Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک، صبح امروز با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، مدیران عامل بنیاد ۱۵ خرداد، بنیاد برکت، گروه اقتصادی تدبیر و مدیرعامل سازمان بهزیستی، آئین امضای تفاهمنامه برای تأمین و توزیع ۲۷ هزار ویلچر بین معلولان مناطق محروم کشور برگزار شد.

محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم ضمن تبریک ایام و اعیاد ماه ذی‌الحجه گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در سال‌های اخیر ورود ویژه‌ای به بحث تأمین نیاز‌های معلولان و خانواده‌های دارای معلول و به طور کلی مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد در مناطق کم برخوردار کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد ۹۰۰۰ شغل طی دو سال برای مددجویان بهزیستی توسط بنیاد برکت، اهدای هزاران بسته معیشتی و پروتئینی و بهداشتی توسط بنیاد احسان، کمک به تأمین مسکن برای خانواده‌های دارای دو معلول به بالا و امروز اهدای ۲۷ هزار ویلچر برای افراد ناتوان حرکتی، بخشی ازاین خدمات است که توسط ستاد اجرایی فرمان امام صورت گرفته است.

مخبر خاطرنشان کرد: معتقدیم سرمایه‌گذاری دراین زمینه باعث کشف و رشد استعداد‌هایی میشود که کشور شدیدا به آن‌ها نیازمند است و هم اکنون دربسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان همین افراد معلول جسمی دست به ابتکارات و خلاقیت‌هایی میزنند که افراد سالم از عهده آن برنمی‌آیند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام درخصوص نخستین واکسن ایرانی کرونا و روند تولید و تحویل آن نیز گفت: از ۲۵ خرداد و پس از اعطای مجوز تزریق اضطراری واکسن توسط وزارت بهداشت، سرعت تولید واکسن کوو ایران برکت را در کارخانه شفافارمد افزایش دادیم و تا امروز که ۲۲ تیرماه است نزدیک به ۳ میلیون دوز ازاین واکسن تولید شده که در حال طی فرایند تست استریل هستند و ازاین تعداد ۷۰۰ هزار دوز تحویل وزارت بهداشت شده و ۲۰۰ هزار دوز دیگر نیز درحال آماده‌سازی است.

مخبر به راه‌اندازی خط دوم تولید واکسن کوو ایران برکت نیز اشاره کرد و گفت: از هفته اول مردادماه هرهفته یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن کرونا تحویل وزارت بهداشت میدهیم که با راه‌اندازی خط دوم از اوایل مرداد، این عدد به حداقل ۲ میلیون دوز در هفته خواهد رسید و همانطور که وعده دادیم تا پایان شهریور حداقل ۵۰ میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تولید خواهیم کرد.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خردادِ ستاد اجرایی فرمان امام هم دراین مراسم با تشریح تفاهمنامه بین این بنیاد و سازمان بهزیستی کشور گفت: به منظور ارائه خدمات اجتماعی به نیازمندان کشور به ویژه افراد دارای معلولیت وهمکاری مشترک در راستای کمک به ارائه خدمات مطلوب حمایت و تخصص و رفع مشکلات معلولینِ محروم، در سه زمینه رویکرد سلامت، جمعیت و تقویت بنیان خانواده این طرح به اجرا درمی‌آید.

سیدعبدالله ارجائی شیرازی افزود: در گام نخست اجرای این تفاهمنامه ۲۷ هزار ویلچر با هزینه ۵۰ میلیارد تومان از شنبه آینده بین معلولان مناطق محروم کشور توزیع و اهدا میشود.

وی افزود: با آغاز روند جدید خدمت‌رسانی در بنیاد ۱۵ خرداد و با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، مأموریت‌های جدیدی را در حوزه سلامت و جمعیت برای بنیاد تعریف کردیم که شناسایی و درمان ۱۰ هزار زوج نابارور، درمان کودکان دارای بیماری بینایی و شنوایی، اجرای طرح مثبت ۳ و تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری، تأمین اقلام موردنیاز معلولان و خانواده‌های آنان ازجمله آنهاست.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور دیگر سخنران این مراسم بود. وی با تقدیر از حمایت‌های ستاد اجرایی فرمان امام گفت: مدیریت جهادی دکتر مخبر و همکاران‌شان در زیرمجموعه‌های ستاد باعث شد، گره‌های بزرگی از زندگی مددجویان بهزیستی دراین سال‌ها باز شود که باید ازاین بابت صمیمانه از ایشان قدردانی کنم.

وحید قبادی دانا افزود: در زمانی که ما برای ساخت و تأمین مسکن معلولان و افراد ناتوان دچار مشکل شده بودیم و کار به نوعی متوقف شده بود، ستاد اجرایی فرمان امام ۵۰ میلیارد تومان برای ساخت خانه خانوار‌های دارای دو معلول به بالا کمک کرد و کار با موفقیت انجام شد.

رئیس سازمان بهزیستی افزود: در بحث اشتغال با همکاری بنیاد برکت سال گذشته ۳۳۰۰ شغل برای مددجویان این سازمان ایجاد شد و امسال هم با آغاز اجرای ۲۰۰۰ طرح اشتغالزایی توسط این زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام ۶۰۰۰ شغل تا پایان سال ایجاد خواهد شد.

قبادی دانا خاطرنشان کرد: امروز هم با ورود قابل تحسین بنیاد ۱۵ خرداد، ۲۷ هزار ویلچر را به دست معلولان نیازمند خواهیم رساند که قطعا کمک بزرگ و مؤثری برای خانواده مددجویان خواهد بود.

رئیس بهزیستی درپایان عنوان کرد: تولید واکسن کوو ایران برکت و آزمایش مؤفقیت‌آمیز آن یک افتخار جهانی برای مردم ایران در عرصه علمی شد و امیدواریم با تولید و توزیع این واکسن هرچه سریع‌تر این ویروس هم از کشور ریشه‌کن شود.

در پایان این مراسم تفاهمنامه همکاری توسط مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد و رئیس بهزیستی به امضا رسید.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا محمد مخبر ستاد اجرایی فرمان امام واکسن کوو ایران برکت کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا رئیس ستاد اجرایی فرمان امام واکسن کوو ایران برکت سازمان بهزیستی بنیاد ۱۵ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان کمیته امداد امام خمینی(ره)

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
آقای مخبر در این رویداد، با تاکید بر اینکه نیرو‌های نخبه، خلاق و کارآفرین سرمایه اصلی کشور هستند، تصریح کرد: نقطه تحول اقتصادی کشور و تحقق شعار سال با تکیه بر کارآفرینان و نسل جوان کشور محقق می‌شود.
وی با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای توانمندسازی و حمایت از مددجویان و به ویژه با تمرکز بر دانش آموزان و نسل جوان تحت پوشش این سازمان، گفت: کشور ما از ظرفیت‌های خدادادی و منابع طبیعی بسیاری برخوردار است، اما مزیت بزرگ‌تر و ارزشمند‌تر حضور همین نیروی جوان و تحصیلکرده است که به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می‌سازد.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر رویکرد اقتصاد جهان به سمت اقتصاد دیجیتال امروزه شاهد هستیم برخی از کارآفرینان و سرمایه داران بزرگ جهان از نسل نوجوان هستند و مقتضیات اقتصاد دیجیتال چنان است که سن و تحصیلات نمی‌شناسد و با بهره گیری از خلاقیت فردی می‌توان به نتایج بزرگ دست یافت. وی با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین، مستعد و خلاق در کشور، افزود: در جلسه‌ای با اتاق بازرگانی بر این مهم تاکید شد که باید هنرستان‌ها در کنار کارخانه‌های بزرگ کشور تأسیس شوند تا دانش آموزان ضمن تحصیل، در محیط واقعی و عملی هم آموزش‌های لازم را در کارخانه‌ها و صنایع فراگیرند. دکتر مخبر خطاب به دانش آموزان هنرستانی و کارآفرینان جوان، تاکید کرد: شما می‌توانید نقطه تحول کشور باشید و قطعا جهش تولید با فعالیت بخش خصوصی و نخبگان محقق می‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: تلاش‌ها و حرکت چند سال گذشته کمیته امداد با توجه به منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر توانمند سازی مددجویان بوده است و در این مسیر تبدیل مددگیرنده به مددکننده الگویی است که باید در سرتاسر کشور دنبال شود.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور اعتقاد و ایمان محکمی به فعالیت‌های کمیته امداد دارند و دولت خود را موظف به پشتیبانی از این سازمان مردمی در راستای کاهش فقر و محرومیت در کشور می‌داند. آقای مخبر در ادامه چابکی، انقلابی بودن و عدالت محوری را از ویژگی‌های کم نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و خاطر نشان کرد: اعتماد مردم به کمیته امداد بزرگترین سرمایه این سازمان است و این مجموعه با بدنه اداری و مدیریتی متعهد خود همواره در طول سالیان گذشته مشغول خدمت رسانی به طبقه آسیب پذیر جامعه بوده است.
آقای مخبر با اشاره به اقدامات و تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات اساسی در کشور در دو سال گذشته ادامه داد: دولت توانست به دستاورد‌های مهم اقتصادی از جمله نیل به رشد نقدینگی ۲۴ درصدی، کاهش بیکاری و تورم و همچنین رشد اقتصادی مثبت پس از چندین دوره رشد منفی، دست یابد و معتقدیم کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد.
معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به راهبرد‌های منبعث از قرآن و دین مبین اسلام در اندیشه‌های امام راحل و بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: امروز کشور‌های قدرتمند و نظام سلطه در دنیا نه تنها جرئت مقابله نظامی با ایران را ندارند بلکه حتی از سخن گفتن درباره آن هم عاجز هستند و جمهوری اسلامی ایران با پایه گذاری امام خمینی (ره) و رهبری مقام معظم رهبری در تمام مسائل سیاسی، امنیتی و روابط بین الملل می‌درخشد و قدرت‌ها و کشور‌های منطقه و جهان بدون گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران قدرت تصمیم گیری در منطقه ما را ندارند.
آقای مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم با اشاره به ۱۰۸۰۰ نخبه تحت پوشش کمیته امداد، گفت: در حوزه اشتغال تحقق شعار سال را با اعتقادی راسخ جلو می‌بریم و زمینه‌های حمایت از ۱ میلیون و ۳۲۱ هزار مستعد اشتغال با حمایت‌های دولت سیزدهم فراهم است.
همچنین پیش از این مراسم دکتر مخبر از نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانش آموزان هنرستان‌های تحت پوشش کمیته امداد بازدید کرد و در انتهای این مراسم نیز از برخی از برگزیدگان و دانش آموزان کارآفرین با حضور دکتر مخبر و اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.
لازم به ذکر است خدمات توانمندسازی، مهارتی و تحصیلی دانش آموزان هنرستانی در سال ۱۴۰۲ با تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری ۳۲ اردوی راهیان پیشرفت در ۳۱ استان، ۱۰ هزار ساعت مشاوره شغلی، تشکیل هزار پرونده شغلی و اعطای وام کارگشایی به بیش از ۶۵ هزار مددجوی هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • آغاز لوله گذاری آبرسانی در مناطق حاشیه ای خرمشهر
  • نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان کمیته امداد امام خمینی(ره)