Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقایسه‌ آمار گوشی‌های وارداتی در خرداد ۱۴۰۰ با بازه‌ زمانی مشابه سال پیش، حاکی از افزایش ۳٫۳ برابری واردات و افزایش ۳٫۷ برابری فروش گوشی‌های شیائومی در بازار ایران است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

گوینده: مانیا مردانی تنظیم: امین بهادری نیا

دانلود رادیو تکنولوژی

کد خبر 506687.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوشی های شیائومی شیائومی قیمت فروشگاه شیائومی بهترین گوشی شیائومی شیائومی موبایل گوشی شیائومی نوت ۹ شیائومی نوت ۸ پرو گوشی شیائومی نوت ۸ شیائومی نوت ۱۰ شیائومی نوت 11 قیمت موبایل سامسونگ قیمت گوشی سامسونگ 1400 سامسونگ ایران جدیدترین گوشی سامسونگ 2021 آخرین قیمت گوشی های موبایل سامسونگ لیست قیمت گوشی موبایل سامسونگ Samsung گوشی موبایل سامسونگ قیمت موبایل افزایش قیمت موبایل كاهش قيمت موبايل قیمت موبایل هواوی مفهوم تکنولوژی انواع تکنولوژی تازه های تکنولوژی تازه های تکنولوژی ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای کلی آمار‌های مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۲/ رشد دو برابری افزایش سالانه مصرف برق به ثبت رسید

آمار و ارقام موجود درباره نحوه مدیریت مصرف برق نشان می‌دهد در تابستان سال جاری میزان کل مصرف برق کشور ۶.۶ درصد افزایش داشته است، اتفاقی که البته به واسطه افزایش ظرفیت تولید برق و مدیریت بار مشکلی برای صنعت برق کشور ایجاد نکرد.

به نقل از وزارت نیرو (پاون)، تامین برق کافی برای صنایع به رغم افزایش ۶.۶ درصدی رشد کل مصرف کشور آن هم با وجود اینکه در سال گذشته میزان رشد کل مصرف کشور ۳.۲۸ درصدی بود، در حالی است که گزارش‌ها نشان می‌دهد صنعت برق در سال جاری موفق شد به میزان ۲۲.۵۵ درصد در بازه مدیریت مصرف، انرژی برق بیشتری به صنایع کشور تحویل دهد.
توضیح اینکه بر اساس اطلاعات شرکت مدیریت شبکه برق ایران در فصل تابستان سال جاری صنایع بزرگ تحت مدیریت دیسپاچینگ ملی در مجموع ۱۶٫۳۸ میلیارد کیلوولت ساعت برق مصرف کردند که این مقدار ۴٫۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
همچنین در این بازه زمانی بسیاری از صنایع نسبت به سال گذشته با افزایش میزان مصرف برق رو به رو شدند که از جمله آن‌ها می‌توان به صنعت آلومینیوم اشاره کرد که در دوره مدیریت مصرف در مجموع ۶٫۰۷ درصد انرژی برق بیشتری دریافت کرد.
افزون بر صنعت آلومینیوم، صنایع دیگر نیز مانند خودروسازی و سیمان به ترتیب ۶.۵۴ و ۳.۶۱ درصد انرژی برق بیشتری تحویل گرفتند و در مجموع کلیه صنایع فلزی نیز در بازه مدیریت مصرف برق سال جاری نسبت به سال گذشته ۸.۴۲ درصد برق بیشتری دریافت کردند، رقم قابل ملاحظه‌ای که البته نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد ۲۲.۵۵ درصدی را نشان می‌دهد.
افزایش میزان مصرف برق تحویلی به صنایع بزرگ با وجود افزایش رشد کل مصرف شاید برای بسیاری این پرسش را ایجاد کند که تحقق همزمان این دو رخداد آن هم در شرایطی که کشور با ناترازی شدیدی میان میزان تولید و مصرف برق مواجه است و در تابستان سال جاری دست کم ۳۶ بار رکورد اوج بار شکسته شد، چگونه ممکن است؟
پاسخ اینکه گزارش‌ها نشان می‌دهد به دنبال اجرای طرح اعطای پاداش صرفه جویی مصرف برق در بخش خانگی بالغ بر ۴۰ درصد از مشترکان بخش خانگی مشمول پاداش شدند و رقمی معادل ۲۲۰۰ میلیارد تومان به آن‌ها پاداش پرداخت شد.
اتفاقی که سبب شد تا میزان مصرف برق در بخش خانگی به شکل چشمگیری کاهش یابد و در نتیجه امکان تامین برق بیشتر برای صنایع و روشن نگاه داشتن چرخ تولید کشور تا حد ممکن افزایش یابد.
همچنین در این بازه زمانی و به دنبال اجرای طرح جابجایی ساعت کار ادارات چیزی حدود ۸۵۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه جویی شد که این میزان برق صرفه‌جویی شده در بخش اداری نیز به افزایش میزان انرژی برق تحویلی به صنایع بزرگ کمک کرد.
در کنار این موارد وزارت نیرو از مدت‌ها قبل دو برنامه کلیدی افزایش ظرفیت نیروگاهی، ارتقاء توان و نیز احداث نیروگاه‌های جدید را در دستور کار قرار داده بود که در نتیجه این سه اقدام نیز در مجموع چیزی بالغ بر ۷۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد و امکان تحویل برق بیشتر به بخش‌های مختلف فراهم شد.
نتیجه اینکه در فصل تابستان سال جاری با وجود افزایش شدید دما، شکسته شدن مکرر میزان مصرف برق کشور و وجود ناترازی کلی در این صنعت شاهد پایداری شبکه سراسری، تامین بدون محدودیت برق در بخش‌های خانگی، تجاری، صنایع کوچک و اداری و نیز تحویل ۲۲.۵۵ درصد برق بیشتر به صنایع بزرگ کشور بودیم.

دیگر خبرها

  • ضربان قلب خود را با تلفن‌همراه چک کنید!
  • قیمت گوشی‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲
  • افزایش ۲۰۰ برابری صادرات غیرنفتی در چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۰ برابری بودجه انجمن‌های هنری استان‌ها
  • افزایش ۲ برابری تلفات غیرنظامیان در پاکستان
  • نمای کلی آمار‌های مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۲/ رشد دو برابری افزایش سالانه مصرف برق به ثبت رسید
  • مردم و دولت؛ بازنده ممنوعیت واردات موبایل
  • گوشی شیائومی 13T به صورت جهانی عرضه شد
  • قیمت گوشی امروز 10 مهر 1402
  • قیمت گوشی‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