Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا صدر اعظم آلمان که در واشنگتن به سر می برد، این مطلب را در نشست خبری روز پنجشنبه به وقت محلی پس از دیدار مشترک با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید اعلام کرد.

مرکل اظهار داشت: در زمینه برجام فکر می کنیم هر کاری باید انجام دهیم تا به نتیجه موفقیت آمیز برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه به حق اوکراین احترام بگذارد

مرکل با بیان اینکه با بایدن درباره خط لوله نورد استریم ۲ نیز گفتگو کرده است، اظهار داشت ما معتقدیم اوکراین یک کشور ترانزیتی برای گاز طبیعی باقی بماند و اوکراین درست مثل هر کشور دیگر در جهان حق حاکمیت ارضی را دارد.

وی در عین حال گفت اگر روسیه به این حق اوکراین که به عنوان یک کشور ترانزیت دارد، احترام نگذارد، آلمان آماده واکنش است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره پروژه نورد استریم ۲ و اظهارات مرکل نوشت که آمریکا مدتهاست استدلال می کند افزایش اعتماد به گاز روسیه و اجازه دادن به مسکو برای فشار سیاسی بر کشورهای آسیب پذیر اروپای شرقی و مرکزی به ویژه اوکراین، امنیت انرژی اروپا را تهدید می کند.

این رسانه آمریکایی نوشت که مرکل تلاش کرد اختلافات را کم اهمیت جلوه دهد و تاکید کرد که این خط لوله، علاوه بر خط لوله اوکراین است.

بر اساس گزارش ها، جو بایدن در دیدار با مرکل نسبت به اجرای پروژه نورد استریم ۲ برای انتقال گاز روسیه به آلمان نگرانی خود را اعلام کرده و گفته است با وجود اختلاف نظر موجود، تیم‌های کارشناسی دو کشور در تلاشند در صورت تضعیف امنیت انرژی اوکراین، راه‌هایی عملی پیدا کنند. 

مرکل درباره چین نیز گفت که می خواهد آلمان و اتحادیه اروپا سیاست خود را در قبال پکن از جمله در مورد حقوق کار، تجارت و امنیت سایبری با واشنگتن هماهنگ کند.

صدر اعظم آلمان اضافه کرد معتقدم مبانی معاملات ما با چین باید بر اساس ارزشهای مشترک میان ایالات متحده آمریکا و آلمان باشد.

مرکل درباره سیل مرگبار در کشورش و کشورهای همسایه و نیز پیامدهای تغییرات آب و هوایی اشاره کرد و با بازماندگان و خانواده های کشته شدگان ابراز همدردی کرد.

بایدن: اعزام نیرو به هائیتی در دستور کار نیست

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز در این نشست خبری با مرکل و مردم آلمان به دلیل وقوع سیل مرگبار ابراز همدردی کرد و در سخنانش از نقش مرکل در ۱۶ سال رهبری کشورش قدردانی کرد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین درباره اعزام نیرو به کشور هائیتی اظهار داشت ما فقط تفنگداران دریایی آمریکایی را به سفارت خود می فرستیم و ایده اعزام نیروهای آمریکایی به هائیتی در دستور کار نیست.

کد خبر 614711 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام آلمان - آنگلا مرکل جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام آلمان آنگلا مرکل جوزف بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه نگرانی از مواضع چین در قبال اوکراین ندارد

در حالی‌که سخنگوی کرملین از رویکرد مقامات پکن در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین استقبال کرد، در دومای روسیه نیز درخواست صدراعظم آلمان از رئیس جمهور چین درباره قطع همکاری با روسیه را اقدامی احمقانه نامیدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، آلکسی چپا، معاون اول کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه، در واکنش به سخنان اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در سفر خود به پکن که گفته از شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین خواسته تا به همکاری با روسیه که به عقیده غربی‌ها به مسکو در درگیری نظامی در اوکراین کمک می‌کند، پایان دهد، یادآور شد که چنین درخواستی از مقامات پکن برای اقدام علیه منافع ملی کشورشان احمقانه است.

این مقام دوما با اشاره به اینکه چینی‌ها ملتی بسیار عاقل هستند و به‌ویژه سیاستمدارانی مانند شولتز به سختی می‌توانند در بحث کلامی با آنها به پیروزی برسند، افزود: «بنابراین، درخواست از  مقامات چینی‌ برای اقدامی در جهت عکس منافع ملی آنها، به‌ویژه از طرف کشوری که چین را دشمن اصلی خود می‌خواند، به نظر من  اقدامی احمقانه است. فکر می کنم شولتز باید بیشتر در مورد چین تحقق کند و حداقل تاریخ این کشور را بخواند. زیرا بیان چنین اظهاراتی مضحک است.»

صدراعظم آلمان چند روز قبل برای یک سفر سه روزه وارد چین شد. این دومین سفر وی در سمت صدراعظم آلمان به این کشور بود. شولتز گفت که در دیدار با مقامات چینی  در مورد درگیری در اوکراین گفتگو کرده و الزام همه کشورها به عدم دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه توسط جامعه جهانی و عدم عرضه سلاح به مسکو را یادآور شد.

درخواست شی جین پینگ از شولتز برای عدم پیگیری منافع شخصی در مناقشه اوکراین

این در حالی است که شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در دیدار با صدراعظم آلمان تاکید کرد که برای حل و فصل مناقشه در اوکراین، باید به صلح و ثبات پایدار توجه کرد و به دنبال منافع شخصی در این جنگ نبود. به گفته وی، بسیار مهم است که همه طرف‌ها در این راستا با یکدیگر همکاری کنند. 

رئیس جمهور چین چهار اصل را بیان کرد که به دستیابی به صلح در اوکراین کمک می‌کند. او گفت: «قبل از هر چیز، ما باید بر وضعیت کلی صلح و ثبات تمرکز کنیم و به دنبال منافع شخصی و خودخواهانه نباشیم. ثانیاً باید شرایط را تعدیل کرده و به آتش جنگ دامن نزنیم. سوم، ما باید شرایط لازم را برای بازگرداندن صلح را فراهم کرده و از هر اقدامی در جهت تشدید بیشتر درگیری ها اجتناب کنیم. چهارم، ما باید تأثیر منفی بر اقتصاد جهانی را کاهش دهیم و ثبات زنجیره‌های صنعتی و تأمین جهانی را تضعیف نکنیم.»

علاوه بر این، رهبر چین تاکید کرد که کنفرانس صلح در مورد مناقشه، که در آن بحث عادلانه همه پیشنهادات انجام خواهد شد، باید توسط روسیه و اوکراین که دو طرف درگیری هستند به رسمیت شناخته شود. شی همچنین تاکید کرد که چین یک طرف مناقشه نیست، ولی از هر اقدامی که برای راه‌حل صلح‌آمیز این بحران باشد، حمایت می‌کند.

کرملین از مواضع پکن در مورد کنفرانس اوکراین استقبال کرد

در این رابطه، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که کرملین از مواضع متوازن پکن در مورد کنفرانس صلح اوکراین استقبال می کند، اما از سوی کی‌یف، تغییری در موضع گیری مبتنی بر «امتناع کامل از هرگونه مذاکره» مشاهده نشده است. 

سخنگوی کرملین افزود که مسکو به خوبی از مواضع مقامات پکن آگاه است، زیرا نماینده طرف چینی بارها در طول سفرهای دیپلماتیک موضع چین را به روسیه اعلام کرده است. 

پیش از این، گنگ شوانگ، معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل، گفته بود که پکن آماده است تا شرایط لازم برای مذاکرات صلح را برای مسکو و کی‌یف فراهم کند. وی همچنین تاکید کرد که ارسال دائمی تسلیحات نظامی غربی به میدان نبرد، فقط خطر تشدید تنش را افزایش داده و به حل مناقشه کمکی نمی‌کند.

درخواست آلمان از چین برای کمک به پایان جنگ اوکراینسفر صدر اعظم آلمان به چین با محوریت اوکراینادعای مقامات آمریکا: چین ماشین جنگی روسیه را تقویت می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برتری سخت شاگردان شمسایی در اولین گام جام ملت‌های فوتسال آسیا
  • حمله جدید بایدن به ایران: دنبال محو اسرائیل تا ابد هستند
  • بایدن: اسرائیل و اوکراین برای دفاع از خودشان به ما وابسته‌اند
  • بایدن: ایران می خواهد تنها دولت یهودی موجود در جهان را محو کند | اکنون زمان مناسبی برای پشت کردن به اسرائیل نیست
  • بایدن: ایران به‌دنبال محو اسرائیل است
  • بایدن : ایران به‌دنبال محو اسرائیل است
  • روسیه نگرانی از مواضع چین در قبال اوکراین ندارد
  • آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن
  • مجلس نمایندگان کوتاه آمد/ لایحه کمک به کی‌یف به رای گذاشته می‌شود
  • درخواست آلمان از چین برای کمک به پایان جنگ اوکراین