شارژ کارت بانکی مددجویان در راستای کاهش فقرمطلق/درخواست اختصاص سهمیه واکسن به معلولان در منزل
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۰۷۰۱
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بودجه های سازمان بهزیستی در سالهای اخیر گفت: در سال ۱۳۹۷ در سازمان بهزیستی، بودجه جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸، به ۲۸۰۰ میلیاردتومان، در سال ۹۹ به ۳۱۰۰ میلیاردتومان و در سال ۱۴۰۰ به ۹۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این یعنی رشد ۲۷۱ درصدی در این شرایط سخت اقتصادی داشته است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
به گزارش قدس آنلاین وحید قبادی دانا در نشست خبری که به مناسبت چهل و یکمین سالروز تأسیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار سازمان بهزیستی، دکتر فیاض بخش، اظهار کرد: سازمان بهزیستی کلمه زندگی بهتر را به ذهن متبادر میکند و جا دارد این هفته را به همه مردم ایران که دوست دارند زندگی بهتری تجربه کنند، تبریک بگویم.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی کلمهای طیبه است و در این ۴۱ سال خدمات شایان توجهی را به مردم ایران و جامعه هدف ارائه کرده است، بیان کرد: جامعه هدف بهزیستی بر مبنای رسالت سازمان که تولیگری سلامت اجتماعی در کشور است، همه مردم و علیالخصوص افراد با نیازهای خاص یعنی افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، فرزندان دارای سرپرست غیرموثر، کودکان و سالمندان و افرادی که به دلیل شرایط خاص نیاز به کمکهای ویژه دارند، تحت پوشش قرار داده است.
وی در ادامه روز بهزیستی را به ۵ میلیون خدمتگیرنده از سازمان بهزیستی، یک میلیون و ۸۰ هزار خانوار مددجوی دریافت کننده مستمری از سازمان، به یک میلیون و ۵۵۰ هزار فرد دارای معلولیتی که در کشور زندگی میکنند و حق زندگی مستقل همراه با منزلت اجتماعی در سطح جامعه و در درون خانواده دارندَ، به ۵۱ هزار فرد دارای معلولیت، سالمند یا بیماری روانی مزمن که شرایط نگهداری مناسب را در خانواده نداشتند و در مراکز شبانهروزی توانبخشی نگهداری میشوند، به ۱۰۰ هزار فرد دارای معلولیتی که نیاز به خدمات توانبخشی دارند و در مراکز روزانه خدمات دریافت میکنند، به ۲۷ هزار کودک و فرزند دارای سرپرست غیر موثر که در شیرخوارگاهها، مراکز شبه خانواده و در درون خانوادههای جایگزین زندگی میکنند و به ۲۴۰ هزار زن سرپرست خانوار تبریک گفت.
قبادیدانا در بخش دیگری از سخنان خود از دستاندرکاران در دولت، مجلس شورای اسلامی، سازمان و برنامه و بودجه و تمام کسانی که کمک کردند بودجه های سازمان بهزیستی در سنوات اخیر، علی رغم شرایط سخت اقتصادی افزایش پیدا کند، تشکر کرد و افزود: در سال ۱۳۹۷ در سازمان بهزیستی، بودجه جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸، به ۲۸۰۰ میلیاردتومان، در سال ۹۹ به ۳۱۰۰ میلیاردتومان و در سال ۱۴۰۰ به ۹۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد یعنی رشد ۲۷۱ درصدی در این شرایط سخت اقتصادی داشته است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ارتباط با تبصره ۱۴ و کاهش فقر مطلق از محل تبصره ۱۴ ( مبالغی که به عنوان مستمری به مددجویان سازمان پرداخت میشود و روی کارت بانکی شان ماهانه شارژ میشود) در سال ۹۷، ۱۷۰۰ میلیارد تومان، در سال ۹۸، ۲۷۶۰ میلیارد تومان و در سال ۹۹ ۳۱۴۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰، ۳۵۰۰ میلیاردتومان مبالغی خواهد بود که به عنوان مستمری جهت کاهش فقر مطلق بر روی کارت بانکی آنها شارژ خواهد شد که نشان دهنده افزایش ۱۰۱ درصدی نسبت به سال ۹۷ است.
منبع: قدس آنلاین
کلیدواژه: وحید قبادی دانا رئیس بهزیستی کشور تومان و در سال میلیارد تومان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
افزایش ۴۰ درصدی حق مستمری افراد زیرپوشش بهزیستی در کردستان
حسین رسولی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خوشبختانه با نگاه ویژه دولت سیزدهم حق مستمری افراد زیر پوشش بهزیستی از افزایش ۴۰ درصدی برخوردار بوده است.
وی افزود: با نگاه ویژه دولت سیزدهم هماکنون هیچ معلول پشت نوبت دریافت مستمری در استان کردستان نداریم و خدمات رسانی به جامعه هدف سازمان بهزیستی در قالب ۵۴ مأموریت شاخص و بیش از ۱۲۰ طرح و برنامه است که بیش از ۳۰ فعالیت بهزیستی مربوط به حوزه توانبخشی و ارائه خدمات مختلف به جامعه معلولان در این سرفصل است.
مدیرکل بهزیستی کردستان تاکید کرد: توجه به فرهنگسازی به عنوان یکی از مطالبات جدی کم توان در جامعه از نکات اولویتدار بهزیستی کردستان است.
وی از افزایش مشارکت بیشتر معلولان در اجتماع خبر داد و ابراز داشت: با اقدامات انجام گرفته نگاه امروز جامعه به معلولان نسبت به گذشته تغییر کرده و همین مساله موجب شده که این عزیزان مشارکت بیشتری در اجتماع داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی کردستان موانع فرهنگی و عدم مناسبسازی معابر را از چالش جدی در مسیر حضور جامعه معلولان در اجتماع دانست و گفت: اینها مواردی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رسولی تصریح کرد: مناسبسازی محیط برای حضور معلولان در جامعه حق مسلم آنها است و متولیان امر و دستگاههای ذیربط باید نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند.
وی به تعداد معلولان سطح استان اشاره و اعلام کرد: در بهزیستی استان کردستان توفیق خدمت به ۳۲ هزار و ۵۳۵ نفر معلول را داریم، که این جامعه زیرپوشش به صورت مستمر و غیرمستمر از خدمات این سازمان بهره میگیرند.
مدیرکل بهزیستی کردستان خاطر نشان کرد: بیش از ۴۷ درصد از معلولان استان کردستان دارای معلولیت شدید و خیلی شدید بوده که نیازمند توجه ویژه هستند.
کد خبر 5961311