Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در یزد، چندی پیش برخی از دانشجویان رشته علوم پزشکی دانشگاه آزاد کمپینی با عنوان «دغدغه دانشجویان از افزایش شهریه دانشگاه آزاد» را در سامانه مردمی «فارس من» ثبت و خواستار پیگیری چرایی افزایش ناگهانی شهریه دانشگاه شدند.

دانشجویان در راستای اعتراض خود به افزایش شهریه با صدور نامه‌ای خطاب به ریاست هیأت امنای دانشگاه آزاد اعتراض خود را از افزایش نامتعارف شهریه‌های پزشکی به ویژه در دوران کرونا اعلام کردند و علی‌رغم گذشت بیش از هشت ماه هنوز پاسخ شفافی به دانشجویان داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد یزد در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، می‌بایست هر سال ۱۰ تا ۱۵ درصد به شهریه افزوده شود و این درحالی است که در ۲ مرحله‌، شهریه افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در مرحله اول، هر سال نسبت به سال قبل و در مرحله دوم، هر ورودی نسبت به خود، افزایش شهریه دارد و این موضوع به این معناست که در یک کلاس و در یک زمان و با یک استاد، سه دانشجو مثلاً ورودی ۹۳ ،۹۴، ۹۵ هرکدام مبالغ بسیار متفاوتی را برای یک درس پرداخت می‌کنند.

این دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد یزد تصریح کرد: شهریه یک درس عمومی در تابستان برای دانشجوی پزشکی، حدودا 4 برابر بیشتر از دانشجوی علوم انسانی است. در حالی که هر دو در یک کلاس حضور دارند و این موضوع به معنی واقعی کلمه، اجحاف در حق دانشجویان پزشکی است.

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد یزد به خبرنگار فارس اظهار کرد: براساس بخشنامه‌های رسمی دانشگاه آزاد، می‌بایست وام تحصیلی به میزان ۵۰ شهریه با بازپرداخت بعد از تحصیل در اختیار دانشجویان قرار داده شود ولی متاسفانه تاکنون این موضوع عملی نشده و تنها در برخی از واحدها، وام به میزان ۲۵ شهریه و با بازپرداخت حین تحصیل پرداخت می‌گردد.

 معاهده‌ای که اخیراً دانشگاه آزاد با برخی بانکها در جهت پرداخت وام شهریه با بازپرداخت حین تحصیل منعقد نموده ، نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه دانشجویان را گرفتار محدودیتهای بانکی نموده است.

خانم آگاه یکی دیگر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد یزد خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و مجازی شدن اکثر دروس تئوری ، عملی و بالینی می‌بایست شهریه دروس عملی و بالینی مجازی ، برابر با دروس تئوری ثبت شود و شهریه دوره‌های بالینی کوتاهتر، به دانشجویان عودت داده شود، اما متاسفانه برخلاف انصاف با دانشجویان رفتار می‌گردد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت می‌بایست به دانشجویان انترن، حقوق و کمک هزینه پرداخت گردد ولی متاسفانه این اقدام صورت نگرفته است و این شرایط  آرامش روانی دانشجویان و خانواده آنان را تحت‌الشعاع خود قرارداده و این موضوع در نهایت سلامت و بهداشت جامعه را خدشه‌دار می‌کند.

معصومه طباطبایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در این خصوص به خبرنگار فارس در این استان، با بیان این‌که در حال رایزنی با واحد مرکزی برای رفع این مشکل هستیم، اظهار کرد: هنوز کادر آموزشی دانشگاه آزاد یزد هم به طور کامل بر چرایی این مسئله تسلط ندارند.

وی افزود: در حال حاضر قرار است فعلا دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند بتوانند با همان شهریه قبلی خود در امتحانات ترم خود شرکت کنند و بعد از نهایی شدن میزان شهریه و اتمام مکاتبات با واحد مرکزی مبلغ قطعی شهریه به دانشجو اعلام می‌شود.

