Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضایی مبنی بر برداشت از حساب با استفاده از برنامه شاد جعلی، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بنا به اظهار شاکی پس از قطع ارتباط هنگام استفاده از برنامه شاد با پشتیبانی تماس گرفتم که درخواست پرداخت مبلغ دوهزار تومان بابت فعالسازی شد که با ورود به لینک ارسالی و پرداخت مبلغ مورد نظر کل موجودی حساب به صورت غیر مجاز برداشت شد.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان بیان کرد: با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد متهم از طریق طراحی برنامه شاد جعلی اقدام به برداشت غیر مجاز از کاربر کرده که با اقدامات فنی و شگرد‌های پلیسی دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد.

سرهنگ مرتضوی توصیه کرد: کلاهبرداران سایبری با تبلیغ فروش نرم‌افزار‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی افراد را ترغیب به دانلود و خرید می‌کنند و به منظور دانلود نرم‌افزار‌های فوق، مبالغی را مطالبه یا این که آن‌ها را به صفحه‌های درگاه‌های بانکی جعلی (فیشینگ) هدایت می‌کنند که این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشت‌های غیرمجاز از حساب کاربران می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین سازنده اینگونه نرم‌افزار‌ها به تمامی اطلاعات هویتی درج شده توسط کاربر دسترسی دارند، بنابراین کاربران فضای مجازی هرگز فریب این‌گونه تبلیغات را نخورند و اپلیکیشن مورد نظر را حتماً از منابع مجاز و معتبر دریافت کنند.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلاهبرداری اینترنتی فیشینگ اطلاعات اپلیکیشن شاد برنامه شاد پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سواستفاده از کاربران اقدام می‌کنند، یکی از این موارد سوء استفاده از موضوع ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است. در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان افزود: مجرمان سایبری با روش های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آن‌ها می کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد:‌ هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: پلیس فتا به ‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک درفضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌هایی مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898687

دیگر خبرها

  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • تمهیدات حفاظتی کنکور اعلام شد | والدین داوطلبان مراقب باشند فریب نخورند | وسایلی که تا ۱۰ سال مجازات محرومیت از کنکور دارد
  • پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید
  • فریب افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورید
  • کلاهبرداری از طریق لینک جعلی کالابرگ الکترونیک
  • داوطلبان فریب فروش سوالات کنکور را در فضای مجازی نخورند