Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بردسکن، کوهسرخ، کاشمر و خلیل‌آباد درباره ماجرای وانت سواری خود با عشایر و درخواست‌های مردم محروم این منطقه توضیح داد.

به گزارش قدس آنلاین، نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ در حاشیه بازدیدهای خود از روستاهای عشایری در بردسکن، در سه‌راهی رسن به خودروی وانتی که در قسمت بار مردم روستای دیگری را برای ملاقات با او می‌آورد، مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دیدن این صحنه آن‌هم در گرمای هوای منطقه کویری بردسکن باعث شد نماینده مردم از خودروی سواری  پیاده شود و مابقی مسیر را به همراه عشایر در قسمت بار وانت به مقصد برود و در طول مسیر نیز با آن‌ها گفت‌وشنود صمیمانه‌تری داشته باشد.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین دراین‌باره  گفت: موج محرومیت در روستای عشایری بردسکن پس از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب همچنان موج می‌زند و به چشم دیده می‌شود. نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ بابیان اینکه عشایر منطقه کم‌توقع‌ترین افراد جامعه هستند که در کمال سادگی زندگی و امرارمعاش خود را از طریق دام خود به دست می‌آورند، خاطرنشان کرد: عشایر این منطقه از امکانات اولیه زندگی محروم هستند و آنان از ما مترو و دیگر خدمات لازم شهرنشینان را  نمی‌خواهند، در بین راه به من گفتند چند دستگاه تاب و وسایل بازی کودکان برای فرزندان خود می‌خواهند. وی نبود آب آشامیدنی سالم که در حال حاضر از طریق تانکر برای  آنان تأمین می‌شود را دیگر مشکلات عشایر نام برد و افزود: تقاضای آنان به‌حق است و باید مسئولان به روستاهای محروم و عشایر کمک کنند. نیک‌بین مشکلات موجود را مربوط به سال‌ها قبل دانست و گفت:  امکانات  زندگی برای عشایر آب آشامیدنی و در کنار آن وسایل بازی برای کودکان  ازجمله اولویت‌ها و خواسته‌های به‌حق آنان بود که ذکر شد.  وی در همین راستا گفت:  باید به محرومیت روستاهای عشایری که‌موج می‌زند همه مدیران جهادی و ارزشی کمک کنند و به‌جاست که همه دستگاه‌های اداری اقدام لازم را پیگیری و تا رسیدن به نتیجه دنبال کنند. نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ در پاسخ به این سؤال که برای رفع این دو خواسته مردم چه اقدامی انجام دادید، گفت : پس از بازدید از روستاهای عشایری منطقه که نه جاده مناسب و نه خودروی مناسب برای تردد دارند، جمعه پیش رو با مذاکرات و پیگیری‌هایی که داشتم، قرار است جلسه‌ای با بنیاد علوی در تهران و گروه‌های جهادی فعال کشوری و استانی در بردسکن برگزار کنیم و مسائل و مشکلات عشایری را یک‌به‌یک موردبررسی قرار دهیم و کار جهادی خود را هرچه زودتر آغاز کنیم. گفتنی است؛ عشایر منطقه بردسکن بیش از ۸۰۰ خانوار و در فاصله ۷۰ تا ۸۰ کیلومتری بردسکن زندگی می‌کنند. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عشایر بردسکن وانت سواری نماینده مجلس خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی معتقد است که باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری طرح‌های اقتصادی و زیست محیطی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علیرضا پاک‌فطرت شامگاه پنجشنبه در یک کنفرانس خبری با بیان اینکه حفظ باغ‌های قصردشت ابتدا به آب نیاز دارد، اظهار داشت: آبیاری باغ‌های قصردشت غرقابی است.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا می‌توان منابع آب ویژه باغ‌های قصردشت را تامین کرد، افزود: ساختمان‌های بلندمرتبه در جوار باغ‌ها موجب وسوسه باغداران شده است. عمر طرح باغ‌های قصردشت 10 سال بوده و باید پس از آن بازنگری می‌شده، اما در 24 سال گذشته این مهم انجام نشده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه می‌توان باغ‌ها را علمی‌تر اداره کرد، گفت: با توجه به تحولات اجتماعی و تغییرات جمعیتی در کلانشهر شیراز و حتی تغییرات اقلیمی، باید باغ‌های قصردشت بازنگری اقتصادی و زیست محیطی شوند.

پاک‌فطرت از رسانه‌ها خواست که در دور دوم انتخابات مجلس، مردم را تشویق به حضور کنند تا نماینده با قدرت بالاتری به مجلس راه یابد.

وی معتقد است که اخذ بودجه بیشتر با چانه‌زنی بیشتر همراست و بیش از 50 درصد لابی یک نماینده هم به میزان رأی وی بستگی دارد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس همچنین با اشاره به وضعیت فعلی اقتصادی، گفت: بیشترین ضرر با افزایش تورم، ابتدا متوجه خود دولت است، چرا که ه رچه اجناس گرانتر شود، تورم هم بالاتر می‌رود.

پاک‌فطرت با بیان اینکه دولت باید روی یک سری نیاز‌های جامعه یارانه اختصاص دهد، عنوان کرد: امروز آموزش، درمان و مسکن حداقل 50 درصد زندگی را پوشش می‌دهد. وقتی دخل و خرج با هم همخوانی نداشته باشد بهره‌وری کاهش می‌یابد و رشد اقتصادی مدنظر حاصل نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که امروز بخشی از مسائل جامعه، جامعه‌شناسی است، لذا باید اقتصاددانان بیایند و نظر بدهند.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • بیمه رایگان برای مادران روستایی و عشایر
  • بی تکلف در سیاه‌چادر؛ نماینده رئیس جمهور میهمان عشایر سنگ‌سری شد
  • ضرورت رفع مشکلات عشایر خوزستان در فصل کوچ
  • آغاز کوچ ۱۱ هزار خانوار عشایری در لرستان
  • نماینده مردم اصفهان: از نظرات نخبگان استفاده خواهیم کرد
  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • نقش چادر‌های عشایری در کاهش تصادفات جاده‌ای
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایر دارای سه فرزند و بیشتر
  • ثبت نام رایگان بیمه روستایی ویژه مادران دارای سه فرزند
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد