Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن حسینی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان طرقبه شاندیز از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد اما بر اساس بخشنامه جدید فعالیت در فضای باز مانند باغ تالارها با رعایت فاصله گذاری اجتماعی کافی و با ۵۰ درصد ظرفیت بلامانع است و فعالیت تالارهای سربسته نیز با حضور حداکثر ۱۵ نفر مجاز شمرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلیل فرا رسیدن ایام سوگواری محرم و صفر تا ۲۰ روز دیگر و پایان یافتن فصل جشن‌های عروسی، تصمیم بر این شد فعالیت تالارهای عروسی به این شکل مدیریت شود تا مشکل و تنش حقوقی برای مردم و مالکان تالارها از نظر قراردادهای منعقد شده ایجاد نشود.

فرماندار بینالود گفت: فعالیت رستورانها در فضای باز با رعایت شیوه نامه های بهداشتی یا برای مواد بیرون بر بلامانع است.

وی افزود: اماکن و فعالیتهای ورزشی در این شهرستان از جمله تنها مجتمع ورزشی آبی بینالود در وضعیت قرمز کرونایی تعطیل هستند.

حسینی، شمار باغ تالارهای شهرستان ییلاقی و گردشگرپذیر طرقبه شاندیز را حدود ۱۰۰ واحد عنوان کرد و ادامه داد: تعداد رستورانهای کوچک و بزرگ، کافی شاپها و آشخانه های این شهرستان نیز حدود ۴۰۰ واحد صنفی است.

براساس آمار دستگاه‌های خدماتی، شمار ساکنان این شهرستان حدود ۸۰ هزار نفر است که این تعداد در دو شهر طرقبه و شاندیز و ۴۰ روستای دارای دهیاری این شهرستان سکونت دارند، همچنین در مجموع، ۱۵ آبادی طرقبه شاندیز، روستای هدف گردشگری محسوب شده و ییلاقی و گردشگرپذیر هستند.

فقط گروه های شغلی یک مجاز به فعالیت در وضعیت قرمز هستند

محمد باباخانی، رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیش تر اعلام کرده بود: تمامی فعالیت‌های مشاغل گروههای ۲، سه و چهار در شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونایی ممنوع است و فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت در این شهرها را دارند.

براساس اطلاعات سامانه ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستانهای سرخس، سبزوار، گناباد، درگز، کاشمر، مشهد، بینالود و قوچان در خراسان رضوی دارای وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا هستند.

بر این اساس هم‌اینک شهرستانهای تربت‌جام، باخرز، زاوه، رشتخوار، مه‌ولات، بجستان، خلیل‌آباد، خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و کلات این استان نیز در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند و ۱۳ شهرستان دیگر از مجموعه ۳۳ شهرستان این استان در وضعیت نارنجی به سر می‌برند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تداوم روند افزایشی ابتلا به ویروس کرونا در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در این استان به سوی قله پنجمین موج طغیان کرونا در خراسان رضوی به پیش می‌رود.

دکتر مهدی قلیان افزود: ۹۸۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ هم‌ اینک در بیمارستانهای خراسان‌ رضوی بستری هستند. شمار بیماران کرونایی بستری شده در این استان به ۲۹۲ نفر در روز رسیده و تعداد بیماران بدحال بستری در بخشهای مراقبت ویژه بیمارستانهای خراسان رضوی  ۲۴۵ نفر است.

هم‌اینک روزانه حدود ۱۱ نفر از بیماران کرونایی در خراسان رضوی جان خود را از دست می‌دهند.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام خدمات‌رسانی می‌شوند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون سه میلیون و ۴۴۰ هزار و ۴۰۰ نفر در ایران به کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۸۶ هزار و ۳۹۱ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون سه میلیون و ۶۹ هزار و ۹۴۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

برچسب‌ها مشهد کرونا بینالود محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد کرونا بینالود مشهد کرونا بینالود محدودیت های کرونا خراسان رضوی وضعیت قرمز طرقبه شاندیز علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رفع تصرف اراضی دولتی شهرستان طرقبه و شاندیز به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان
  • شناسایی ۶۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در طرقبه شاندیز
  • هوای ۶ منطقه مشهد در وضعیت پاک است
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • مدارس این دو شهر تعطیل شد
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • مدارس زاهدان و ۴ شهرستان کرمان چهارشنبه تعطیل شد
  • بارندگی شدید در کرمان / مدارس رودبار و فاریاب تعطیل شد
  • مدارس شهرستانهای رودبارجنوب و فاریاب برای فردا تعطیل شد