Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت این است که در سطوح کلان مدیریتی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی عمدتاً از پزشکان استفاده کردیم که به نحوی "منافع صنفی" خود را به منافع ملی و عمومی ترجیح داده‌اند. - اخبار اجتماعی -

الله‌وردی دهقانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه توانمندی‌های بسیاری در حوزه‌های مرتبط با بهداشت و درمان در کشور داریم، گفت: با توجه به پولساز بودن این رشته‌ها، اکثر دانش‌آموزان ما از سطح دبیرستان و دانشگاه به سمت این رشته‌ها جذب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اصلی به نام "تعارض منافع" وجود دارد و بسیاری از دوستان معتقدند ما برای مدیریت حوزه‌های مختلف باید کسانی را انتخاب کنیم که مدیر باشند، در عین حال که به مسائل آن حوزه آشنا و صاحب‌نظر باشند و منافعی در آن قسمت نداشته باشند.

دهقانی افزود: واقعیت این است که در سطوح کلان مدیریتی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی عمدتاً از پزشکان استفاده کردیم که به نحوی منافع صنفی خود را به منافع ملی و عمومی ترجیح داده‌اند.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی گفت: حالا نمی‌گوییم اصلاً از پزشکان نباید استفاده کرد منتهی معتقدیم از متخصصان و پزشکانی به عنوان وزیر بهداشت و درمان و معاونین آن در دولت آینده استفاده شود که همه مسائل و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف بیمه، دارو و درمان وجود دارند را برطرف کنند.

دهقانی با تأکید بر این نکته که بیمه‌ها مشکلات بسیاری با بهداشت و درمان دارند، ادامه داد: ما اکنون در کشور چندین نوع بیمه و خدمات گوناگون داریم که هر کدام سطح، کیفیت و کمیت گوناگون دارد؛ اینها مواردی هستند که در عرصه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: یکسری مشکلات و مسائل در نظام بهداشت و درمان کشور وجود دارد که زیبنده نظام ما نیست و مردم هم واقعاً از این امر رنج می‌برند.

دهقانی با اشاره به مؤلفه‌های وزیر بهداشت دولت جدید گفت: وزیر بهداشت باید شخصی باشد که جلوی زیرمیزی‌هایی که در بیمارستان و مطب‌های خصوصی دریافت می‌شود، را بگیرد؛ هر چند در هشت سال پیش و طی طرحی در دولت نهم قرار بود ارزش افزوده در اختیار بیمارستان‌ها قرا گیرد تا مسئله زیرمیزی‌ها حل و جمع شود اما متاسفانه این اتفاق روی نداد و اطرافیان بیمار باید علاوه بر پرداخت هزینه‌های مختلف درمان، مبلغ کلانی را هم بابت زیر‌میزی پرداخت کنند تا بیمارشان عمل شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اینها مسائل و تبعیضاتی است که باید حل شود تا در دولت آینده شاهد چنین مواردی نباشیم.

دهقانی همچنین به ظرفیت‌های پزشکی در کنکور و عدم پراکندگی مناسب پزشکان در کشور اشاره و تصریح کرد: این نکته قابل توجهی است که باز هم از تعارض منافع در این عرصه نشأت می‌گیرد؛ سیاست‌گذاران عرصه بهداشت و درمان باید این سیاست‌ها و تدبیر را بیاندیشند یعنی ما اگر متخصص بیشتری را به قدر استاندارد و حتی بیشتر داشته باشیم، تا کمبود پزشک در کشورمان حل شود.

بین شاخص‌های بهداشت و درمان وزارت بهداشت و شاخص‌های درمانی استان هرمزگان فاصله معنادار است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی وزارت بهداشت طب سنتی وزارت بهداشت بهداشت و درمان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهروز رحیمی در استانداری آذربایجان شرقی، اظهار داشت: خوشبختانه در دولت مردمی و تا کنون بیش از سه هزار پروژه بهداشتی با رویکرد تقویت ساختار شبکه بهداشت کشور با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار تکمیل و وارد چرخه خدمت رسانی شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی با اشاره به تبدیل وضعیت حدود ۷۰ هزار نفر با استفاده از ظرفیت قانون ایثارگران و جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در این مدت همچنین تلاش کردیم تا دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی سنگین، سرمایه‌ای و با تکنولوژی بالا را به منظور تسهیل دسترسی مردم به خدمات در کشور توزیع کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از استان آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشتاز جهاد سازندگی در عرصه نظام سلامت نام برد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز عقلانیتی حاکم است و در منظر ما جهاد سازندگی در این استان وجود دارد و مردم متوجه خواهند شد که چه اقداماتی در این مدت انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • اگر فساد از بالا خشک نشود، جواب گرفتن سخت است
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در گرمسار افتتاح شد
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت