Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@13:37:51 GMT

احزاب اصلاح طلب ادغام می شوند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۰۵۷۲

احزاب اصلاح طلب ادغام می شوند

یک چهره سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: یکی از محورهایی که باید در فرایند آسیب شناسی مورد بازنگری قرار بگیرد برقراری گفتگوی انتقادی سازنده بین ۳۱ حزب عضو جبهه اصلاحات است.

به گزارش مشرق، حسن رسولی، چهره سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با ضرورت بازسازی سازمانی جریان اصلاحات گفت: جریان اصلاحات به عنوان یک پویش دموکراسی خواهانه همانند هر جنبش فکری سیاسی و پویا در گذار از وقایع و رویدادها از یک طرف و با پند گیری از فراز و فرودها برای ادامه حیات، نیازمند آسیب شناسی و تحلیل نقاط قوت و ضعف خود به صورت متناوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر من، راهبری این بازخورد گرفتن و اصلاح رویکردها و احیانا بازسازی رفتارها در وهله اول متوجه ظرفیت های نظری و تئوری پرداز جریان اصلاحات است.

او در رابطه با مسئولیت این تئوریزه کردن سازمانی در جریان اصلاح طلب افزود: اتاق های فکر احزاب، گروه های سیاسی این جریان و شخصیت های کلیدی و محوری مثل خاتمی بیشترین مسئولیت را دارند و مسئولیت جمع بندی و تئوریزه کردن آن با مرجع انسجام بخش آن جریان که در شرایط فعلی مجمع عمومی جبهه اصلاحات است، باید باشد.

رسولی خاطر نشان کرد: ما در سال های اخیر از انتخابات ۹۲ تا مجلس دهم و تا انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ و انتخابات اسفند ۹۸ و انتخابات اخیر ریاست جمهوری و شوراها بدون شک از نقاط قوت و ضعفی برخوردار بودیم که هر کدام در بستر زمانی و موضوعی خود توسط این مراجع در حال بازنگری و درس آموزی است و امروز روال خوب و فرصت مناسبی ایجاد شده تا این تفکر که در درون ساختار و مبانی انقلاب اسلامی جانمایی شده که نه رضایتی از وضع موجود دارد و نه دل در گرو اضمحلال کشور، برای آن فکری شود.

او تاکید کرد: در این مسیر بینابین نیازمند آسیب شناسی جدی هستیم که امروز در آغاز فصل نوین این آسیب شناسی نظری و فصل نوین این جریانات قرار داریم.

برقراری گفتگوی انتقادی سازنده بین ۳۱ حزب عضو جبهه اصلاحات

این چهره سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه احزاب از نظر کمی فراوان هستند اما در کیفیت نقیصه هایی وجود دارد، ادامه داد: فقدان سامانه حزبی کم شمار اما پر شمول از حیث اجتماعی و جغرافیایی یکی از مهمترین نقیصه های ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران است این نقیصه محدود به جریان اصلاحات نیست و اصولگرایان هم از تکثر و تنوع حزبی آسیب می بینند.

رسولی تصریح کرد: نظام دموکراسی انتخاباتی امروز ایران به جای حزب محوری و اتکا به برنامه شخص محور است، برگزاری انتخابات باید در بخش حقوقی تغییر ماهیت پیدا کند و به دموکراسی حزبی تبدیل شود. احزاب به جای میل به تکثر کمی وادار به گسترش دامنه نفوذ خود در لایه های مختلف جامعه شوند و ارکان خود را تقویت کنند تنها در این صورت است که بر اعضا و طرفداران خود می افزایند و به عنوان نهاد سیاسی معتبر و قدرتمند شناخته می شوند. در چنین شرایطی احزاب قدرتمند خواهند توانست به نمایندگی از اقشاری که پشتیبان  آنها هستند هم در دوران مسئولیت و هم در دوره ای که با اقبال عمومی مواجه نمی‌شوند با تشکیل دولت در سایه آلترناتیو حزب و جریان حاکم بر نظام باشند.

او در ‌پایان گفت: به نظر من یکی از محورهایی که باید در فرایند آسیب شناسی مورد بازنگری قرار بگیرد برقراری گفتگوی انتقادی سازنده بین ۳۱ حزب عضو جبهه اصلاحات است با این هدف که ما در نهایت با استفاده از اعتبار و ظرفیت بزرگانی که عرض کردم به سمت ادغام این احزاب هدایت شویم و به طرف تشکیل یک یا حداکثر دو حزب قوی برویم که مطالبه گرا، از طریق مجلس و سایر نهادهای ذی ربط، باشد تا دو قانون احزاب و قانون انتخابات سروسامان پیدا کند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان جبهه اصلاحات حسن رسولی جریان اصلاحات جبهه اصلاحات جریان اصلاح آسیب شناسی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بامدادی پرسنل امور برق شهرستان راسک و سرباز جهت اصلاح شبکه های برق آسیب دیده ناشی از سیلاب

 به دنبال بارندگی شدید و وقوع سیلاب در مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان بخشی از شبکه توزیع برق دچار خسارت شد که پرسنل عملیاتی امور برق این مناطق نسبت به اصلاح و پایداری مجدد شبکه‌های برق آسیب دیده در حال تلاش هستند.

 شهروندان گرامی در صورت بروز هر گونه خاموشی یا خسارت به شبکه برق مراتب را از طریق سامانه ۱۲۱ یا اپلیکشن برق من ثبت و پیگیری نمایند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تلاش بامدادی پرسنل امور برق شهرستان راسک و سرباز جهت اصلاح شبکه های برق آسیب دیده ناشی از سیلاب
  • بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن
  • فعال سیاسی اصلاح‌طلب: اقدام اسرائیل نباید بی پاسخ می‌ماند /با هیچ معیاری نمی‌شود از اسرائیل خوشمان بیاید + فیلم
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • جنجال ایکس در هند
  • ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • رفع خرابی برق در ۵۶۴ نقطه/وضعیت شبکه برق هرمزگان پایدار شد
  • اثر کوتاه مدت ریسک‌های سیاسی بر بازار سرمایه