طباطبایی گفت: قبل از تعطیلات هفته جاری نسبت به شفاف سازی وضعیت شهریه دانشجویان رشته علوم پزشکی دانشگاه آزاد یزد اقدام و مبلغ نهایی شهریه را اعلام می‌کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در خصوص وضعیت پرداخت شهریه دیگر دانشجویان رشته پزشکی نیز تصریح کرد: دانشجویان می‌توانند با همان شهریه قبلی خود انتخابات کرده و در جلسه امتحانات پایان ترم نیز شرکت کنند و میزان نهایی شهریه بعد از اتمام رایزنی‌های اداری با واحد مرکزی به آنها اعلام می‌شود.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد استان یزد خبرگزاری فارس فارس من دانشجویان پزشکی پزشکی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد یزد دانشجویان رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی

سید وحید حسینی در این نشست که همزمان با دومین روز هفته ملی سلامت برگزار شد، با گرامیداشت دوم اردیبهشت، سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، اقدام اخیر این مجموعه را در حمله به رژیم صهیونیستی، مورد تقدیر قرار داد.

گرامیداشت روز سعدی، شاعر بلندآوزاه شیرازی، دیگر مناسبتی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی به آن اشاره و جایگاه این شاعر نامدار را در فرهنگ و ادب پارسی، رفیع خواند.

او با اشاره به انتخاب شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت» برای هفته ملی سلامت امسال، این رویداد ملی را فرصتی برای افزایش توجه و آگاهی عمومی نسبت به موضوع سلامت دانست.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با بیان اینکه همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت بالای مقوله سلامت و به ویژه سلامت خانواده ها، امسال در هفته ملی سلامت به این موضوع پرداخته شده است.

به گفته دکتر حسینی امسال در هفته ملی سلامت موضوع محوری سلامت خانواده و بهره مندی از ابزار‌های مختلف برای مردمی سازی این امر؛ موضوعات آموزش و پرورش، سلامت زمین، سلامت روانی اجتماعی، رسانه و فرهنگ سلامت، جوانی جمعیت، غذای سالم، ورزش و فعالیت بدنی مورد توجه قرار گرفته است.

او همچنین مقوله سلامت خانواده را یک حق و یک مسوولیت دانست که در هفته ملی سلامت امسال نیز به این موضوع پرداخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست به بیان مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه سلامت استان در برنامه ریزی‌ها و اقدامات اشاره کرد و گفت: موضوع سلامت فراتر از یک رویداد و زمان، بلکه رسالتی جامع بر عهده مجموعه دانشگاه است که در تمام ایام سال، به صورت شبانه روزی و در ابعاد مختلف دنبال می‌شود.

او توسعه اهداف جوانی جمعیت در حیطه سلامت را از جمله مهم‌ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد که به صورت مستمر، در حال پیاده سازی است.

ارتقای سلامت روانی جامعه، دیگر اولویتی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا ضمن تلاش برای تقویت راهکار‌های مراقبتی در حیطه سلامت روان گروه‌های مختلف جامعه؛ توسعه تخت‌های بستری بیماران اعصاب و روان در استان و همچنین راه اندازی سامانه خودکشی در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه با هدف رصد و پیشگیری از موارد خودکشی، انجام شده است.

حسینی همچنین به موضوع آموزش همگانی سلامت اشاره کرد که در شعار امسال هفته ملی سلامت نیز مورد توجه قرار گرفته و با ابزار‌های رسانه‌ای و فرهنگ سازی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مدیریت روند شیوع بیماری‌های غیرواگیر با مشارکت تمامی سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط را بخش دیگری ازماموریت‌های مجموعه سلامت استان عنوان کرد و افزود: همچنین با توجه به ضرورت نیاز به بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی در استان به ویژه در شهر شیراز، این مهم با رایزنی در سطوح بالادستی با هدف راه اندازی دو ابربیمارستان و توسعه دیگر مراکز از جمله پردیس شهید دوران، دنبال می‌شود.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس بهبود معیشت کارکنان در تمامی مدارج و حوزه‌ها را نیز دیگر اولویت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد که از طریق مجموعه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و دیگر نهاد‌ها پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • رایزنی برای رفع مشکل سند مالکیت دانشگاه آزاد میاندوآب
  • مهلت ثبت‌نام و مبلغ وام شهریه دانشجویان اعلام شد
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت
  • مهلت ثبت‌نام و مبلغ وام شهریه اعلام شد
  • مهلت ثبت‌نام و مبلغ وام شهریه سال تحصیلی آینده اعلام شد
  • اعلام مبلغ وام‌های شهریه نیمسال دوم دانشگاه پیام نور/ ثبت‌نام آغاز شد
  • مبلغ وام شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور اعلام شد
  • ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی آغاز شد