Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی منابع آگاه از افزایش ترددهای مسافری در مرز نوردوز میان ایران و ارمنستان برای سفر ایرانیان به این کشور با هدف زدن واکسن کرونا خبر می‌دهند.

برخی مدیران مرزی نوردوز، از ورود اتوبوس‌ها و مینی بوس های دریافتی به مرز جلوگیری کرده و همه مسافران را ملزم به تردد پیاده تا مرز می‌کردند که سبب بروز برخی تنش‌ها و درگیری‌ها به صورت اعتراض از سوی مسافران ایرانی در مرز نوردوز شده بود؛ با وساطت برخی دیگر از مدیران سازمان راهداری، اجازه ورود اتوبوس‌ها و مینی بوس های دربستی یا با تور تا نزدیکی مرز با ارمنستان بار دیگر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید روح الله لطیفی سخنگوی گمرک گ درباره افزایش ترددهای مسافری میان ایران و ارمنستان اظهار داشت: از یک ماه قل امکان تردد مسافری در مرز زمینی ایران با ارمنستان که از اواخر سال ۹۸ به دلیل کرونا متوقف شده بود، بار دیگر باز شده است؛ از یک ماه قبل روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر تردد می‌کردند که به دلیل افزایش تقاضای زدن واکسن کرونا در ارمنستان، به روزی ۳۹۰ تا ۴۰۰ نفر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: دیروز سه شنبه ۱۵ تیر ماه ۳۹۰ نفر از مرز نوردوز خارج و ۳۶۰ نفر از ارمنستان وارد کشور شدند که مجموعاً به ۷۵۰ تردد مسافری می‌رسد.

سخنگوی گمرک گفت: مسافرانی که برای زدن واکسن به ارمنستان می‌روند، باید فاصله ۴ تا ۵ ساعته مرز نوردوز تا ایروان را طی کرده و دو تا سه روز نیز باید بعد از زدن واکسن در پایتخت ارمنستان بمانند؛ امکان اینکه بلافاصله برگردند، به دلیل مسائل پزشکی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: درآمد عوارض خروج به حساب گمرک واریز نمی‌شود و به اسم پلیس گذرنامه، به خزانه داری کل واریز می‌شود؛ بنابراین گمرک از عوارض خروج هیچ درآمدی ندارد؛ عوارض خروج از مرز زمینی برای بار نخست (دوز اول واکسن کرونا) ۴۰۰ و بار دوم (برای تزریق دوز دوم واکسن کرونا) ۶۰۰ هزار تومان و مجموعاً یک میلیون تومان محاسبه شده است.

به گفته لطیفی، درآمد گمرک از محل دریافت عوارض کالاهای تجاری مازاد بر سقف کالای همراه مسافر است و هیچ درآمدی از محل عوارض خروج از کشور ندارد. ولی مسافران عادی هیچ عوارض نمی‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: ارمنستان واکسن انگلیسی آسترازنکا وارد کرده ولی مردم ارمنستان استقبال نکرده اند که روی دست دولت ایروان مانده است؛ اما با این کار دولت ارمنستان، سبب شده تا گردشگران وارد این کشور شوند و حتی دو ماه بعد نیز برای دریافت دوز دوم وارد ایروان شوند؛ به عبارت دیگر ارمنستان با این اقدام، گردشگران را وادار کرده تا برای دریافت یک واکسن ۲۰ دلاری، هزینه‌ای ۲ هزار دلاری کنند.

لطیفی گفت: به نظر می‌رسد در یک ماه اخیر به دلیل نداشتن ویزا و روادید میان ایران و ارمنستان، حدود ۵ تا ۶ هزار نفر ایرانی به ارمنستان رفته باشند.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: عوارض خروج زدن واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتناع پاشینیان از واژه نسل کشیدرباره ارامنه خبرساز شد

نخست وزیر ارمنستان طی سخنانی به وقایع سال ۱۹۱۵ اشاره و از آن به عنوان "فاجعه بزرگ" و "جنایت" یاد کرد، در حالیکه در گذشته مقامات ارمنی از این رویداد به عنوان نسل کشی یاد می‌کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، طی سخنانی برای حزبش که روز دوشنبه انجام گرفت، گفت: مهاجرت ارامنه به ایران توسط شاه عباس در آغاز قرن هفدهم تأثیرات عمیقی بر روانشناسی اجتماعی مردم ارمنستان داشت.

وی به وقایع سال 1915 اشاره و از آن به عنوان "فاجعه بزرگ" و "جنایت" یاد کرد، در حالیکه در گذشته مقامات ارمنی از این رویداد به عنوان نسل کشی یاد می کردند. 

این اظهارات پاشینیان به سرعت مورد توجه مخالفان وی در ارمنستان قرار گرفته و انتقادات زیادی به او وارد کرده اند.

واقعه 1915 به اقدامی از سوی مقامات عثمانی گفته می شود که طی آن دهها هزار نفر از ارامنه ساکن عثمانی را به مناطق شمالی سوریه کوچ دادند که در نتیجه آن تعداد زیادی از ارامنه به دلیل سرما و گرسنگی جان خود را از دست دادند. مقامات ارمنی از این رویداد به عنوان نسل کشی یاد می کنند در حالیکه مقامات فعلی ترکیه آن را نمی پذیرند.

این واقعه یکی از دلایل مهم اختلافات بین ارمنستان و ترکیه بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کرملین خروج صلحبانان روسیه از قره‌باغ را تایید کرد
  • در دنیای بی سر نظام بین‌الملل باید از امنیت خود دفاع کرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳
  • امتناع پاشینیان از واژه نسل کشیدرباره ارامنه خبرساز شد
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • افزایش ۳۲ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار