Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، مردادماه سال ۸۸ بود که خبر تصویب لایحه‌ای به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنایع و معادن و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در هیئت وزیران، نوید حمایت از تولید را داد.

براساس این مصوبه صنایع جدید الاحداث مستقر در شهرک‌های صنعتی خارج از شعاع یکصد و بیست کیلومتری مرکز استان تهران به مدت ده سال مشمول معافیت‌های مالیاتی موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیات های مستقیم و اصلاحات بعدی آن می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طولی نکشید که صدای البرزی‌ها هم باوجود چندین ابر شهرک صنعتی از جمله شهرک‌ صنعتی اشتهارد، برای قرارگرفتن ذیل این طرح درآمد.

جرقه معافیت مالیاتی، تنور تولید را گرم کرد

در نهایت پس از کش و قوس‌های فراوان، رفع محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتر برای شهرک های صنعتی اشتهارد البرز محقق شد.

عزیزالله شهبازی در این باره می‌گوید: رفع محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری برای شهرک‌های صنعتی اشتهارد، مطالبه‌ای جدی در راستای رونق تولید و اشتغال و به‌ویژه جهش تولید محسوب می‌شود که طی سالیان متمادی توسط استانداران سابق نیز مورد پیگیری قرار گرفت ولی متاسفانه در این مدت محقق نشده بود.

او می‌افزاید: بر این اساس تولیدکنندگان و سرمایه گذاران مستقر در اشتهارد از معافیت‌های مالیاتی برخوردار خواهند شد.

این گام تا حدی برای رونق تولید بلند به نظر می‌رسید که نادر جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور درباره آن می‌گوید: رفع ممنوعیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری شهرک صنعتی اشتهارد اقدام بزرگی بود که تحقق آن در باور نمی گنجد.

یکی از صنعتگران البرز نیز می‌گوید: اکنون می‌توانیم هزینه‌های گزاف مالیاتی را به کار بزنیم و تولید را گسترش دهیم.

ردپای شهرک‌های صنعتی در هزینه‌های شهرداری/ معافیت مالیاتی، استخوان گلوی مدیریت شهری

رفت و آمد ناوگان حمل و نقل واحدهای صنعتی و آلودگی‌های مولود آن‌ها در شهر بی‌اثر نیست و اصطکاک آسفالت جاده‌ها دراثر تردد خودروهای سنگین و پساب‌های صنعتی از مصادیق بارز آن محسوب می‌شود که جبران و احیای آن نیز چشمان انتظار را به شهرداری‌ها خیره می‌کند.

ملاحسنی، شهردار اشتهارد با بیان این که شهرک صنعتی دارای محاسن و معایبی برای این شهر است و آلودگی و استفاده از منابع طبیعی از جمله معایب آن محسوب می شود، می‌گوید: باتوجه به استقرار یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی کشور و خاورمیانه در اشتهارد که به محدوده شهری ما نیز نزدیک است، تردد در محورهای اشتهارد بالا رفته و موجب از بین رفتن زودهنگام آسفالت می‌شود.

او می‌افزاید: دور شدن شهرک های صنعتی از مالیات و معافیت آن ها باعث شد، هشتاد و چهار درصد درآمد مدیریت شهری اشتهارد از بین برود و درآمد ما از مبلغ ارزش افزوده بسیار ناچیز شده است.

کُشتی مدیریت شهری نظرآباد با دو شهرک صنعتی بزرگ/ دخل و خرج باهم نمی‌خواند

کاهش خدمات عمرانی و رفاهی در شهر نظرآباد درپی کاهش درآمد مدیریت شهری نیز از جمله مواردی است که شهروند خبرنگاران ما در گزارش‌های خود دائم از آن می‌گویند؛ گویا آن روی سکه تنزل درآمدی این شهر نیز بی‌شباهت به اشتهارد نیست.

مجتبی عسگری، شهردار نظرآباد می‌گوید: درآمد چندانی از سازمان همیاری شهرداری‌ها نصیب شهرهای بالای پنجاه هزار نفر نمی‌شود اما قانون برنامه ششم توسعه ضربه‌ای را به شهرداری‌ها وارد کرد که باعث شد ارزش افزوده بر اساس جمعیت شهرها بین آن‌ها توزیع شود و این موضوع کار را برای ما سخت کرده است.

او می‌افزاید: از نمایندگان خواهش کردیم این قانون را اصلاح کنند زیرا ما دارای دو شهرک صنعتی بزرگ هستیم که تمام تاثیر آن‌ها بر شهر مرتبط است.

تکذیب ادعای شهرداران

جهانگیر شاهمرادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز می‌گوید: شهرداری‌ها برای شهرک‌های صنعتی هیچ‌کاری نکرده‌ و نمی‌کنند و رفت و آمد خودروهای سنگین به شهرک‌ها خارج از بافت مدیریت شهری است.

او می‌افزاید: شهرک‌های صنعتی ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌کنند ‌که کمک خوبی برای مدیریت شهری محسوب می‌شود زیرا رقم آن قابل توجه است.

خلا قانونی/ از افزایش میدان دید اقتصادی تا رضایت همگانی

به‌نظر می‌رسد اگر سهم مدیریت شهری از مالیات بر ارزش افزوده به‌جای درنظر گرفتن جمعیت شهر باتوجه به هزینه‌ها، اعمال شود همه از قانونی که به‌منظور رونق تولید برای شهرک‌های صنعتی درنظر گرفته شده‌است، راضی شوند.

از آن‌جا که اصلاح این مهم در دایره اختیارات مجلس شورای اسلامی است، شاید ارائه یک طرح توسط نمایندگان مجلس در این راستا بتواند گره ایجاد شده را با دست نمایندگان ملت باز کند تا معافیت مالیاتی درکنار لبخند پیشرفت و توسعه صنعت، شهر را از درآمد مطلوب و شهروندان را نیز از خدمات شهری محروم نکند.

گزارشی از دانیال خلج

انتهای پیام/ د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی مالیات بر ارزش افزوده برای شهرک های صنعتی معافیت مالیاتی صنعتی اشتهارد محسوب می شود او می افزاید مدیریت شهری ارزش افزوده شهرک صنعتی شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود

فرماندار محمودآباد گفت: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

روح‌الله علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اینکه محمودآباد در مصرف برق، شاهد روزهایی با صرفه‌جویی سخت انرژی برق بود، اظهار کرد: در آن دوران قطع برق‌های صنعتی، در ادامه در حوزه گردشگری و همچنین قطع منازل خانگی در دستور کار قرار می‌گرفت.

وی افزود: مردم این شهرستان با قطعی برق خانگی شدیداً با مشکل مواجه بودند، به‌گونه‌ای که برای مطالبه‌گری کنار اداره برق تحصن می‌کردند.

فرماندار محمودآباد با بیان اینکه طی دو سال در این حوزه تمام تلاش و همت برای رفع مشکل برق به کار گرفته شد تا بخشی از مشکلات رفع شود، گفت: طی این مدت دو حوزه کاری برق صنعتی و برق مصرفی خانگی این شهرستان در اولویت قرار گرفت.

علیزاده تصریح کرد: در این شهرستان دو ترانس ۳۰ واقع در خط میدان شهید کاظمی که نیاز به تقویت داشته، انجام شده است و به زودی پست سوم ۶۳ کیلوولتی در سرخ‌رود احداث می‌شود.

وی از نیاز ۳۰۰ میلیاردی اعتبار برای این احداث پست خبر داد و مطرح کرد: هم‌اکنون این اعتبار پیش‌بینی شده است و به زودی تخصیص پیدا می‌کند و زمین آن نیز آماده خواهد شد.

این مسئول با اعلام اینکه دو ترانس ۳۰ موردنظر با اعتبار تخصیصی به ترانس ۶۰ ارتقای پیدا کرده و در مکان موردنظر نصب شده است، یادآور شد: برای این دو ترانس بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است که تا ۳۰ سال آینده برق خانگی محمودآباد تأمین شد.

وی با اشاره برق صنعتی از تخصیص اعتبار دو هزار میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد و گفت: در بیست‌ودوم بهمن سال گذشته کلنگ یک پروژه با اعتبار یک‌هزار میلیارد تومانی با حضور استاندار مازندران بر زمین زده شد و هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی بالا و جذب اعتبار در حال اجراست که امروزه تخصیص اعتبار آن به بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌ارزد.

علیزاده با بیان اینکه اکنون پست ۶۳ کیلوولتی شهرک صنعتی در زمین سه هزار متری با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجراست، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری در راستای عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» توانستیم در بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ورود پیدا کنیم و باعث فعالیت ۳۰ واحد نیمه‌فعال، راکد ورشکسته در عرصه چرخه تولید شویم.

فرماندار محمودآباد ادامه داد: با فعالیت این واحدها برای یک‌هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد فراهم می‌شود که برای تأمین این نیروها نیاز به جذب از سایر شهرستان‌های استان داریم.

علیزاده افزود: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

کد خبر 747670

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین + فیلم
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!