Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جلال الدین محمد شکریه شامگاه جمعه در برنامه در مسیر توسعه با تاکید بر ضرورت همگرایی بین تمام دستگاه‌های اجرایی در موضوع حجاب، گفت: مهمترین نقشه راه، استفاده از قانون مد و لباس است و اگر کارگروه‌های این قانون به صورت همگرایی در سطح کشور منعقد شود منجر به نتیجه می‌شود.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان با بیان اینکه نظارت بر واحدهای صنفی برگرفته از خواسته‌هایی است که در سند مشترک تبیین می‌شود، بیان کرد: هر کسی متناسب با جغرافیای منطقه خود سیاست گذاری می‌کند لذا باید یک خروجی واحد داشته باشیم تا سیاست‌ها مؤثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پوشاک تنها یک پوشش نیست بلکه نشانگر فضیلت اجتماعی و فرهنگی جامعه است، اضافه کرد: یکی از ارکان مهم تهاجم فرهنگی، نوع پوشش در جامعه است.

شکریه با بیان اینکه نیاز البسه کشور در سال ۵۰۰ هزار تن است که ۳۸۵ هزار تن آن در داخل تولید می‌شود، افزود: ۹۵ درصد تولید مربوط به واحدهای صنفی و پنج درصد برای بخش صنعت است‌.

وی با اشاره به صادرات ۱۸ هزار تنی البسه و نقش آن در ارزآوری و ایجاد اشتغال پایدار در کشور، تصریح کرد: واردات رسمی البسه کشور، ۹ میلیون دلار است.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان افزود: امروزه به واحدهای تولیدی البسه جدیدالتاسیس تسهیلات تأمین اجتماعی ارائه نمی‌شود و این تبعیض بین واحدهای تولیدی قدیمی و جدید قابل قبول نیست.

کد خبر 5259264

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت پوشاک اتاق اصناف گیلان ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا ایلام حجاب و عفاف اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا گرگان قوه قضاییه غلامحسین محسنی اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از تعیین مسئول و کمیته ویژه برای پیگیری و حل مشکلات سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی خبر داد.

هاشم علایی، ۸ فروردین با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» و تاکید مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری بر حل مشکلات سرمایه‌گذاران، اظهارکرد: طی چند سال اخیر، شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان حمایت از تولید و اشتغال نامگذاری می شود که موضوع نشان از اهمیت توجه به تولید و سرمایه‌گذاری در کشور دارد.

وی ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال، این شرکت مبادرت به تشکیل کمیته تسهیل و رفع موانع تولید و تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی کرده است.

علایی، کارآفرینان و صنعتگران را ولی نعتمان کشور برشمرد و افزود: واحدهای تولیدی به عنوان جهادگران اقتصادی، نقشی بسیار مهم و اساسی در خودکفایی و تامین نیازهای کشور برعهده دارند که باید تلاش شود زمینه‌های حل مشکلات آنان و در نتیجه رونق و جهش تولید در کشور برآورده شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با اشاره به بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدی، اظهار داشت: در سال گذشته، بیش از ۱۳۰ بازدید از شهرکها و نواحی صنعتی استان انجام شد تا مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: طی چند سال گذشته، قدم‌های بسیار مناسبی برای جهش تولید در صنعت استان برداشته شده است که تلاش خواهیم کرد از تمامی ظرفیت‌های ممکن، برای حمایت از سرمایه گذاران استفاده کنیم.

علایی ادامه داد: مطمئناً با عمل به شعار سال، این شرکت با برنامه‌ریزی‌های خود در ابتدای سال و با همراهی واحدهای صنعتی، مدل‌های حمایتی مختلف را در سرلوحه برنامه‌های خود قرار خواهد داد تا موجبات افزایش رضایتمندی صنعتگران و کارآفرینان و رشد و توسعه همه جانبه استان، مهیا شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنجان پیشتاز نرخ مشارکت اقتصادی در کشور
  • اشتغال و امید آفرینی با احیای واحدهای راکد
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • کشوری که از ویرانه اقتصادی به قطب نساجی جهان تبدیل شد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر در کارگاه‌های سنگ‌شکن مجتمع سنگ آهن سنگان
  • ایجاد درآمد پایدار با محصولات کم آب طلب، پربازده و اقتصادی
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید 
  • ایجاد اشتغال برای ۹۲ هزار نفر در شهرکهای صنعتی طی سال ۱۴۰۲
  • ایجاد اشتغال برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی کشور طی سال ۱۴۰۲