Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، اگر کاربر در ابتدا به تماس دعوت شده باشد می تواند هر زمان بخواهد وارد و خارج شود.

همچنین یک صفحه اطلاعات تماس وجود دارد که نشان می دهد چه کسانی در تماس گروهی حضور دارند و چه کسانی دعوت شده اند. همچنین اگر کاربر رد تماس را زده باشد، در صورتی که بعدا تمایل پیدا کرد همچنان می تواند به مکالمه ملحق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش انگجت، این اقدام واتس‌اپ نشان می دهد که زوم و سایر خدمات چت ویدیویی انعطاف پذیرتر با وجود کاهش محدودیتهای همه گیری کووید ۱۹ همچنان محبوب هستند. واتس‌اپ خاطرنشان کرده که بعضی از افراد عادتهای چت ویدیویی متفاوتی دارند و اگر هر زمان که بخواهند به تماس گروهی ملحق شوند، این سرویس جذابتر خواهد شد.

همزمان رویترز گزارش کرد شرکت زوم با هدف توسعه فعالیتش فراتر از خدمات کنفرانس ویدیویی، شرکت "فایو۹ اینک" را که گرداننده کال سنتر است در قراردادی به ارزش ۱۴.۷ میلیارد دلار خریداری کرد که بزرگترین خرید این شرکت محسوب می شود. زوم از زمان شیوع ویروس کرونا و استفاده از خدمات این شرکت از سوی شرکتها و مدارس برای برگزاری ملاقاتهای کاری و کلاسهای آموزشی مجازی و معاشرت اجتماعی به نام محبوب در میان کاربران و سرمایه گذاران تبدیل شده است.

پربیننده ترین تصویب افزایش سرمایه ۱۴۷درصدی همراه اول تعرفه‌ گذاری اینترنت با مصوبه شورای فضای مجازی انجام شده است / صرفه‌ جویی ۲.۷میلیون یورویی با استقرار سرورهای تلگرام در ایران هدایای ویژۀ ایرانسل به مناسبت اعیاد قربان و غدیر اعلام شد تبلت‌ ها از ۲مرداد مشمول طرح رجیستری می شود دود ممنوعیت واردات شیائومی، به چشم مصرف کننده می رود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واتس آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، تصویب احتمالی قانونی توسط کنگره آمریکا که مالک چینی «تیک‌تاک» را موظف به فروش آن در ایالات متحده می‌کند، یک پرونده مبسوط از جریان «واشنگتن در برابر تیک‌تاک» را می‌بندد.   تصویب این قانون همچنین پرونده جدیدی را باز می‌کند که می‌تواند به همان اندازه طولانی شود.   مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه تصویب کرد که اگر «تیک‌تاک» روابط خود را با چین قطع نکند، این شبکه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.   این مصوبه بخشی از لوایحی است که بر اساس آن، آمریکا ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان کمک مالی خواهد کرد. به این ترتیب احتمالاً این ممنوعیت هفته آینده با تصویب مجلس سنا و امضای رئیس‌جمهور این کشور به قانون تبدیل شود.   نکته قابل توجه درباره تصویب محدودیت «تیک‌تاک» در کنگره آمریکا این است که زمانی که این لایحه به قانون تبدیل شود، «تیک‌تاک» به سادگی از دستگاه میلیون‌ها کاربر محو نمی‌شود. جریان مبارزه «تیک‌تاک» برای باقی ماندن در آمریکا تحت مالکیت شرکت «بایت دنس» از کنگره و سازمان‌های نظارتی به دادگاه‌ها منتقل می‌شود.   این لایحه به شرکت چینی «بایت دنس» تا یک سال فرصت می‌دهد که برای «تیک‌تاک» خریدار آمریکایی پیدا کند یا با ممنوعیت مواجه شود.   دولت چین تاکید کرده که با هرگونه فروش اجباری «تیک تاک» مقابله خواهد کرد.   حامیان تجارت آزاد نگرانند که این قانون بتواند زمینه را برای سایر کشور‌ها ایجاد کند تا شرکت‌های فناوری آمریکایی را ملزم به فروش فعالیت‌های محلی خود کنند.   کارشناسان امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مدت‌هاست که هشدار داده‌اند که اطلاعات کاربران آمریکایی «تیک‌تاک» می‌تواند توسط مقامات چینی جمع‌آوری شود و چین می‌تواند از این شبکه اجتماعی به عنوان یک کانال تبلیغاتی در بحران‌های آینده استفاده کند.   در سال ۲۰۲۰ ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا جنبش «ممنوع کردن تیک‌تاک» را با یک فرمان اجرایی آغاز کرد.   این موضوع در دادگاه پایه‌گذاری شد، اما «تیک‌تاک» تاکید کرد که از حریم خصوصی کاربران آمریکایی خود با ذخیره کردن تمام داده‌هایشان در «اوراکل» تگزاس محافظت کند.   با این حال گزارش‌هایی مبنی بر این که داده‌های کاربران آمریکایی در دسترس کارمندان «بایت دنس» در چین و شاید خود پکن است، منتشر شد. این گزارش‌ها عنوان می‌کردند که طبق قوانین، چین می‌تواند شرکت‌های محلی را مجبور به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت کند.   «تیک‌تاک»، اما بار‌ها اعلام کرد که دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی دسترسی ندارد.   چالش‌های قانونی قانون جدید حالا نه تنها شرکت «بایت دنس»، بلکه کاربران و شرکای «تیک‌تاک» در آمریکا را تحت تاثیر قرار داده است.   «تیک‌تاک» ماه گذشته از کاربران خود خواست با اعضای مجلس نمایندگان آمریکا تماس بگیرند و به قانون پیشنهادی مبنی بر اجبار فروش اعتراض کنند. این کار خشم اعضای کنگره را در پی داشت.   برنامه اشتراک‌گذاری ویدئوی «تیک‌تاک» در آمریکا بسیار محبوب است و کاربران متعددی دارد.   این شرکت اعلام کرده که ۱۷۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در آمریکا دارد و بین ۱۶ تا ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ درآمد کسب کرده است.   سخنگوی «تیک‌تاک» در بیانیه‌ای اعلام کرد: مایه تاسف است که مجلس نمایندگان آمریکا از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه استفاده می‌کند تا بار دیگر لایحه محدودیتی را که آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی را پایمال و ۷ میلیون کسب و کار را نابود کند. بستن سکویی که سالانه ۲۴ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • دست اسرائیل از آستین واتس‌اَپ بیرون زد/ کشتار کاربران فلسطینی با نقض حریم اطلاعاتی
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • با واتساپ بدون اینترنت ، فایل منتقل کنید
  • یک صفحه جدید به واتساپ اضافه می‌شود + عکس
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • دلیل واقعی قطعی مداوم سرویس‌های متا