Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی بهزیستی خراسان رضوی،  مسعود فیروزی در نخستین جلسه شورای مشارکت‌های مردمی خراسان رضوی که در دفتر معاون استاندار تشکیل شد، اظهار کرد: افزایش کمک‌های مردم به بهزیستی با وجود مشکلات اقتصادی کشور و وضعیت ضرر و زیان ناشی از کرونا، نشان می‌دهد که مردم به مددجویان بهزیستی، نگاه خاصی دارند و هیچ مشکلی نمی‌تواند آنها را از کمک به این گروه از شهروندان باز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به تاریخچه‌ تشکیل سازمان بهزیستی، هفته بهزیستی و اعیاد پیش رو را به اعضای شورا تبریک گفت و ابراز کرد: میزان مشارکت‌های مردمی به این نهاد در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان بوده است.

وی اذعان کرد: ۲۰۰ هزار مددجو بهزیستی در بخش‌های مختلف به همراه خانواده‌هایشان که جمعا بیش از ۶۰۰ هزار نفر هستند و ۱۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند از خدمات مستقیم بهزیستی بهره می‌برند.

شماره حساب ۵۵ رقمی در بانک مرکزی!

وی از ایجاد یک شماره حساب ۳۰ رقمی در بانک مرکزی برای مشارکت‌های مردمی بهزیستی که با شناسه‌ی شهرستان‌ها حدود ۵۵ رقم می‌شود به عنوان یک مانع در جذب کمک‌های خیرین نام برد و گفت: با وجود این شماره حساب سنگین و غیر متعارف، امکان پرداخت کمک از طریق موبایل‌بانک، پوز و عابر بانک به این حساب وجود ندارد که این مسئله نیز مزید بر علت است و انگیزه خیرین را کاهش می‌دهد.

فیروزی همچنین خواهان ساماندهی خیریه‌های موازی و نهادهای جمع‌آوری مشارکت در استان شد.

وی ادامه داد: وجود دستگاه‌های موازی در جلب مشارکت‌های مردمی بدون اینکه جمعیت هدف‌شان و موارد مصرف این کمک‌ها مشخص و روشن باشد، مانع دیگری در راه جذب کمک‌های مردمی برای مددجویان بهزیستی است.

۲۰۰ دستگاه کارتخوان برای مراکز مثبت نیاز داریم

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی نبود وام‌های کارگشایی برای نیازهای ضروری مددجویان را یکی دیگر از مسائل مطرح در این حوزه دانست و گفت: از ۱۸۸ میلیارد تومان اعتبار اشتغالی در سال ۹۹ برای بهزیستی، هیچ تسهیلاتی برای موارد ضروری وجود نداشته و از این جهت، مشکلات ضروری مددجویان نیاز به وام کارگشایی دارد که اگر بانک‌ها در بخش قرض‌الحسنه با بهزیستی همکاری کنند این مشکل برطرف می‌شود.

وی همچنین از رئیس شورای مشارکت‌های مردمی استان خواست اجازه هزینه کرد کمک‌های مردمی در استان برای نیازهای مددجویان صادر شود.

فیروزی با تأکید بر اینکه مراکز مثبت زندگی طبق دستور العمل سازمان بهزیستی، می‌توانند جلب مشارکت داشته باشند، یادآور شد: کمک‌ها باید صرفا نقدی بوده و فقط هم به حساب مشارکت‌های مردمی بهزیستی واریز شود.

وی ادامه داد: اجرای این ضابطه نیاز به ۲۰۰ دستگاه کارتخوان دارد که در مراکز مثبت زندگی استان نصب شود تا مراکز بتوانند کمک‌های نقدی خیرین به بهزیستی را در همان محله‌ی خودشان جذب کنند.

۱۰۰۰ فقره جهیزیه یک افتخار برای خیرین و بهزیستی است

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: ما یکی از بالاترین استان‌ها در جذب کمک‌های مردمی هستیم که این افتخاری برای استان، خیرین و بهزیستی است.

حمیده محدث با اشاره به اقدامات بهزیستی در زمینه جلب و جذب خیرین افزود: نصب عکس خیرین مطرح استان با کمک شهرداری در سطح شهر، همایش تجلیل از خیرین به صورت مجازی، پویش هوای گرم و صرف عواید صرفه‌جویی برق مردم به نفع مددجویان، و اجرای موفق پازل همدلی که در زمینه وسایل کمک‌آموزشی بود از اهم اقدامات بهزیستی در این سال است.

وی بیان کرد: جذب ده‌ها هزار بسته معیشتی و سبد غذایی، افزایش ۱۴ درصدی کمک‌های مردمی در ماه مبارک، افزایش ۱۵ درصدی نذورات و کمک ۳۴ میلیارد تومانی مردم استان در ایام کرونا برای مددجویان، از دیگر جلوه‌های زیبای سخاوت‌مندی خیرین استان خراسان رضوی است.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی خراسان رضوی همچنین تهیه نزدیک به هزار فقره جهیزیه را یک افتخار بزرگ برشمرد و گفت: این جهیزیه‌ها که با کمک نهادهای انقلابی، نهادهای حاکمیتی، بهزیستی و خیرین عزیز تهیه شد، صدها مددجوی جوان را به خانه بخت فرستاد و رهنمود ازدواج آسان رهبری معظم انقلاب را جامه عمل پوشاند.

قضات جریمه‌ها را به بهزیستی اختصاص دهند

وی در زمینه راهکارهای حل مشکلات مشارکت‌های مردمی گفت: از استانداری می‌خواهیم با نماینده وزیر در استان در خصوص رفع مشکل شماره حساب بانک مرکزی مکاتبه و پیگیری داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: از آنجا که خیر مایل است کمکش در همان شهرستان خودش هزینه شود بنابر این نام حساب باید به نام مشارکت‌های مردمی همان شهرستان تغییر یابد.

وی اضافه کرد: همچنین اجازه صادر شود که بهزیستی بتواند با امضای مدیر کل برای رفع نیازهای ضروری مددجویان تا سقف ۲۰ میلیون ریال برداشت داشته باشد.

وی از نهادهای فرهنگی و رسانه‌های استان خواست مطالبات سازمان بهزیستی را که مطالبات همه جامعه هدف و توانخواهان است در رسانه‌ها و مراکز فرهنگی خود اطلاع‌رسانی و تبلیغ کنند.

محدث همچنین تأکید کرد: از مراجع قضایی درخواست داریم که احکام جایگزین حبس یا موارد مشابه را که منجر به جرایم نقدی محکومین می‌شود به نفع مددجویان بهزیستی اختصاص دهند.

وی خواستار تخصیص بخشی از عواید شهرداری به نفع مددجویان بهزیستی شد.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی خراسان رضوی همچنین از استانداری خواست مجوز تبلیغات گسترده‌تر در ظرفیت‌های موجود شهرداری‌ها در سطح شهرهای استان را صادر نماید.

ایرانی‌ها در زمان بحران، بیشتر به یکدیگر کمک می‌کنند

معاون استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه مردم ما بر خلاف مردم بسیاری از کشورها در هنگام بروز بحران و تشدید مشکلات، حس دیگرخواهی و همدلی‌شان تقویت شده و بیش از زمان عادی به همدیگر کمک می‌کنند.

محمد علی نبی‌پور افزود: افزایش ۱۸ درصدی مشارکت های مردمی بهزیستی در سال ۹۹ نتیجه همین نگاه و همین رفتار مردم خونگرم، مهربان و انسان‌دوست استان و کشور ما می‌باشد.

وی از اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی در بخش مشارکت‌های مردمی به عنوان یک فاکتور مهم جذب اعتماد نام برد و گفت: بهزیستی باید میزان دقیق مشارکت‌های مردمی و محل مصرف آنها را شفاف‌سازی کند تا خیرین و مردم اعتمادشان کامل‌تر شود.

معاون استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: نیات خیرین اگر چه مهم و محترم است اما باید با در نظر گرفتن اولویت‌های نیاز مددجویان، کمک‌ها به این سمت و سو هدایت شود.

وی بیان کرد: باید به جای کمک مالی دادن همیشگی به مددجویان، به سمت اشتغال و استقلال آنها برویم.

نبی‌پور ضمن انتقاد از موازی کاری دستگاه‌های مختلف در جذب کمک‌های مردمی در مناسبت‌ها گفت: اینکه در یک مناسبت چندین سازمان و نهاد برای کمک های مردمی صندوق بگذارند صورت خوبی ندارد و باید این مشکل مرتفع شود.

وی با اشاره به مسائلی که بهزیستی به عنوان موانع جذب مشارکت مطرح کرد، گفت: در جلسه‌ی تخصصی با حضور استاندار، این موارد را بررسی و تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی ضمن تأکید بر اینکه هیچ خیری نباید پشت در اتاق مسؤولی بماند گفت: اگر خیرین در ا نام کارها و امور خیر با مشکلات و موانع اداری مواجه هستند به استانداری منعکس کنند تا ما برای حل این مشکلات پیگیری کنیم.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه از حبیب‌ا.. عدالتیان، جعفر برشگفتی، مجتبی قدسی روحانی و حمید رضازاده به عنوان نیکوکاران مطرح در رفع نیازهای مددجویان بهزیستی تقدیر شد.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی کمک های خیرین مشارکت های مردمی بهزیستی بهزیستی خراسان رضوی مشارکت های مردمی مددجویان بهزیستی کمک های مردمی کمک های مردم جذب کمک شماره حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در سال گذشته با مشارکت بیش از ۵ هزار نفر در قالب بیش از ۵۰ گروه متشکل از سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۹۱۲ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۶۱۳ تن زباله جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

مهدی اله پور افزود: برای فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست و کاستن از آسیب‌هایی که به آن وارد می‌شود، پرداختن به مشارکت در حوزه محیط زیست بسیار مهم و حیاتی است و مشارکت آگاهانه مردم می‌تواند، از هزینه‌های هنگفتی که بر محیط پیرامونی ما که همان محیط زیست است وارد می‌شود، جلوگیری نماید.

وی گفت: در همین راستا این پویش با اجرای ۱۴ محور کاری در استان پیگیری و اجرا شد  که استقرار مخازن جمع‌آوری پسماند در مناطق تفرجگاهی، توزیع پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر پسماند میان گردشگران، پاکسازی مناطق تحت مدیریت با حضور مسوولان ادارات و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های زیست محیطی، پاکسازی زیست محیطی محوطه‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان‌ها و پاکسازی ورودی و حریم‌های راه‌های مواصلاتی با همکاری مردم و سایر دستگاه‌های متولی از محور‌های این پویش به شمار می‌رود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: نصب پارچه نوشته آموزشی و بروشور اطلاع رسانی در جهت فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی گردشگران با محور حفاظت از محیط زیست و طرح جمع‌آوری سبزه هفت سین و رهاسازی ماهی‌های قرمز در استخر پارک‌های شهری از دیگر اقدامات در قالب پویش مزبور است.

دیگر خبرها

  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • توزیع بیش از ۸ میلیارد ریال فطریه میان مددجویان بهزیستی البرز
  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل