Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس ویژه رئیس کل دادگستری تهران از استقرار هیات مستشاری برای اجرای طرح پابند الکترونیکی در مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، نهمین نشست قضایی به منظور اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم در استفاده از مجازات زندان با رویکرد حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با دستور کار پایش و اشتغال زندانیان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود ستایشی قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در این نشست اظهار کرد: از امروز واکسیناسیون کرونا با اولویت مراجع قضایی طبقه بندی شده آغاز خواهد شد و بازدید از زندان مطابق برنامه ریزی‌های قبلی صورت می‌پذیرد و نتایج آن نیز به قوه قضاییه منعکس می‌شود.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: در رابطه با پرداخت هزینه اعسار زندانیان معسر و بی بضاعت، این هزینه‌ها پرداخت شده و ضرورت دارد در کنار ستاد دیه و حمایت از زندانیان، ستادی تشکیل شود تا کاهش جمعیت کیفری زندانیان سرعت بیشتری پیدا کند.

ستایشی همچنین ضمن تبیین اهمیت کاهش جمعیت کیفری گفت: با ایجاد دفاتر خدمات قضایی حاضر در زندان دسترسی زندانیان آسان‌تر شده است و اطلاعات ناجا در مورد اثر انگشت و شناسایی متهمان، ذی قیمت است که در جهت پایش زندانیان موثر هست.

محسن مقدس، بازرس ویژه رئیس کل نیز در این جلسه گفت: با تلاش در دادسرای انقلاب و دادسرای ارشاد تیم جهادی مستقر شده و هیات مستشاری در ۱۵۰۰ پرونده برای اجرای طرح پابند الکترونیکی در مراجع قضایی مستقر شده و در حال کار هستند. به‌ طوری که در سال گذشته مطابق دستورالعمل اعلامی با طرح مشکلات زندانیان در مراجع قضایی تعداد ۹۴ نفر از محکومان مالی با موضوع پرداخت مهریه بودند، به ۶۴ نفر رسیده است.

هر یک از اعضاء نیز در این نشست مطالبی را در جهت عملکردها و راهکارهایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان عرضه داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادگستری تهران پابند الکترونیکی کاهش جمعیت کیفری مراجع قضایی رئیس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امیرمیجانی معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان در نشست با رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته به ۲۰ شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان ۴۱ هزار ۲۷۷ پرونده وارد شده است و در مقابل قضات در مجموع ۴۱ هزار و ۳۹۹ فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده بوده است.

او اظهار داشت: علیرغم حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده اند.

 
وی با بیان این مطلب که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ۸۴ روز است، تصریح کرد: بایستی قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

این مقام قضائی از قضات درخواست کرد: که متناسب سازی جرم با مجازات را در احکام خود درنظر بگیرند و در سال پیش رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرار‌های شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان می‌باشد.

سپس رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، اظهار داشت: آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان طی یکسال اخیر است.

او گفت: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آراء به اجرای دستور العمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضاییه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضاییه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دیگر خبرها

  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • کشف ۲ میلیارد تومان دخانیات قاچاق در این شهر
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • سرقت با پابند الکترونیکی؛ پلیس از راه رسید
  • کشف هزاران عدد دخانیات قاچاق در غرب تهران
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • فروش مواد مخدر با پابند الکترونیکی!