Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه « عزم راه » جمعه ها با نگاهی به کتاب عزمِ راه:تأمّلاتِ فرهنگی دربارۀ بیانیۀ گام دوم انقلاب تألیف مهدی جمشیدی از رادیو فرهنگ پخش می شود.

به گزارش برنا؛ برنامه «عزم راه » بر اساس کتاب «عزمِ راه: تأمّلاتِ فرهنگی دربارۀ بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب» نوشته مهدی جمشیدی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است که توسط انتشارات صاد منتشر شده روی آنتن رادیو فرهنگ می رود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یلدا احتشامی تهیه کننده این برنامه از گروه کتاب در رادیو فرهنگ برمبنای ده فصل کتاب هر بار یکی از ویژگی های گام دوم انقلاب اسلامی را انتخاب کرده تا در برنامه  بررسی شود‌.

موضوعاتی همچون تقدم انقلاب باطنی بر انقلاب سیاسی اجتماعی، تنظیم نظم جدید مبتنی بر مبانی اسلام و منفک از نظم متقدم قبلی، فهم و تفسیرهای متفاوت از مفهوم انقلاب، جریانات مسلط فکری و مبانی نظری این جریانات و راه یافتن اقتصاد محوری در مناسبات انقلابی  در سلسله برنامه « عزم راه» که از ۲۵ تیرماه هر هفته جمعه ها پخش می شود مورد بررسی قرار می گیرد .

گفتنی است برنامه« عزم راه» به همت گروه کتاب ‌‌به تهیه کنندگی « یلدا احتشامی» و گویندگی « راضیه گردکاهد» تولید شده و جمعه ها ساعت۱۷:۰۰ از شبکه رادیویی فرهنگ پخش می شود .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی انقلاب اقتصاد مهدی جمشیدی عزم راه عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عزم راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۵۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم

چند سالی می‌شود که وارد دهه هشتم زندگی‌اش شده. امسال چهارم اردیبهشت شمع تولد ۸۴ سالگی‌اش را با حضور خانواده گرم و صمیمی رادیو فوت می‌کند. هنوز سر زنده است و از تک و تا نیفتاده است. عده‌ای می‌گویند رادیو که سهل است، دوره تلویزیون و سینما هم به سر آمده است. اما هنوز گوش‌ها برای شنیدن موج رادیو تیز می‌شود و رسانه‌های جدید نتوانستند جای پای سنتی‌ها را بگیرند. علی بخشی‌زاده، معاون رسانه گرم رادیو از افزایش مخاطبان رادیو نسبت به سال گذشته می‌گوید. علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده رادیویی هم از ابراز محبت شنوندگانی می‌گوید که حتی از امریکا و اروپا موج رادیو را می‌چرخانند، تا حالی از وطنشان بگیرند. عذرا وکیلی، گوینده پیشکسوت رادیو از حال خوب رادیو خبر می‌دهد، که با ورود به ۸۴ سالگی هنوز سر زنده است. 

به گفته جاویدنیا، الان رادیو به همت بچّه‌هایی که عاشقانه برای رادیو کار می‌کنند، سرحال و سرپا ایستاده است. البته حال رادیو می‌تواند بهتر از این باشد. حال عوامل رادیو بستگی به خواسته‌هایشان دارد. البته الان در شرایط فعلی مشکلات کم نیست. ما کمبود‌هایی داریم، ولی این مشکلات باعث نمی‌شود بچّه‌ها از کارشان بزنند. ما مشکلات معیشتی، مالی، دستمزد و ... داریم. بعضی‌ها ممکن است نتوانند اجاره خانه‌شان را تهیه کنند. بعضی‌ها در کنار رادیو به سراغ شغل‌های دیگری می‌روند. باید حال رادیو بهتر باشد. نباید بگذاریم رادیو به سکته بیفتد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مجری با سابقه رادیو ایران ادامه داد: شما نگاه کنید می‌بینید مردم رادیو را دوست دارند و تماس می‌گیرند. من ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» اجرا می‌کردم. در سال ۱۳۹۷ حمله قلبی داشتم و چند صباحی اجرا نمی‌کردم. الان که دوباره اجرا را شروع کردیم، همچنان مردم پای کار هستند. آنها فامیل من یا تهیه‌کننده نیستند، عشقِ ما هستند. بعد از خدا مردم امید ما هستند. مردم قابل احترامند و ما باید حرمت را نگه داریم. 

وی در پاسخ به این سوال که ۸۴ سال برای رادیو سن کمی نیست! علاوه‌بر آن رقیب‌های رادیو زیاد است و بعضی‌ها می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند! توضیح داد: بیخود می‌گویند. ما ثابت می‌کنیم مردم رادیو گوش می‌کنند. اگر از خودمان می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند، به او می‌گویم تو بیخود می‌کنی پای میکروفن رادیو می‌آیی. 

جاویدنیا در پاسخ به این سوال که مسلماً از همکاران رادیو چنین حرفی نمی‌زنند، گفت: چرا من از همکاران خودم هم شنیدم. فلان شخص می‌گوید کی رادیو گوش می‌کند! من می‌گویم تو برای چی می‌آیی دستمزد رادیو بگیری؟ برو خونت! اصلاً برای چه آمدی؟ ولی ما ایستادیم. من و تو باید کاری کنیم، که شنونده‌مان از دست نرود. نه اینکه به رادیویی که کار می‌کنیم، متلک بگوییم. رادیویی که از تو شخصیت ساخته است. تو باید حرمت رادیو را نگه داری. 

به گفته این گوینده پیشکسوت، شبکه‌های رادیویی زیاد است، رقیب وجود دارد، اما ما باید کار خودمان را بکنیم. ایرانی که از آن سر دنیا تماس می‌گیرد، از پشت‌بام نیفتاده، که مغزش تکان خورده باشد! می‌خواهد صدای وطنش را بشنود. در برنامه‌های خودمان تماس‌هایی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس تا تاجیکستان، افغانستان، امریکا و اروپا داشتم. ایرانی‌ها ایرانشان را دوست دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برنامه «پل مدیریت» از رادیو تهران
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • رادیو کرمان محبوب مخاطبان
  • تدارک رادیو فرهنگ برای هشتاد و چهارسالگی رادیو
  • برنامه «باغ فردوس» از رادیو تهران
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود