Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده نیروی انتظامی مشهد گفت: روزانه تعدادی زورگیری رخ می‌دهد که عمدتا خانم‌ها طعمه این زورگیری‌ها هستند. غالبا خانم‌هایی که در حال استفاده از گوشی همراه، غافل از محیط اطراف خود هستند، مورد زورگیری قرار می‌گیرند. 

سرهنگ حسین دهقان‌پور امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه کشفیات طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با اراذل و اوباش و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از اتفاقاتی که در چند روز گذشته نظیر تخریب، شرارت و نزاع‌های دسته جمعی با سلاح گرم و سرد اتفاق افتاد، تعدادی از این افراد دستگیر و تعدادی نیز متواری شدند که تحت تعقیب قضایی و انتظامی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور پلیس بر آن شد که در راستای تامین امنیت اجتماعی، طرح برخورد و مبارزه با اراذل و اوباش، افراد شرور و سارقین خیابانی را امروز برگزار کند. 

وی افزود: به همین منظور برآوردهای لازم در خصوص افرادی که متواری بودند، انجام گرفت. برخی از این متهمین ماه‌ها تحت تعقیب بودند. در نهایت بعد از یک کار تحقیقاتی و اطلاعاتی یک هفته‌ای، اکیپ‌ها آماده شده و به صورت ضربتی این اقدام صورت گرفت. از ساعت ۵ صبح امروز به صورت ضربتی تعداد زیادی از اراذل و اوباش، سارقین خیابانی و زورگیران با همت همه کلانتری‌ها و پاسگاه‌های سطح شهر دستگیر شدند؛ البته کلانتری‌ها از پیش هدف‌گذاری کرده و مناطقی که بیشترین شرارت و درگیری‌ را داشت، از قبل مشخص شد. بیش از  ۷۵ نفر تا این لحظه دستگیر شده‌اند. این طرح ادامه دارد و ما امیدواریم سایر متهمان نیز به‌ زودی دستگیر شوند.

فرمانده نیروی انتظامی مشهد با بیان اینکه نیروی انتظامی طرح‌های بسیاری را جهت برخورد با دارندگان سلاح و مهمات، برخورد با سارقین، افراد زورگیر، اراذل و اوباش و... در دست اقدام دارد، گفت: مجرمین و اراذل و اوباش و همچنین برهم زنندگان نظم و امنیت اجتماعی باید بدانند که تاوان شرارت‌های خود را می‌بینند. پلیس به محض رسیدن در صحنه براساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده و برابر قوانین و مقررات حتما با سلاح به دست‌ها و برهم زنندگان امنیت مردم برخورد قاطعی خواهد داشت. ما مصمم هستیم که آسایش و امنیت اجتماعی و آرامش روحی‌روانی مردم را از طریق برخورد با این افراد تامین کنیم.

وی در خصوص جرائم این متهمین گفت: سرقت‌های خیابانی و زورگیری، تخریب، شرارت، ایجاد ناامنی و رعب و وحشت بین مردم عمده جرائم این افراد بوده و در هنگام دستگیری از متهمان سلاح گرم و سرد و مشروبات الکلی و... کشف شده است.

دهقانپور افزود: عمدتا محلات حاشیه شهر هدف این طرح بوده است. محل سکونت این افراد غالبا حاشیه شهر است؛ بنابراین تمرکز را بر حاشیه شهر گذاشته‌ایم.

دهقان‌پور با بیان اینکه این دستگیری‌ها تاثیر بسزایی در کاهش جرایم خواهد داشت، گفت: این دستگیری‌ها قطعا تاثیرگذار خواهد بود. برخوردهای انتظامی و قضایی روی دیگران تاثیر خواهد گذاشت و افراد خاطی متوجه می‌شوند که برای آن‌ها نیز این برنامه‌ها را خواهیم داشت و حتما به سراغ آنان خواهیم آمد.

فرمانده نیروی انتظامی مشهد در خصوص سلاح‌های شکاری و حمل این سلاح‌ها و قتل‌هایی که اخیرا با این سلاح‌ها انجام گرفته گفت: کسانی که مجوز استفاده از سلاح شکاری را دارند، فقط مجاز به استفاده از آن سلاح در مکانی هستند که مجوز برای آن مکان صادر شده است. نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، ارتش و هر ارگان دیگری که مجاز به صدور مجوز برای استفاده از این سلاح‌ها هستند، این سلاح‌ها را فقط برای شکار و در مکان و زمان‌های خاص که از قبل اعلام شده، مجاز دانسته‌اند. حتی اگر این سلاح دست فرد دیگری باشد و حتی شکار مجازی نیز داشته باشد، باز هم این کار غیرمجاز بوده و نباید از سلاح استفاده شود.

وی بیان کرد: جمع‌آوری سلاح و مهمات از وظایف و تکالیف نیروی انتظامی و همه ارگان‌های امنیتی است. در بازه‌های زمانی مختلف قطعا طرح‌های امنیت اجتماعی انجام می‌گیرد و آن‌هایی که سلاح غیرمجاز دارند، شناسایی می‌شوند و اقدامات لازم در جهت کشف سلاح و مهمات غیرمجاز انجام خواهد گرفت.

دهقان‌پور در خصوص مزاحمت‌های خیابانی علیه بانوان گفت: متاسفانه در نقاط مختلف شهر مشهد این وضعیت وجود دارد. روزانه تعداد زیادی زورگیری داریم و بیشتر خانم‌ها طعمه زورگیری‌ها هستند، به واسطه اینکه قدرت دفاعی کمتری دارند. سارقین غالبا خانم‌هایی را انتخاب می‌کنند که در مسیرهای کم تردد، کم جمعیت و... حضور دارند یا در حال استفاده از گوشی موبایل و غافل از محیط اطراف خود هستند.  قطعا اگر خانم‌ها بیشتر حواس‌شان به اطراف باشد به این  راحتی طعمه زورگیرها نخواهند شد.

