Web Analytics Made Easy - Statcounter



محمد کیانوش راد، نماینده مردم اهواز در مجلس ششم، به جماران گفت: کاش حداقل در قبال انتقال آب کارون، شهرها و روستاهای خوزستان را تشنه لب نمی گذاشتند. گویی قرار است خوزستان را به زمین سوخته تبدیل کنند و ظاهرا کاری هم از دست ما خوزستانی بر نمی آید.

به گزارش جماران، نماینده مردم اهواز در مجلس ششم با ابزار تأسف از انتقال آب سرشاخه‌های کارون به فلات مرکزی ایران، گفت: کاش حداقل در قبال انتقال آب کارون، شهرها و روستاهای خوزستان را تشنه لب نمی‌گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویی قرار است خوزستان را به زمین سوخته تبدیل کنند و ظاهرا کاری هم از دست ما خوزستانی بر نمی‌آید. امام جمعه، نمایندگان خوزستان در مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی و سایر شخصیت‌های دانشگاهی و رسانه‌ها با دیدگاه‌های متفاوت، مجدانه و صادقانه پیگیر مشکلات آب بوده و هستند، اما صدایشان به جایی نمی‌رسد.

محمد کیانوش راد با تأکید بر اینکه خوزستانی‌ها از مصائب و این استان گفته‌اند و نوشته اند، اظهار کرد: خوزستانی‌ها همیشه گفته‌اند انتقال کارشناسی شده، علمی و مبتنی بر پیوست‌های زیست محیطی آب، صرفا باید برای شُرب استان‌های بالا دست باشد و هرگز برای مصرف صنایع و کشاورزی به کارگیری نشود. این موضع اصولی، عادلانه و منطقی مردم خوزستان مبتنی بر توجیهات اقتصادی، زیست محیطی و امنیتی است.

نماینده مردم اهواز در مجلس ششم تأکید کرد: با تأسف، همه دولت‌های مرکز نشینِ پس از انقلاب، از چپ و راست، اصلاح طلب و اصول گرا، در انتقال آب از سرشاخه‌های کارون به فلات مرکزی ایران برای مصرف صنایعی چون فولاد، کشاورزی و برنج کاری همداستان بوده و هستند. البته در عدم رسیدگی به رفع مشکلات و تنگناهای روستاها و شهرهای خوزستان از نظر حل مشکل فاضلاب و آبرسانی و ده‌ها مشکل دیگر نیز عملکردی یکسان داشته‌اند.

صدای مردم خوزستان به جایی نمی رسد

وی با اشاره به این مسئولین آب رودخانه‌های خوزستان را برای استان‌های دیگر برده‌اند و مشکلات اولیه مردم این استان را حل نکرده اند، افزود: کاش حداقل در قبال انتقال آب کارون، شهرها و روستاهای خوزستان را تشنه لب نمی‌گذاشتند. گویی قرار است خوزستان را به زمین سوخته تبدیل کنند و ظاهرا کاری هم از دست ما خوزستانی بر نمی‌آید. امام جمعه، نمایندگان خوزستان در مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی و سایر شخصیت‌های دانشگاهی و رسانه‌ها با دیدگاه‌های متفاوت، مجدانه و صادقانه پیگیر مشکلات آب بوده و هستند، اما صدایشان به جایی نمی‌رسد.

کیانوش راد گفت: صاحب منصبان مرکزنشین خوزستانی نیز تنها نقشی درجه سوم و چهارم در معادلات دارند و یا چهل سال است منافع خود را بر منافع استان ترجیح داده اند. شمشیرهای مرصّع نشان برای پست‌ها و مراسم و ایامِ خاص اما نقشی تعیین کننده در تصمیم‌سازی یا تصمیم گیری استان نداشته اند. یا به بازی گرفته نشده‌اند و یا نخواسته‌اند که نقشی تعیین کننده داشته باشند.

وی تأکید کرد: همه دولت‌ها از نظر منابع آب استان خوزستان، یک الگو و برنامه واحد را تاکنون دنبال کرده اند. مردم خوزستان هم این را فهمیده‌اند که با دلخوش کردن به اصول گرا یا اصلاح طلب، هاشمی، خاتمی یا احمدی نژاد و روحانی و حالا رئیسی، هیچ تفاوت و تغییری در سیاست‌های کلان انتقال آب نخواهد افتاد. نخبگان خوزستانی و ان جی اوهای مستقل و فعال هم در تنگنا و در محاق، در افت و خیزند، و چون کارون بی‌رمق و بی‌جانشان کرده‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: مردم خوزستان با مشکلاتشان اعم از بی‌آبی، بیکاری، فقر و تبعیض رها شده اند. خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد، اما مسئولان خوزستان را فراموش کرده‌اند و با نقمت‌های جنگ و پس از آن تنها رها کرده اند. چه کسی می‌داند، گریه کهنسال مردی در کنار گاوی افتاده بر زمین، که همه چیز او بود یعنی چه؟! چه کسی می‌داند نابودی زمین و کشت و ماهی و هور یعنی چه؟! چه کسی گریه و بغض و تحقیر جوان بیکار خوزستانی را در کنار منابع عظیم نفت و گاز و بندر و پتروشیمی و فولاد و نیشکر می‌فهمد؟! چه کسی از تشنگی حتی روستاهای شمال خوزستان، ایذه و مسجدسلیمان، آن هم در کنار سد و سرچشمه کارون خبر دارد؟!

خوزستان با چوب و تفنگ و تشر اداره نمی‌شود

وی با تأکید بر اینکه بی‌کفایتی دولت دوازدهم توسعه خوزستان را سال‌ها ره عقب راند، اظهار داشت: خوزستان با چوب و تفنگ و تشر اداره نمی‌شود و با مهر و محبت و احترام به راه می‌آید. اعتراض مردم و کشاورزان تشنه طبیعی است؛ آن هم مردمی که در دفاع از تمامیت ارضی ایران و اسلام ذره‌ای کم نگذاشته اند. تدبیر و بصیرت در برخورد با معترضان وظیفه قانونی و اخلاقی و انسانی همه مسئولان انتظامی و امنیتی است. با این حال، نه تجزیه طلبان و وابستگان آن‌ها، به بهانه‌های قومی، و نه افراطی‌های تند مزاج داخلی و خارجی از اعتراض مردم تشنه سودی نمی‌برند.

کیانوش راد در خصوص راه حل مشکل خوزستان نیز گفت: راه حل کلی پیش روی نظام، همانگونه که هزاران بار گفته شده است، انجام طرح جامع آمایش سرزمینی در کشور است. راه نجات خوزستان و بلکه کشور، اجرای طرح کلان آمایش سرزمین برای توسعه ایران است. تخصیص امکانات و منابع کشور در قالب کار کارشناسی علمی و بی‌طرفانه و با حضور شخصیت‌های علمی و مستقل و همچنین با حضور کارشناسان سازمان‌های مردم نهاد، زمینه و بستر اعتمادسازی برای اجرای هر گونه طرحی است. باید به فکر اعتماد و سرمایه اجتماعی جامعه خوزستان و ایران بود. آنان که به خواسته‌ها و گرایشات متنوع و متکثر مردم وقعی نمی‌نهند، باید باور کنند که اعتماد مردم به مسئولان روز به روز در حال فروپاشی است.


منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۱۲۶ هزار مترمربعی اراضی ملی در خوزستان

فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از ۱۲۶ هزار مترمربع و به ارزش بیش از سه هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،سرهنگ فریدون عبادی گفت: در فروردین امسال، 53 مورد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در خوزستان با درایت نیروهای یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.

وی افزود: با تلاش و همت کارکنان این فرماندهی و پشتیبانی عوامل انتظامی این میزان رفع تصرف در شهرهای استان اجرا و اقدامات لازم به عمل آمد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی استان خوزستان بیان کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی استان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به‌ صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.

عبادی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال تقدیر و تشکر کرد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی استان خوزستان تلاش‌های یگان حفاظت اراضی اداره کل را در تعامل با اداره حقوقی در این مسیر موثر و پیشرو خواند و از دقت و تیزهوشی روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها قدردانی به عمل آورد.

سرهنگ عبادی از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی 30041735 اعلام کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سپاهانی‌ها در انتظار نامه خوزستانی‌ها به سازمان لیگ
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • رفع تصرف ۱۲۶ هزار مترمربعی اراضی ملی در خوزستان
  • ویسی به یاد ۹ بازیکن خوزستانی در تیم ملی
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳
  • ۲۵۵ زائر حج عمره خوزستانی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند