بعد از بحران برق، منتظر این بحران در بازار باشید!؟
تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۴۶۳۱
قطعی برق در روزهای اخیر نگرانی بسیاری از افراد را برانگیخته است و همچنین خسارتهای زیادی برای واحدها صنفی مختلف مخصوصا واحدهای که در آن کالای خوراکی توزیع میشود به بار آورد. برای بررسی بیشتر این موضوع با روسای اتحادیههای تهیه و توزیع گوشت گاوی وگوشت گوسفندی به گفتگو نشستیم. با گسترش نیوز همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
علی اصغر ملکی در ابتدای صحبتهای خود به خبرنگار سرویس اصناف گسترش نیوز گفت: «این قطعی برق باعث مشکلاتی برای بسیاری از واحدهای ما شد. وقتی مشتری مراجعه میکند نیاز به چرخ گوشت و ترازو دارد که اینها برقی است در نتیجه نمیتواند خرید کند. و گاها کرکره مغازه هایشان بالا یا پایین میماند که باعث معطلی فروشندگان میشود. و اینکه گوشت محصولی است که زود خراب میشود در نتیجه نگه داری آن کمی سخت است. این مسائل در فروش هم تاثیر گذاشته و میزان فروش را کم کرده است. این قطعی همچنین در کیفیت گوشت تاثیر گذاشته ولی خسارت زیادی به بار نیاوده است».
رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی اظهار داشت: « الان قیمت بره ماده کاهشی تر شده است و در وزن های بالاتر کمی گران تر فروخته میشود. در حال حاضر دام به سهولت پیدا و کشتار میشود. خوشبختانه فعلا صادرات نداریم زیرا با این کار خودمان هم دچار آسیب میشویم. واردات هم دیگر به آن صورت انجام نمیشود. با توجه به گرمی هوا هم مصرف گوشت خیلی بالا نیست و بازار به اندازه عرضه و تقاضا نیازمان را برآورده میکند».
علی خندانرو جوان، رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی به خبرنگار گسترش نیوز گفت: «این قطعی به لبنیات فروشی ها، رستورانها و همچنین خود صنف ما هم خسارت زیادی را وارد کرد؛ زیرا تاثیر بسیار زیادی روی کاهش کیفیت گوشت میگذارد. این اتفاق باعث سوختن موتورهای یخچال ها میشود. الان در یکی از میادین تره بار ۲۰۰ کیلو گوشت دور ریخته شد و هیچکس هم پاسخگو نیست»./گسترش نیوز
کلیدواژه: بازار گوشت بحران برقی گسترش نیوز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت irannaz.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
هشدار وزیر نیرو به بدمصرفها | منتظر قطع برق باشید
ثبت نام وام یارانه تشویقی150/000/000 تومانی برای بانوان و زنان سرپرست خانوار | ثبت نام وام با نرخ سود 4درصدی بدون مراجعه به بانک
وزیر نیرو با توصیه به مشترکان خانگی گفت: باید مدیریت مصرف در دستور کار قرار گیرد زیرا اگر شاهد بدمصرفی باشیم با محدودیتهای برق مواجه میشوند.
به گزارش مهر، عباس علی آبادی وزیر نیرو با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر در رابطه با تأمین برق صنایع و تأمین برق خانگی در ایام پیک اظهار کرد: فاصله بین مصرف و تولید افزایش یافته است و اولویت ما با صنایعی است که Gdp و بهرهوری بالاتری داشته باشند. با توجه به اینکه شاخص مصرف انرژی بالاست جی دی پی هم باید بالا باشد که این طریق نتیجه بهتری برای اقتصاد کشور دارد.
وی با توصیه به مشترکان خانگی گفت: باید مدیریت مصرف در دستور کار قرار گیرد زیرا اگر شاهد بد مصرفی باشیم با محدودیتهای برق مواجه میشوند.
وی ادامه داد: هم اکنون در حال کامل کردن ابزارهای محدودکننده هستیم و این محدودکنندهها به نحوی عمل خواهند کرد که در حد الگوی مصرف و مطابق با استانداردهای جهانی به مشترکان برق تخصیص پیدا میکند و برای مصرف بیشتر آن برق مشترکان قطع میشود.
وی در خصوص وضعیت ناترازی برق در تابستان، اظهار کرد: اگر برنامهها اجرایی نشود ناترازی برق به ۲۴ هزار مگاوات میرسد اما پیشبینی میکنیم که با اجرای برنامهها ناترازی به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات برسد.
وزیر نیرو در رابطه با برنامه وزارت نیرو برای تغییر تعرفهها، گفت: تعرفهها به صورت پلکانی افزایش خواهد یافت برای تصرفهای در حد الگو تغییر چندانی نخواهد داشت اما برای مشترکانی که فراتر از الگو مصرف میکنند بیشتر مؤثر خواهد بود و این موضوع هم در آب و هم برق اجرایی میشود.
علی آبادی در رابطه بادریافت حقابه ایران از افغانستان توضیح داد: شاید دقیق نباشد اما ۵ نوبت از طرف افغانستانی درخواست کردیم که جلسهای درباره حقابه ایران داشته باشیم آنها هم بارها وعده برگزاری جلسه را دارند.
وی ادامه داد: طبق قاعده جلسات باید در دو طرف به طور مرتب برگزار شود، نوبت قبل در افغانستان برگزار شد و این جلسه باید در تهران برگزار شود، اما افغانها اعلام کردند که نتوانستند مجوز لازم برای ورود به این امر را دریافت کنند. به همین دلیل پذیرفتیم که نماینده ایران برای برگزار جلسه به افغانستان برود.
وزیر نیرو گفت: تاکنون توانیم ۶٠ تا ٧٠ میلیون مترمکعب حقابه را دریافت کردیم که این عدد بسیار کمتر از حقابه ایران است.
وی افزود: البته برنامههای دیگری جز حقابه هیرمند در دستور کار داریم و طرح تهلاب به سرعت در دستور کار قرار دارد. همچنین انتقال آب از دریای عمان را در دستور کار داریم و این موضوع قانون دارد.
علیآبادی درباره تجدیدپذیرها و افزایش ظرفیت تولید برق تجدیدپذیرها خاطر نشان کرد: در تجدیدپذیرها موضوع مهم جذاب کردن محیط کسب و کارها در این حوزه است و باید بتوانیم هم در مصرف و هم تولید برق از تجدیدپذیرها را افزایش دهیم. به طوری که در حال ٧٨ هزار مگاوات متقاضی داریم و ٣۵ هزار مگاوات پروانه صادر شده اما رسیدن به برنامه فاصله داریم و با صبوری به برنامه می رسیم.
وی ادامه داد: تا پایان سال ١٠ هزار مگاوات تجدیدپذیر را فعال خواهیم کرد، در ضمن ٢-٣ هزار مگاوات تجهیزات تجدیدپذیر خانگی به زودی وارد کشور میشود.