وی در خصوص ارتباط بین قطعی برق با افزایش جرائم، عنوان کرد: در یک بازه زمانی خاص قطعی برق با افزایش جرائم مرتبط بوده است ولی دقیق نمی‌توان به این استناد کرد و این را عامل اصلی دانست. ولی تخلفات راهنمایی-رانندگی و تصادفات سر چهارراه‌ها  به واسطه قطعی برق زیاد شده است. 
 

فرمانده انتظامی مشهد افزود: حتما باید اطلاع رسانی شود که مخصوصا طلافروشان زمان قطعی برق باید نسبت به تعطیلی واحد طلافروشی اقدام کنند، زیرا در آن شرایط امکان هرگونه تعارض به طلا فروشی‌ها وجود دارد.

وی در خصوص مرخصی زندانیان بخاطر کرونا و تاثیر آن بر افزایش جرم تصریح کرد: قطعا مرخصی‌ها بر افزایش جرم تاثیر داشته است. درحال حاضر درصدد هستیم تا مکانی را برای نگهداری تعداد زیادی از معتادین کارتن خواب درنظر بگیریم. برنامه‌هایی با بهزیستی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مقامات قضایی  نیز در حال انجام است و اگر این گروه جمع آوری شوند قطعا سرقت‌های خرد به حداقل می‌رسند و اگر مکانی برای نگهداری این گروه نداشته باشیم تاثیر زیادی بر سرقت‌ها دارد. همینطور زندانیان که آزاد می‌شوند نیز بی‌تاثیر نیستند.  

دهقان‌پور با بیان اینکه یکی از مشکلات ما این است که مردم برخوردها و اقدامات پلیس را نمی‌بینند، اظهار کرد: مردم در خیابان سرقت و زورگیری را می‌بینند، اما برخورد بعدی پلیس که رصد می‌کنند، اطلاعات به دست می‌آورند و نسبت به دستگیری اقدام می‌کنند را نمی‌بینند. انتظار ما این است که مردم اقدامات پلیس را نیز ببینند و از این طریق  احساس امنیتی در جامعه حکم‌فرما شود.

وی ضمن بیان اینکه مردم می‌توانند کمک شایانی در در پیشگیری از وقوع جرم داشته باشند، ادامه داد: من استدعا دارم که مردم در همه زمینه‌ها با پلیس همراه باشند و همکاری کنند. در بسیاری از مواقع سوژه‌های مختلف و مهمی بوده است که با یک تلفن همشهری ما توانسته‌ایم به کشفیات زیادی برسیم؛ به عنوان مثال در کلانتری سناباد تلفن یک شهروند مبنی بر اینکه  یک فردی درحال پرسه‌زنی است و مشکوک به نظر می‌رسد باعث شده بلافاصله پلیس آنجا حاضر شود و اتفاقا در حین سرقت دوچرخه این فرد را که شهروند به او مشکوک شده بود دستگیر کند. همین سارق بعدا حدود  ۵۰ سرقت دوچرخه را اعتراف کرد و توانستیم ۳۵ دستگاه دوچرخه از محلی که به مال خر فروخته بود کشف کنیم و به شکات اعلام شد و  دوچرخه‌هایشان را  شناسایی کردند.  فقط یک تلفن و تماس شهروند تا این حد کمک‌کننده بود.

فرمانده نیروی انتظامی مشهد افزود: بنده استدعا دارم که مردم هرجا به کسی مشکوک شدند و حرکات غیرعادی را دیدند حتما به پلیس اطلاع دهند. به هیچ عنوان دلسرد نشوند که ما با ۱۱۰ تماس گرفتیم و دیر آمدند . قطعا زمانی که تماس می‌گیرند پلیس فوریت و غیر فوریت را از هم جدا می‌کند و قطعا آنهایی که فوریت داشته باشد سریعا پلیس حاضر می‌شود و مواردی که در شمول  فوریت نباشد برای آن برنامه ریزی و اقدام می‌کنیم. این خواهش را داریم که مردم ارتباط خود را با پلیس قطع نکنند، ما را همراهی کنند که ما هر آنچه داریم از حمایت و پشتیبانی مردمی است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زورگيري اراذل و اوباش امنيت نیروی انتظامی سرقت معتادان زندانی فرمانده نیروی انتظامی مشهد امنیت اجتماعی اراذل و اوباش سلاح ها دهقان پور قطعی برق خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است

سرهنگ علی همه خانی، در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، اظهار کرد: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصا مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، که امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردمی" نام گذاری کرده اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تاکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسایل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر این که می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهاد‌ها خصوصا پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تامین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تامین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان کرد: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستن؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماهی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه ای، اقدام به افتتاح و تاسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان کرد: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحد‌های خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.  

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از طرح نور فراجا
  • اجرای موفق طرح نور در کرمانشاه
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • دستگیری سارق زورگیر در شاهرود
  • محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
  • دستگیری قاتل در کمتر یک ساعت در خوی
  • طرح نور هوشمندسازی می‌شود/ پلیس دنبال پرونده‌سازی نیست
  • حضور در مساجد جهت حل مشکلات مردم در کوتاهترین زمان ممکن
  • آیا زورگیری و جرائم خشن در تهران افزایش داشته است؟
  • جزئیات زورگیری‌های وحشیانه در آرایشگاههای زنانه توسط سارقان نقابدار