Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-23@14:13:18 GMT

«خندوانه» در دوران افول

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۶۸۴۹

«خندوانه» در دوران افول

طبق آماری که مرکز تحقیقات صدا و سیما از پربیننده ‌ترین‌های تلویزیون در بهار ۱۴۰۰ اعلام کرده، «خندوانه» ۳۶ درصد مخاطب داشته و پرمخاطب ‌ترین برنامه شبکه نسیم بوده است . ۳۶ درصد مخاطب برای «خندوانه» عدد خوبی نیست و نشان می‌دهد این برنامه محبوب بهار امسال در فصل هفتم، نتوانسته مورد توجه مخاطبان تلویزیون قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«خندوانه» پیش از این با چه عددی در صدر جدول پربیننده‌ها بود و تا چه اندازه افت مخاطب داشته است؟

روزهای اوج «خندوانه» در تلویزیون

«خندوانه» با ساختار متفاوت و ایده ‌های جذابی که داشت موفق شد با استقبال مخاطبان مواجه شود. این برنامه با تغییرات جدید در سری‌ های تازه ادامه پیدا کرد و به تدریج توانست به یکی از برندهای محبوب تلویزیون تبدیل شود. گواه این موضوع آمار میزان بینندگان «خندوانه» در سال‌ های اخیر است. این برنامه در نوروز سال ‌های ۹۵ و ۹۶، به ترتیب ۶۲ و ۵۹ درصد مخاطب و در زمستان سال ۹۷ نیز ۶۴ درصد بیننده داشت. اعدادی که برای یک برنامه غیرنمایشی بسیار خوب است.

باز پخش برنامه پرمخاطب‌تر از سری هفتم

«خندوانه» در بازپخش هم به خوبی دیده می‌شد. اواخر سال ۹۸، به دلیل شیوع کرونا رامبد جوان از «خندوانه ۷» منصرف شد، بنابراین تلویزیون در غیاب برند محبوبش، باز پخش قسمت‌ هایی از آن را روی آنتن برد. تابستان ۹۹ تکرار «خندوانه» در خرداد ماه تقریبا ۳۱ درصد مخاطب کسب کرد و در جایگاه دومین برنامه پرمخاطب شبکه نسیم و سومین برنامه پربیننده تلویزیون قرار گرفت. مرداد ماه نیز بازپخش «خندوانه» با حدود ۳۷ درصد بیننده، یکی از پرمخاطب ‌ترین برنامه‌های تلویزیون بود. وقتی این اعداد را با ۳۶ درصد مخاطب سری هفتم برنامه مقایسه کنیم، افت شدید میزان بینندگان آن بیشتر به چشم می‌آید.

افت ۱۸ درصد بیننده نسبت به نوروز

تعداد مخاطبان «خندوانه» در بهار امسال نسبت به نوروز هم کمتر شده است. این برنامه نوروز امسال موفق شد ۵۴ درصد بیننده کسب کند و اکنون تقریبا ۱۸ درصد افت مخاطب داشته است. رامبد جوان در سری هفتم «خندوانه» به دلیل محدودیت ‌ها نتوانست «خنداننده ‌شو» را آغاز کند، «خندوانه» تِم‌دار ادامه پیدا نکرد و دایره چهره‌ هایی که به برنامه آمدند، محدود شد. راه انداختن مسابقه تکراری «ادا بازی» با چهره‌های نه چندان جذاب تاثیر مثبتی در «خندوانه» نداشت، بنابراین به تکرار افتاد و جذابیتش کم شد. در نتیجه اکنون تنها ۳۶ درصد مخاطب جذب کرده است.

۵۸۵۸

کد خبر 1536935

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجموعه تلویزیونی خندوانه رامبد جوان برنامه های تلویزیونی درصد بیننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند

بر اساس یک تحلیل جدید گالوپ با عنوان «ایالات متحده: رهبر یا بازنده در جی ۷؟» مشخص شد از هر ۴ آمریکایی یک نفر (۲۶ درصد) در ۱۲ ماه گذشته مواقعی وجود داشته که پول کافی برای خرید مواد غذایی مورد نیاز نداشته است.

در کانادا، نرخ افرادی که برای تهیه غذا در همان بازه زمانی با مشکل مواجه بودند ۱۷ درصد بود، در حالی که در فرانسه به ۱۵ درصد و در ایتالیا ۱۴ درصد کاهش یافت. حدود ۱۳ درصد از آلمانی‌ها در مقاطعی در سال گذشته قادر به تهیه غذای کافی نبودند، در مقابل ۹ درصد در انگلیس و ۸ درصد در ژاپن با مشکل ناتوانی برای تهیه غذا مواجه بوده اند.

ایالات متحده از سال ۲۰۰۹ هر سال به دلیل ناتوانی مردمش در تهیه غذا در مقاطعی از زمان‌ها در صدر کشور‌های گروه G۷ بوده است، داده‌های سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که تعداد آمریکایی‌های در حال مبارزه با بحران غذا در حال افزایش است. این روند در دولت جو بایدن بیش از هر زمانن دیگری است

بندیکت ویگرز، مشاور تحلیلی جهانی در گالوپ، به نیوزویک گفت: از زمانی که گالوپ این معیار را در سال ۲۰۰۶ پیگیری کرد ناتوانی در تهیه غذا در ایالات متحده هرگز بالاتر از سال ۲۰۲۳ نبوده است. تورم قیمت در ایالات متحده که در سال ۲۰۲۲ به شدت افزایش یافت و در سال گذشته همچنان بالا بود.

نتایج نظرسنجی گالوپ مبتنی بر مصاحبه‌های تلفنی و اینترنتی است که در طول سال ۲۰۲۳ با نمونه‌های تصادفی از ۱۰۰۰ بزرگسال ۱۵ ساله و بالاتر ساکن هر یک از هفت کشور G۷ انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • سروش رفیعی: مگر والیبالیست های برزیل می‌گویند چرا به اندازه نیمار حقوق نمی‌گیریم؟
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه
  • باهنر: اغلب نمایندگان مجلس و دولتمردان می‌خواهند مشکلات را با مسائل عاطفی حل کنند
  • ماجرای برنامه فیتیله از زبان عمو قناد پس از ۱۰ سال + فیلم
  • هشدار زودهنگام باهنر به نمایندگان مجلس دوازدهم