Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا جمال شیبه چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: بین بسیج مساجد و محلات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان و کمیته امداد استان در خصوص توانمند سازی اقتصادی این منطقه با رویکرد شعار سال و محوریت اشتغال، توانمندسازی اجتماعی و فرهنگی، مشارکت‌های مردمی همکاری صورت گرفته است. 
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های ساماندهی مناطق حاشیه‌ای شهر، ایجاد فرصت های شغلی است افزود: اشتغال، معیشت و محرومیت زدایی از جمله اهداف اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
شیبه با اشاره به اینکه بسیج ظرفیت‌های خوبی دارد ادامه داد: با هماهنگی با یکدیگر می‌توانیم گره‌هایی از مشکلات مردم باز کنیم، حرکت‌های خود جوش مردم و بسیجیان همانند پویش همدلی رزمایش مواسات ،نقطه قوتی است که اثرش را درآینده نشان خواهد داد .
مدیر کل کمیته امداد خوزستان بیان کرد: اگر بخواهیم که مشکلات حاشیه نشینی را حل کنیم، ابتدا باید اشتغال را برای این مناطق فراهم کنیم که پس از حل شدن مشکلات بیکاری و مسائل معیشتی مهمترین آسیب های اجتماعی یکی پس از دیگری حل می شود.
وی با بیان اینکه اگر مشکل اشتغال در سطح جامعه حل شود ، خیلی از مشکلات موجود از جمله آسیب های اجتماعی کمتر می شود، بیان کرد: با همکاری و تعامل بسیج و خیریه ها گسترش مراکز خدمات اشتغال محله محور را در دستور کار خود قرار دادیم.
شیبه افزود: مرکز خدمات اشتغال محلی برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی به کمک قرارگاه جهادی امیرالمومنین (ع) ، خیران و معتمدان محل راه اندازی می شود و این مراکز برای خانواده هایی که اشتغال ندارند و مخصوصا سرپرستان خانوارها کارآفرینی می کند.
وی با بیان اینکه کمک دستگاه ها و نهادهای دولتی برای رفع مشکلات با گسترش مراکز خدمات اشتغال، می تواند عزم خیران را برای فعالیت بیشتر در این زمینه فراهم کند اظهار داشت: اگر مشکلات معیشتی و اقتصادی رفع شود دیگر کمتر باید نگران آسیب های اجتماعی حاشیه شهر بود، همکاری صرفاً در پرداخت تسهیلات نیست، بلکه در تمامی ابعاد و فرآیند مطالعاتی، برنامه ریزی، توانمندسازی و در نهایت اعطای تسهیلات حمایتی کار انجام می شود.
شیبه افزود: با توجه به شرایط خاص و ویژه مناطق حاشیه نشین و افراد ساکن در این مناطق ، اعطای تسهیلات نیز باید به صورت ویژه باشد و  تشکیل و راه اندازی مراکز محلی باعث تقویت کارگروهی ، هم افزایی ، هم پوشانی و تقویت نقاط قوت می گردد .
شیبه، یکی دیگر از نیازهای اصلی مناطق حاشیه ای شهرها را کمبود مهارت دانست و گفت: برای رفع مشکلات مهارتی باید آموزشی حاشیه نشینان پیش از شروع اشتغال در الویت قرار گیرد.
ملاشیه محله‌ای در جنوب غربی اهواز و در حاشیه جاده اهواز - خرمشهر واقع است ،این محله کم برخوردار از مناطق پرجمعیت اهواز است.

برچسب‌ها مددجوی کمیته امداد محرومیت اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مددجوی کمیته امداد محرومیت اهواز مددجوی کمیته امداد محرومیت اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوند‌های تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشور‌های مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و اظهار داشت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیسی با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرز‌های مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

رئیسی همچنین بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشور‌های اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشور‌های اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشور‌های اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشور‌های اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

«شهباز شریف» نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرز‌های طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

وی همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشور‌های اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگو‌های مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است
  • رسیدگی به مشکلات پلیسی شهروندان در مسجد زین العابدین منطقه حصیرآباد اهواز+فیلم
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد
  • اجرای بخش دوم لایروبی رودخانه کارون