط‌کریم، شهریار، پیشوا (استان تهران)، مشهد و بینالود(استان خراسان‌رضوی)، شیروان (استان خراسان‌شمالی)، چابهار (استان سیستان و بلوچستان)، شیراز (استان فارس)، بابل، ساری، سوادکوه، نور، نوشهر (استان مازندران)، جاسک (استان هرمزگان)، فارسان، لردگان (استان چهارمحال و بختیاری)، شهربابک (استان کرمان)، بویراحمد (استان کهگیلویه و بویراحمد)، رشت (استان گیلان) و بافق، بهاباد (استان یزد) در وضعیت قرمز قرار می‌گیرند. براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۱۲۰ شهرستان قرمز، ۱۸۲ شهرستان نارنجی، ۱۴۶ شهرستان زرد هستند و هیچ شهرستانی آبی نیست.
 

واکسیناسیون در صورت تأمین واکسن

رئیس مرکز مدیریت شبکه بهداشت وزارت بهداشت، درمان ‌و آموزش پزشکی درباره ادامه روند اعلام گروه سنی جدید برای تزریق واکسن کرونا گفت: تزریق به گروه سنی جدید منوط به ورود و تامین واکسن است. هر زمان واکسن به اندازه گروه‌های سنی تامین شود و مطمئن شویم هر دو نوبت واکسن را می‌توانند تزریق کنند، اعلام خواهیم کرد.  جعفرصادق تبریزی درباره واکسیناسیون گروه‌ سنی ۵۰ سال به بالا در استان‌هایی با درگیری بالا بیان کرد: استان‌های با ریسک بالا مشمول این تصمیم می‌شوند که شیوع بیماری از نوع واریانت دلتا را دارند.  سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر و هرمزگان مدنظر هستند که درصورت تامین واکسن  این گروه‌های سنی را برای واکسیناسیون فراخوان می‌کنیم.
 

کرونا و قطعی برق

خاموشی‌های فراگیر روزهای گذشته مردم را نگران وضعیت بیمارستان‌ها کرده است، زیرا بسیاری از آنان در آی‌سی‌یوها با مرگ ‎و زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و خطر قطعی برق جان بیماران کرونایی را تهدید می‌کند.

با این حال، به گفته آرش نجیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هیچ فوتی ناشی از قطعی برق در بیمارستان‌های استان گزارش نشده ‌و تمام بیمارستان‌ها به تجهیزات یوپی‌اس برای جلوگیری از قطعی مجهز هستند.

حسین علیزاده، مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق شمال استان کرمان هم قطع برق بیمارستان‌ها را آخرین اولویت قطع برق در این استان می‌داند.

همچنین به گفته روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تهران برق بیمارستان‌ها و مراکز نگهداری واکسن‌های ‌کووید-۱۹ این شهر قطع نشده و  نخواهد شد.

کد خبر 612723 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران بیمارستان های استان دانشگاه علوم پزشکی شبانه روز گذشته همشهری می گوید شهرستان های قرمز بیمارستان ها معاون بهداشت توضیح می دهد میزان بستری خراسان رضوی نشان می دهد استان فارس بستری جدید وضعیت قرمز هزار نفر بستری ها استان ها استان هم قطعی برق هم اکنون موج پنجم قرمز شد شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تولید دام سنگین در کشور+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، پروتئین یکی از نیازهای بدن انسان بوده که بخشی از آن به وسیله انواع گوشت سفید و قرمز تأمین می‌شود. در چند سال اخیر به ویژه از اردیبهشت سال گذشته نابه‌سامانی بازار گوشت قرمز نمود پیدا کرد. اردیبهشت سال ۱۴۰۱ بود که در جراحی اقتصادی دولت سیزدهم تخصیص ارز ترجیحی برای تأمین نهاده‌های دامی حذف شد. البته کارشناسان این بازار تاکید دارند سیاست‌های غلط دولت دوازدهم در سال ۱۳۹۸ زمینه وضعیت بازار امروز را به وجود آورد.

سال گذشته قرار بود برای تأمین نیاز بازار کشور دام پایه پروار وارد کشور شود که بنا بر سیاست‌های تعریف شده در نهادهای متولی این امر عملیاتی نشد و در عوض دام آماده ذبح و گوشت قرمز وارد کشور شد. در ادامه گزارشی آماری از وضعیت تولید دام سنگین می‌آید.

تولید دام پایه پروار در زمستان ۱۴۰۲ تعداد ۴۱۴ هزار رأس گاو و گوساله در دامداری‌های کشور بود؛ ضمن اینکه تعداد ۳۸۸ هزار رأس گوساله در بهره‌برداری‌های پرورش‌دهنده دام متولد شد.

جزئیات بیشتر درباره وضعیت دام سنگین کشور را در اینجا بخوانید.

کد خبر 6082310 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده/ بارش باران در این استان‌ها
  • جزییات تولید دام سنگین در کشور+جدول
  • آتش‌بازی قرمز پوشان در آبادان
  • طوفان پرسپولیس در آبادان؛ صدر جدول قرمز شد
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد (+عکس)
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد +عکس
  • کاپیتان سابق استقلال تصادف کرد + عکس