Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-18@16:48:28 GMT

مگر می‌توانیم پول فروش نفت را با چمدان وارد کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۰۰۴۳

مگر می‌توانیم پول فروش نفت را با چمدان وارد کنیم؟

نماینده مردم آمل در مجلس دهم گفت: کسانی که در مجلس حرف از خروج برجام می‌زنند جایگزینش را بیاورند که یعنی ما فردا بتوانیم دو میلیون بشکه نفت صادر کنیم و پولش را بیاوریم و سوئیفت بانک مرکزی هم باز باشد.

به گزارش برنا، عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل در مجلس دهم، در رابطه با «تعیین تکلیف نمایندگان مجلس برای دولت رییسی در حوزه سیاست خارجی و بحث خروج از برجام» گفت: اگر با کنار گذاشتن برجام می‌توانند کشور را از سوئیفت و FATF بی نیاز کنند و تا حدی قدرت داشته باشیم که بتوانیم، نفت کشور را به فروش برسانیم و پول آن را دریافت کنیم و با دور زدن تحریم سوئیفت بانک مرکزی باز شود و پول‌ها به حساب مان انتقال یابد که مشکلی باقی نمی‌ماند، اگر واقعا این معجزه را مجلس می‌تواند انجام دهد که بدون برجام و تصویب FATF ارز حاصل از فروش نفت را به کشور بیاورد و کالایی را صادر کردیم قدرت و توانایی اش را داشته باشیم که وجوه کالا را ارزی از آن کشور‌ها بگیریم که در حقیقت یک معجزه است، آن وقت صحبت از خروج از برجام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مگر ما می‌توانیم پول فروش نفت را با چمدان وارد کنیم؟! در یک حساب سرانگشتی ایران از کره جنوبی، ژاپن، عراق و ترکیه و کشور‌هایی مثل سریلانکا طلبکار است.

او در ادامه بیان کرد: در همان زمانی که اوباما به قول خودش پول فله‌ای به ایران می‌داد، همان اوباما بانک مرکزی و خودش را وادار نمی‌کرد که در قالب یک بخشنامه درست و حسابی خطاب به بانک‌های دنیا عنوان کند که پول ایران بلامانع است شما می‌توانید با ایران کار کنید الان که سوئیفت بسته است و شرایط متفاوت و فروش نفت به علت مشخص نبودن شرایط برجام ممکن نیست، آقایان چگونه می‌خواهند با خروج از برجام کشور را اداره کنند.

ان شاالله که بتوانند افتخار می‌کنیم که کشور بدون هیچ تعهدی به آمریکا و دنیا بتواند کار‌های روزمره خودش را به انجام برساند. بروید و اقدامات ایران در دور زدن تحریم‌ها را ببینید، بخشی از محکومیت بابک زنجانی برای این بود که می‌خواست بدهی ما را به برخی از کشور‌ها پرداخت کند تا بتوانیم با برخی از کشور‌ها معامله داشته باشیم.

نماینده مجلس دهم مطرح کرد: بدون برجام نمی‌شود کشور را اداره کرد، مگر اینکه آقایان معجزه کنند، ولی وقتی آقایان می‌گویند برجام نه، باید بگویند که چگونه می‌توان اقتصاد کشور را به گردش در آورد و پولمان را راحت جا به جا کنیم. با خروج از برجام شرایط دشوار‌تر می‌شود مثلا در همین زمینه واکسن کرونا، ایران پول خرید واکسن را دارد کشور‌های غربی هم شعار می‌دهند که برای خرید دارو حتی اگر عضو برجام هم نباشید مشکلی وجود ندارد، اما اکنون با چه سختی‌ها و دشواری‌های مواجهیم؟ شما ببینید که قیمت کالا در کشور چقدر سرسام آور است.

الان قوت غالب کشور گندم است ۱۱ میلیون تن مصرف کشور ما است و قوت دوم کشور برنج است ببینید که قیمت برنج الان در بازار چقدر است؟ آیا آقایان می‌توانند قیمت برنج را برگردانند به شرایط قبل، خیر، زیرا وقتی که نتوانستند برای واردات برنج ارز تامین کنند قیمت برنج از ۷-۸ هزار تومان به ۳۰ هزارتومان کشیده شد.

