Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دستورات لازم را برای آماده‌باش واحدها و خدمات‌رسانی فوری به مردم این منطقه صادر کرد.

به گزارش مشرق، براساس اطلاعات موجود مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، کمربند لرزه‌خیزی زاگرس در جنوب و غرب استان فارس قرار گرفته است که یک نمونه از این موضوع عصر امروز در منطقه خشت شهرستان کازرون رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زلزله که به بزرگی ۵.۷ ریشتر بود، در ساعت ۱۹:۰۴ رخ داد و بزرگی زلزله به‌گونه‌ای بود که در شهرستان‌های اطراف از جمله شیراز نیز احساس شد. از زمان وقوع زلزله تاکنون ۱۷ پس لرزه در این منطقه رخ داده که بیشترین آن ۳.۹ در عمق ۷ کیلومتری زمین بوده است.

علاوه بر آن در همین بازه زمانی شبانکاره بوشهر با ۲.۹ ریشتر در عمق ۷ کیلومتری؛ قائمیه کازرون با ۲.۵ ریشتر در عمق ۸ کیلومتری، بابامنیر ممسنی با ۲.۸ ریشتر در عمق ۹ کیلومتری لرزیده است که همگی به لحاظ جغرافیایی در یک منطقه محسوب می‌شوند.

طهمورث یوسفی، مدیر مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور پیش از این اعلام کرده که حدود ۹۵ درصد از زمین لرزه‌ها در مناطق غرب و جنوب غرب استان رخ می‌دهد و فراوانی وقوع زمین لرزه‌ها در ابتدای فصل گرم یا در ابتدای فصل سرد است که این موضوع به لحاظ زمین‌شناسی است.

به دنبال زلزله ۵.۷ ریشتری در خشت نیروهای امدادرسان همچون هلال احمر و اورژانس در آماده‌باش کامل به‌سر می‌برند. در همین راستا مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دستورات لازم را برای آماده‌باش واحدها و خدمات‌رسانی فوری به مردم این منطقه صادر کرد.

 وی از تشکیل کمیته مدیریت بحران از همان لحظات اولیه این حادثه پس از گزارش اتاق مدیریت بحران دانشگاه خبر داد و در همین راستا کمیته‌های مرتبط نیز در حال پایش منطقه بوده و با اعلام مرکز EOC، بیمارستان‌ها نیز در حالت آماده باش هستند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیمارستان‌های کازرون، کوهچنار، ممسنی و شیراز اعلام آماده‌باش شده و ۳ دستگاه آمبولانس نیز از پایگاه‌های نزدیک محل حادثه برای ارزیابی به محل اعزام شده‌اند.

لطفی همچنین از آمادگی ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس برای اعزام در صورت خسارت احتمالی خبر داد و گفت: تیم‌های واکنش سریع نیز آماده خدمت‌رسانی به مصدومان و آسیب‌دیدگان احتمالی این زلزله هستند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارزیابی از طریق حوزه بهداشت شامل بهورزان و مراکز بهداشتی در شهرستان‌های کازرون، ممسنی کوهچنار انجام شده و تاکنون خسارتی گزارش نشده است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مشرق زلزله زلزله خشت پس لرزه مرکز زمین شناسی اخبار حوادث رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، عبدالرضا سروقد مقدم ضمن اعلام مطلب فوق گفت: این کنفرانس با حضور پژوهشگران، مهندسان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط با موضوع اصلی" زلزله و کلانشهرها؛ با تأکید بر زلزله تهران" برگزار خواهد شد.

دبیر برگزاری این کنفرانس با اشاره به برگزاری این کنفرانس طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، خاطرنشان کرد: در این کنفرانس مقالات علمی و پژوهشی با محوریت زلزله‌شناسی، مهندسی ژئوتکنیک، مهندسی زلزله و سازه و مدیریت خطرپذیری ناشی از زلزله ارائه خواهند شد.

وی همچنین از برگزاری کارگاه‌های تخصصی در محورهای مذکور و نیز نمایشگاهی تخصصی برای شرکت‌ها، بخش‌های دولتی و خصوصی، ارائه‌کنندگان تجهیزات یا خدمات شاغل در زمینه‌های: زلزله‌شناسی و لرزه‌شناسی، مهندسی ژئوتکنیک، مهندسی زلزله و سازه، مطالعات آسیب‌پذیری، بهسازی لرزه‌ای، تجهیزات نوین ارتقای عملکرد لرزه‌ای سازه‌ها، اب زار گذاری و سنجش رفتار سازه‌ها، مدیریت کاهش خطرپذیری لرزه‌ای، تجهیزات قابل استفاده در مطالعات و برداشت‌های زمینی و هوایی در مطالعات و برنامه‌ریزی‌های مرتبط با موضوع و سایر امکانات لازم در زمان بحران ناشی از زلزله خبر داد.

سروقد مقدم در پایان، ضمن دعوت از کلیه علاقمندان برای شرکت در کنفرانس SEE۹، خاطرنشان کرد: این کنفرانس با توجه به حضور اساتید و متخصصان از سراسر جهان و نیز متخصصان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی کشور، امکانات مطلوبی برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و حرفه‌ای در زمینه‌های یادشده و ارائه به جامعه فنی و مهندسی کشور فراهم خواهد کرد.

گفتنی است که نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله (SEE۹)، به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار و مقالات در دو قالب شفاهی و پوستر ارائه خواهند شد.

همچنین برای کسب هرگونه اطلاعات بیشتر می‌توان به پایگاه اینترنتی دبیرخانه دائمی کنفرانس به نشانی: www.seeconferences.ir مراجعه کرد.

کد خبر 6079771 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • زلزله ۴.۱ ریشتری سمنان را لرزاند
  • زلزله ۵.۶ ریشتری شمال ترکیه را لرزاند
  • ثبت لرزه‌ نگاری در مرکز اورژانس همدان برای نخستین بار
  • فوران آتشفشان اندونزی صد‌ها نفر را فراری داد
  • وقوع زلزله ۴.۸ ریشتری در استان سیستان‌وبلوچستان
  • دو زلزله منطقه مسجد حضرت ابوالفضل خسارتی نداشته
  • دو زلزله منطقه مسجد حضرت ابوالفضل خسارتی نداشته است
  • زلزله بامدادی این استان را به لرزه درآورد/ جزئیات
  • نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود
  • ثبت زلزله شاخص در شهداد کرمان / رخداد ۱۰۵ زمین‌لرزه طی هفته گذشته