Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا بعداز ظهر چهارشنبه در حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور برگزار و در این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی و کمیته‌های بهداشت و درمان، اجتماعی – امنیتی، آموزش و تبلیغات و اطلاع‌رسانی، گزارش‌های خود را در خصوص روند واکسیناسیون، وضعیت شیوع ویروس نوع دلتا در مناطق مختلف کشور، اقدامات انجام شده در زمینه مهار و کنترل بیماری، نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و همچنین اعمال محدودیت‌های لازم در این زمینه ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه، کمیته بهداشت و درمان، گزارش جامعی از تسریع در عملیات واکسیناسیون با توجه به ورود واکسن داخلی به چرخه واکسیناسیون و همچنین افزایش واردات واکسن با ورود محموله‌های جدید واکسن خارجی از کشورهای مختلف ارائه و اعلام کرد که از روز شنبه واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

براساس اعلام کمیته بهداشت و درمان، با توجه اینکه عملیات واکسیناسیون به صورت منظم برای جامعه هدف با سرعت خوبی در سراسر کشور در حال انجام است، افراد بالای ۶۰ سال از شنبه می‌توانند با مراجعه به سامانه واکسیناسیون نسبت به ثبت‌نام خود برای دریافت واکسن اقدام نمایند.

کمیته بهداشت و درمان همچنین با اشاره به وضعیت حاد برخی از استان‌های جنوبی و شرقی کشور از نظر شیوع ویروس هندی (دلتا ویروس)، تأکید کرد که با هدف ممانعت از شیوع این ویروس به دیگر مناطق کشور و مهار آن در استان‌های درگیر، افراد بالای ۵۰ سال نیز در این استان‌ها واکسن دریافت خواهند کرد.

رئیس‌جمهور با تشکر از تلاش‌های انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف برای تأمین و تولید واکسن مورد نیاز کشور، از کمیته بهداشت و درمان به خاطر اجرای قاعده‌مند و منظم سند ملی واکسیناسیون و همچنین واکنش سریع و به موقع در برخورد با برخی مشکلات ایجاد شده در روند انجام واکسیناسیون در نقاط مختلف کشور قدردانی کرد.

روحانی با اشاره به تسریع در عملیات واکسیناسیون با توجه به ورود واکسن داخلی به چرخه مصرف و همچنین افزایش واردات واکسن خارجی با رفع موانع موجود، ابراز امیدواری کرد با واکسینه شدن جامعه هدف بالای ۶۰ سال در کشور و همچنین بیماران زمینه‌ای و مشاغل پرخطر طی روزهای باقیمانده از فعالیت دولت، شاهد کاهش آمار مرگ و میر در کشور باشیم.‬ ‬ ‬ ‬ ‬ ‬

در ادامه این جلسه، قرار گاه عملیاتی ستاد ملی کرونا و کمیته بهداشت و درمان گزارش‌های خود را در زمینه اقدامات انجام شده برای کنترل و مهار دلتا ویروس و جلوگیری از گسترش موج پنجم بیماری در نقاط مختلف کشور ارائه کرده و بر اعمال نظارت دقیق و همچنین اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، اصناف و صاحبان مشاغل تأکید کردند.

کمیته بهداشت و درمان با ابراز تأسف از نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تداوم کاهش سطح عمومی اجرای مقررات ناشی از عادی‌انگاری که منجر به افزایش شیوع بیماری و درگیر شدن بخش‌هایی از کشور با سویه هندی ویروس شده است، هشدار داد که در صورت ادامه این روند، مردم با مشکلات بیشتری مواجه خواهند بود و افزایش تعداد مبتلایان و بستری بیماران در مراکز درمانی، موجب آسیب جدی به کادر درمان در مسیر انجام وظایف آنها خواهد شد.

رئیس‌جمهور در این زمینه به قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی – اجتماعی ستاد ملی کرونا مأموریت داد با توجه به محدودیت‌های مصوب شده برای شهرهای قرمز و نارنجی، با نظارت دقیق بر اجرای این محدویت‌ها و برخورد قانونی و قاطع با متخلفان، برای به نقطه مطلوب رسیدن مراعات نکات بهداشتی در کشور همه تلاش خود را به‌کار گیرند.

در این جلسه، همچنین کمیته آموزش گزارشی از وضعیت مراکز آموزشی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای آماده‌سازی این مراکز برای سال تحصیلی جدید و فراهم کردن شرایط برای حضور دانش‌آموزان در مدارس با اجرای پروتکل‌های بهداشتی و همچنین انجام واکسیناسیون ارائه کرد.

کد خبر 5258207

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا روحانی ویروس کرونا واکسن کرونا هیئت دولت سیدابراهیم رئیسی اسحاق جهانگیری مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شورای نگهبان حجت الاسلام حسن روحانی ایالات متحده امریکا سعید خطیب زاده محمد جواد ظریف برجام انتخابات 1400 کمیته بهداشت و درمان پروتکل های بهداشتی انجام شده ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌و همزمان با هفتۀ جهانی واکسیناسیون در مجموعۀ زیر پوشش  دانشگاه آغاز خواهد شد.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که برنامۀ توسعۀ ایمن‌سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده است، گفت: فراهم‌آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به‌موقع واکسن و به‌کارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب گردید که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یک سال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به‌بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و به‌لطف الهی و در سایۀ تلاش خدمت‌گزاران نظام سلامت کشور، در ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

وی افزود: حاصل این تلاش‌ها، حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشم‌گیر موارد شدید بیماری سل در دورۀ کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجۀ مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه هم با بیان اینکه پنج درصد بیماری‌های تهاجمی و ۸۳ درصد مننژیت‌ها در کودکان زیر دو سال رُخ می‌دهد، گفت: استرپتوکوک پنومونیه از علت‌های اصلی بیماری‌های پنومونی، مننژیت، سینوزیت، اوتیت مدیا و سپتی سمی است که در سال ۲۰۱۵ این عفونت‌ها، عامل مرگ حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر پنج سال بوده است.

جواد علی‌نژاد زرمهری با اشاره به این‌که این واکسن از واکسن‌های کم‌عارضه در گروه هدف کودکان زیر یک سال است، افزود: ایمنی‌زایی این واکسن تا پایان عمر می‌باشد و کودکان زیر یک سال در سه نوبت این واکسن را دریافت می‌کنند که اولین نوبت نیز در دو ماهگی کودکان تزریق می‌گردد.

وی گفت: واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام آغاز و بعد از تامین واکسن مورد نیاز، در سراسر کشور اجرا می شود
پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) است. این باکتری‌ می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت،  اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس،  مننژیت،  استئومیلیت،  آرتریت، سپتیک،  اندوکاردیت،  پریتونیت،  پریکاردیت،  سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • آغاز واکسیناسیون پنوموکوک نوزادان در آبادان