او گفت: اگر مجلس بتواند چنین معجزه‌ای کند و بدون برجام قیمت‌ها را به شرایط عادی برگرداند و ارز مورد نیاز کشور را تامین کند و بتواند برنج را وارد کند که به کالای لوکس تبدیل نشود آن وقت در برجام نمانند، اگر بدون اینکه در برجام باشند بتوانند ارز حاصل از فروش نفت را وارد کشور کنند که نعمت است، اداره کشور بدون برجام کار دشوار و سختی است. بعد خروج از برجام نمی‌توانیم به پول‌های بلوکه شده خود دسترسی داشتته باشیم. یکی از مشکلات ما پول‌های بلوکه شده است که کالا و جنس داده ایم و نمی‌توانیم پولش را بیاریم بخاطر اینکه سوئیفت بسته است.

یوسفیان ملا در خصوص پیش بینی خود از عملکرد دولت سیزدهم در سیاست خارجی و مذاکرات وین گفت: سوالی که پیش می‌آید این است که آیا آقای رئیسی برجام را اجرا می‌کند؟ بله، البته اگر ایشان جایگزین پیدا کند که بدون اجرای برجام تمام چرخ اقتصادی کشور بچرخد تصمیم دیگر خواهد گرفت، رئیسی تاکنون کلمه‌ای را بیان نکرده که معنای خروج از برجام داشته باشد، در خصوص مذاکرات وین هم به همین صورت حتی جلساتی هم که در وین تشکیل می‌شود، ایشان نتیجه مذاکرات را بصورت روزمره می‌گرفتند و از مشاورین خودشان نظرخواهی می‌کردند.

اگر ایرادی و اشکالی بود راحت می‌توانستند در همان مصاحبه در یک ساعت اول بگویند که به محض اینکه رئیس جمهور شوم از برجام خارج می‌شوم. آقای رئیسی باید بتواند جایگزینی پیدا کند که کشور بتواند معادلات اقتصادی خود را رد و بدل کند آنوقت از برجام خارج شود. کسانی که در مجلس حرف از خروج برجام می‌زنند جایگزینش را بیاورند که یعنی ما فردا بتوانیم دو میلیون بشکه نفت صادر کنیم و پولش را بیاوریم و سوئیفت بانک مرکزی هم باز باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: برجام ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم خروج از برجام فروش نفت بدون برجام بانک مرکزی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: بدون کمک آمریکا، شانس پیروزی نداریم

به گزارش قدس آنلاین، اظهارات «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در حالی بیان شده است که قانونگذاران آمریکایی آماده می‌شوند تا بسته کمکی جنجال‌برانگیز اوکراین را برای تصویب به رای‌ بگذارند؛ بسته‌ای که ماه‌هاست به دلیل اختلاف گسترده میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان درگیر یک موقعیت بن‌بست شده است.

رئیس‌جمهور اوکراین در مصاحبه با تلویزیون آمریکایی پی‌بی‌اس عنوان کرد: «این سیاست محض است و این مایه شرمساری برای جهان و ننگی برای دموکراسی به حساب می‌آید. هیچکس اهمیت نمی‌دهد چه تعداد هر روز در اوکراین می‌میرند. آنها فقط به میزان مقبولیت خود اهمیت می‌دهند.»

پس از کش‌وقوس‌های فراوان میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه طرح کلی خود را برای انتقال کمک‌های خارجی مبنی بر چهار لایحه جداگانه کمک به اوکراین، رژیم‌ صهیونیستی و تایوان و دیگر اولویت‌های امنیت ملی ارائه و اعلام کرد که طی روزهای آینده این لوایح جداگانه به رای گذاشته خواهند شد.

جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر از کمک‌های ایالات متحده به اوکراین به ارزش ۶۱ میلیارد دلار که در ماه اکتبر توسط «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا رونمایی شد، مخالفت کردند. آنها تاکید داشته‌اند که این مبالغ می‌تواند خرج مصارف داخلی کشور شود و مسئله عبور مهاجران غیرقانونی از مرز با مکزیک اولویت بالاتری نسبت به جنگ اوکراین دارد.

اگرچه برخی از اعضای این مجلس از کمک به اوکراین حمایت و پیش‌بینی می‌کنند که در صورت رای‌گیری این بسته کمکی از حمایت ۷۰ درصدی برخوردار خواهد شد اما حامیان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور با ارسال کمک‌های واشنگتن به کی‌یف مخالف هستند.

دونالد ترامپ اخیرا طی رویدادی در کنار مایک جانسون با اشاره به جنگ اوکراین و کمک‌های واشنگتن به کی‌یف که ماه‌هاست با بن‌بست مواجه شده است، تاکید کرد: «اگر کمک‌ها به اوکراین در قالب وام باشد، با تصویب کنگره مشکلی نخواهم داشت. هم‌چنین متحدان اروپایی باید با سطح کمک واشنگتن به کی‌یف هماهنگی داشته باشند.»

زلنسکی در ادامه مصاحبه‌اش مجددا تاکید کرد: «بدون کمک‌های آمریکا، اوکراین شانس پیروزی نخواهد داشت.»

او هم‌چنین در سخنرانی دیگری که دیروز منتشر شد، با اشاره به کمک‌های غرب به رژیم صهیونیستی گفت: «اقدام مشابهی می‌تواند برای اوکراین صورت بگیرد. اوکراین هم مثل اسرائیل عضو ناتو نیست و این امر مستلزم فعال‌سازی ماده ۵ نیست، بلکه تنها به اراده سیاسی نیاز دارد.»

طبق ماده ۵ ناتو، هرگونه حمله به یکی از اعضا، حمله به تمامی اعضای بلوک در نظر گرفته می‌شود.

ولودیمیر زلنسکی هم‌چنین در کی‌یف گفت که به دنبال تشکیل جلسه شورای ناتو-اوکراین است تا خواستار بهبود حفاظت از حریم هوایی کشورش شود.

او ضمن برجسته کردن تلاش‌هایش برای کسب کمک‌ها از متحدان اوکراین، تاکید کرد: «اوکراینی‌ها حق دارند از خود در برابر تروریسم محافظت کنند.»

رئیس‌جمهور اوکراین افزود: «چین واقعا می‌تواند به احیای صلح برای اوکراین و ثبات در روابط بین‌الملل کمک کند. هم‌چنین کنفرانس در سوئیس به ما فرصتی خواهد داد تا منشور سازمان ملل و اهداف و اصولش را به طور واقعی اجرا کنیم.»

انتظار می‌رود سوئیس میزبان کنفرانس صلح اوکراین در نزدیکی شهر لوسرن در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن (۸ الی ۹ خرداد) باشد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین پیشتر تاکید کرده بود که هرگونه مذاکره‌ای برای صلح اوکراین بدون حضور روسیه «بی‌معنا» خواهد بود.

زلنسکی در نوامبر ۲۰۲۲ ابتکار ۱۰ ماده‌ای به اصطلاح صلح خود موسوم به «فرمول صلح» را معرفی کرد. این طرح شامل تبادل کامل زندانیان با روسیه، تضمین‌های امنیتی برای اوکراین و بازگشت به مرزهای پیش از ۲۰۱۴ بود. مسکو بارها گفته است که از مذاکرات صلح مادامی که کی‌‎یف مرزبندی‌های تصرفات ارتش روسیه از آغاز این جنگ را به رسمیت بشناسد، حمایت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لیلاز: اسرائیل می خواهد ما را وارد یک درگیری بزرگ کند
  • لیلاز: اسرائیل می‌خواهد ما را وارد یک درگیری بزرگ کند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • زلنسکی: بدون کمک آمریکا، شانس پیروزی نداریم
  • روش های بازکردن قفل گوشی
  • خروج نقدینگی از بانک‌ها عامل پرداخت نشدن وام ازدواج است
  • استقبال سانچو از بازگشت به منچستریونایتد در سایه حمایت ویلکاکس؛ شرط بازگشت: خروج تن هاخ
  • کیهان: عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، پدرخوانده‌ های حامی برجام هستند!
  • ۷۲۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد