Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نجف‌آباد، ایرج حسن‌پور صبح امروز در بازدید از کارخانه صنایع چدن اصفهان واقع در نجف‌آباد اظهار داشت: با نامگذاری امسال با عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها توسط مقام معظم رهبری، بلافاصله کارگروه‌های ویژه‌ای با دستور وزیر صمت تشکیل شد و به معاونان و مدیران این وزارتخانه ماموریت داده شد تا در بازدید از استانها، وضعیت تولید صنایع را از نزدیک رصد و مشکلات احتمالی را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور استان های وزارت صمت عنوان کرد: در همین راستا برخی از اختیارات به سازمان های صمت استان‌ها تفویض شده تا مشکلات واحد های صنعتی راحت تر و سریع تر بر طرف شود.

وی در بازدید از صنایع چدن اصفهان گفت: همانطور که انتظار می رفت، مشاهده کردیم که بخش زیادی از نیاز شرکت‌های خودروسازی کشور در حوزه خودروهای سنگین، در این شرکت تولید می‌شود و با توجه به محصولاتی که صنایع نجف‌آباد تولید می‌کنند و علاوه بر تامین نیازهای داخلی، صادرات قابل توجهی نیز دارند، می‌توان گفت که نجف‌آباد یک شهرستان صنعتی است که تمام امکانات لازم برای بخش صنعت در آن فراهم شده است.

حسن‌پورگفت: در این واحد صنعتی جوانان و نخبگانی مشغول به کار هستند که با سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های دقیق، علاوه بر تامین نیاز کشور، در بازار‌های جهانی هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

مدیر کل امور استان های وزارت صمت با بیان اهمیت اشتغال جوانان تاکید کرد: وجود واحدهای متعدد صنعتی در این شهرستان کمک بسزایی در بحث اشغال دارد و اشتغال یکی از مولفه‌هایی است که باعث شده تا ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی در نجف‌آباد سیر نزولی به خود بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط موجود، دستگاه‌های متولی امر تولید، دستگاه‌های خدماتی و سایر نهادهایی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم با صنایع در ارتباط هستند باید در راستانی کمک به تولید و رفع مشکلات بخش صنعت گام‌های موثری بردارند.

حسن‌پور ادامه داد: در شرایط کنونی بزرگ‌ترین مشکل واحد های تولیدی، بحث قطعی برق است که ضربه‌های جبران ناپذیری را به تولید کشور وارد می‌کند و باعث می شود بازارهای جهانی را از دست بدهیم که وزارت نیرو باید به این مسأله توجه ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل امور استان های وزارت صمت سپس به موضوع واردات و صادرات پرداخت و تصریح کرد: وزارت صمت به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد نمونه خارجی کالاهایی که در داخل کشور تولید می‌شود، از مبادی ورودی رسمی وارد شوند. مجوز واردات تنها در صورتی صادر می‌شود که آن کالای مشخص در سامانه بهین‌یاب که مخصوص اعلام تولید کالاهای داخلی است، به ثبت نرسیده باشد. 

وی با بیان حمایت همه جانبه از تولید کالاهای ایرانی تاکید کرد: وزارت صمت از تولید کالاهای ایرانی حمایت می‌کند و در تلاش است با جلوگیری از واردات بی‌رویه کالا، از متضرر شدن تولیدکنندگان جلوگیری کند. 

حسن‌پور سپس با تشریح طرح نهضت ساخت داخل، اظهار کرد: سال گذشته بیش از چهارده کارگروه و میز نهضت ساخت داخل تشکیل، و باعث شد تا ۱۵۵۷ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید بازگردند و جلسات ستاد تسهیل در استان‌ها و کشور نیز به طور مستمر برگزار می‌شود. تمام این اقدامات در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی است تا در بلند مدت بتوانیم به صادرات غیر نفتی اتکا کنیم.

واردات غیرکارشناسی، ضربه بزرگی به تولیدکنندگان می‌زند

محمدعلی رحیمی، مدیرعامل صنایع چدن اصفهان نیز در این بازدید گفت: علی‌رغم وجود قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی که سال ۱۳۹۸ توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، و همچنین لزوم اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی توسط دولت، همچنان شاهد واردات بی رویه و غیر کارشناسی کالاهایی هستیم که نمونه داخلی آن وجود دارد. 

وی خاطر نشان کرد: در برخی مواقع، کالاهایی وارد می‌شود که از نظر کیفیت در سطح بسیار پایین‌تر از نمونه داخلی آن قرار دارند. عدم نظارت صحیح در این حوزه باعث می شود تا صنعتگران دیگر تمایلی به فعالیت‌های تولیدی نداشته باشند. 

رحیمی با انتقاد از نبود تعرفه دقیق و مشخص یا پایین بودن تعرفه واردات برخی کالاها، اظهار کرد: به طور مثال ما توانسته ایم با اتکا به دانش فنی و توانمندی‌های تیم طراحی و مهندسی خود، چرخ پنجم خودروهای سنگین که در بازار با نام ریش تریلر شناخته می شود را با کیفیت بسیار بالایی تولید کنیم و علاوه بر دریافت نشان استاندارد ملی، گواهی استاندارد بین المللی e-mark اروپا را نیز دریافت کرده‌ایم. با این حال این محصول به راحتی توسط واردکنندگان و به طور قانونی وارد کشور می‌شود که در بسیاری از موارد کیفیت مطلوبی نیز ندارند. 

مدیرعامل صنایع چدن اصفهان افزود: صنایع چدن اصفهان می‌تواند با توجه به زیر ساخت‌های موجود و توان بالای متخصصان خود، علاوه بر تامین کامل نیاز بازار مصرف کشور، صادرات برخی از محصولات خود را نیز انجام دهد که در این صورت، علاوه بر ایجاد اشتغال برای ۵۰۰ نفربه صورت مستقیم، ارز آوری بالایی نیز برای کشور داشته باشد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۹/ج۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات وزارت صنعت اصفهان تولید نجف آباد وزارت صمت نجف آباد استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۶۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک توافق عزتمندانه خواست تمام صنعتگران کشور است

به گزارش بازار، در این بیانیه که روز دوشنبه یکم اردیبهشت در نخستین جلسه هیات مدیره خانه صمت در سال جدید صادر شد، آمده است: خانه صنعت، معدن و تجارت ایران مراتب خرسندی و حمایت خود را از اقدام دولت و سایرارکان نظام مبنی بر آغاز روند مذاکرات بین‌المللی با هدف حصول توافق برد-برد، با حفظ عزت و منافع ملی، اعلام می‌دارد. این نهاد صنفی و اقتصادی معتقد است حرکت در مسیرتعامل سازنده با جهان و تلاش برای رفع تحریم‌ها، در نهایتمنجر به گشایش‌های اقتصادی، تقویت مناسبات بین‌المللی و بهبود فضای عمومی کسب‌وکار در کشور خواهد شد.

تجربه سال‌های اخیر به‌ویژه در حوزه صنعت و تجارت، به روشنی نشان داده است که انزوای بین‌المللی و تداوم محدودیت‌های اقتصادی، موجب آسیب‌های جدی به تولید، اشتغال، سرمایه‌گذاری و صادرات شده است. بنابراین، از هر تلاشی که در راستای حفظ مصالح کشور، گشودن راه تعاملات جهانی و تسهیل در مناسبات اقتصادیصورت پذیرد، باید استقبال کرد.

خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در ادامه ضمن تقدیر از تلاش‌های دیپلماتیک دولت و تیم مذاکره‌کننده کشور، اظهار امیدواری کرده است که با همسویی، همدلی و حمایت همه‌جانبه مسئولان، مذاکرات پیش رو منجر به نتایجی مثبت، ماندگار و ملموس برای مردم و فعالان اقتصادی شود.

اعضای خانه صمت ایران تاکید کردند که تعامل عزتمندانه با جهان به‌ویژه در شرایطی که صنایع و واحدهایتولیدی نیاز مبرم به مواد اولیه، ماشین‌آلات، فناوری‌های نوین و بازارهای صادراتی دارند، یک ضرورت استراتژیک است و ثمره این رویکرد نه تنها در بهبود شرایط اقتصادی، بلکه در ارتقاء جایگاه بین‌المللی ایران نیز مشهود خواهد بود.

خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ضمن تاکید بر این نکته که یک توافق عزتمندانه خواست تمام صنعتگران کشور است، تصریح کرد: بدون تردید، تحقق توافقی که تأمین‌کننده منافع ملت ایران باشد، می‌تواند نقطه عطفی در سیاست خارجی و اقتصاد کشور به شمار رود. امید داریم با اتکال به خداوند متعال و در سایه دعای خیر مردم، شاهد شکل‌گیری آینده‌ایروشن‌تر برای تولید، صنعت، تجارت و اشتغال در کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • استفاده از ثبت جهانی زیورآلات سنتی یزد در راستای دیپلماسی فرهنگی
  • نمایندگان صنعت گردشگری ایران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ای تی ام ( ATM) دبی شرکت می‌کنند
  • انتظارات صنعتگران هرمزگان از رئیس جمهور؛ عزم ملی نیاز است
  • یک توافق عزتمندانه خواست تمام صنعتگران کشور است
  • رشد بازار جهانی مستربچ؛ آینده‌ای روشن برای صنعت پلیمری
  • خیز صادراتی فولاد هرمزگان به بازار‌های جدید/ فولاد هرمزگان، پیشتاز صادرات غیرنفتی در جنوب کشور
  • فولاد خراسان طلایه‌دار صادرات فولاد شرق کشور در تجارت جهانی
  • مجتمع فولاد خراسان، صادرکننده نمونه خراسان رضوی شد/ فولاد خراسان طلایه‌دار صادرات فولاد شرق کشور در تجارت جهانی
  • برگزاری بازی دوستانه تیم ملی با یک کشور آفریقایی
  • قاچاق چوب، تیشه به ریشه نازک‌کاری کردستان می‌زند