Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: عملیات بارگیری و صادرات نخستین محموله نفت ایران از جاسک و دریای عمان، ۳۱ تیرماه با دستور رئیس‌جمهوری انجام می‌شود. خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام شانا، مسعود کرباسیان با اشاره به اینکه این افتخاری بزرگ برای مجموعه عظیم صنعت نفت است که بتواند در سالی که به شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» مزین است، طرح بزرگ و ملی انتقال نفت خام از گوره به جاسک را به مرحله بهره‌برداری برساند و نخستین محموله نفت خام از دریای عمان و جاسک بارگیری و صادر شود، اظهار کرد: این کار افزون بر تنوع‌بخشی به مبادی صادراتی کشور و توسعه منطقه مکران، سبب آبادانی، تولید و فعالیت‌های اقتصادی بیشتر در این منطقه با احداث پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در آینده نزدیک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نقش‌آفرینی ۲۵۰ شرکت و پیمانکار ایرانی

وی با بیان اینکه این طرح با همت همکاران ارزشمند در صنعت نفت آغاز و پیگیری شده و به مرحله بهره‌برداری رسیده است و ۲۵۰ پیمانکار ایرانی و تولیدکننده داخلی در این زمینه مشارکت داشته‌اند، تصریح کرد: در این طرح برای ۵ هزار نفر به‌صورت مستقیم و ۱۰ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی شده و خوشبختانه در مدتی کمتر از آنچه در مصوبات نخست برآورد شده بود، با استفاده از منابع داخلی، اوراق مشارکت و دیگر منابع و با وجود شرایط سخت تحریم و کرونا آماده بهره‌برداری شده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: از افتخار‌های دیگر این طرح ملی، استفاده ۹۱ درصدی از توان ساخت داخل در این طرح است و برخی نخستین‌ها نیز در کشور در جریان این طرح رقم خورد. برای نمونه، ساخت تختال ورق نفت ترش، ورق عریض، انواع پمپ که در صنعت نفت به‌کار گرفته می‌شود و شیرآلات نفتی و گوی شناور از مهم‌ترین بخش‌های ساخت داخل در این طرح است.

وی با بیان اینکه آغاز این طرح به علت نفروختن ورق و لوله نیس (Nace) به کشور طولانی شد، گفت: فولاد جزو اقلام تحریمی بود و این موضوع سبب شد ساخت تختال با توجه به امکانات داخلی پیگیری شود و در این مسیر شرکت فولاد مبارکه دانش لازم را کسب و تختال را تولید کرد. شرکت فولاد اکسین نیز ورق عریض تولید و سه

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: شرکت لوله‌سازی بزرگ کشور نیز شبانه‌روزی فعالیت کردند و لوله مورد نیاز طرح تولید شد. در کنار آن ساخت پمپ‌های بزرگ به همت شرکت‌های توانمند ایرانی به سرانجام رسید و شیرآلات بزرگ و یک گوی شناور نیز ساخته شده و تعدادی نیز در حال ساخته شدن است که به امید خدا در مدت کوتاهی برای افزایش ظرفیت طرح به‌کار گرفته می‌شود.

کرباسیان اظهار کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته، در این پروژه صرفه‌جویی قابل‌توجه‌ای محقق شده است.

وی با بیان اینکه حین انجام کار و پیشرفت طرح با شیوع ویروس منحوس کرونا نیز روبه‌رو شدیم که برنامه‌ریزی خاص خود را می‌طلبید، ادامه داد: در همین حال باید تحصیل اراضی انجام می‌شد و کارخانه‌ها فعالیت می‌کردند. به این منظور از همان ابتدای شیوع کرونا تمهید‌هایی اندیشیده شد که تجمع بین افراد کمتر باشد. تلاشگران و فعالان حاضر در این پروژه از شهر‌های مختلفی بودند و مراقبت‌ها و اطمینان خاطر دادن به این عزیزان قطعاً توقف در کار ایجاد می‌کرد، اما این دلسوزی در همه آحاد جامعه برای پیشبرد طرح وجود داشت و نیرو‌های کاری در این مسیر از خود گذشتگی کردند که به لطف خدا با کمترین آسیب از این مرحله نیز عبور کردیم.

نشست‌های مستمر برای تکمیل یک طرح ملی

وی افزود: وزیر نفت شخصاً نشست‌های چندباره پیگیری پروژه به‌صورت روزانه داشتند و همه این فعالیت‌ها با حمایت، مراقبت و پیگیری مدیریت ارشد وزارت نفت و دلسوزی مدیرانی که در بخش‌های مهندسی و اجرا بودند و متخصصان و کارگران طرح به ثمر رسید.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: از دیگر اقدام‌های خوبی که در این طرح انجام شد، طراحی سامانه مدیریت پروژه بود که روزانه پیشرفت طرح را ثبت و رصد می‌کرد، همچنین برگزاری نشست‌ها طوفان فکری در سطوح مختلف در دستور کار بود تا همه مشارکت کنند و نقاط قوت و ضعف تحلیل می‌شد تا طرح با سرعت و دقت بیشتری به نتیجه برسد.

 طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود که در این مرحله ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز است و سرانجام به صادرات روزانه یک میلیون بشکه نفت می‌رسد.   بیشتر بخوانید: صادرات نخستین محموله نفت از پایانه جاسک

 

انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت صادرات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت صادرات شرکت ملی نفت ایران بهره برداری نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در منطقه کردستان

یک جایگاه عرضه سوخت در شهر مریوان واقع در منطقه کردستان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جایگاه عرضه سوخت «ساحل» طی آیینی با حضور مدیران محلی و جمعی از مدیران و کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان در شهر مریوان به بهره‌برداری رسید.

جهانبخش نوکانی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان در این باره گفت: این جایگاه یازدهمین جایگاه ناحیه مریوان است که در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع احداث شده است.

وی با اشاره به اشتغال‌زایی ۱۰ نفر در این جایگاه افزود: این جایگاه دارای دو سکوی عرضه بنزین با چهار تلمبه دونازله است.

مدیر منطقه کردستان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تشکر و قدردانی از همکاری مالکان مجاری عرضه و رانندگان ناوگان حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی استان با این منطقه به هزینه ۵۰ میلیارد تومانی ساخت این جایگاه اشاره و اظهار کرد: این جایگاه بر اساس تازه‌ترین استانداردهای محیط زیستی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و سازمان محیط زیست احداث شده و همه مراحل اجرای طرح کهاب را انجام داده است.

نوکانی با اشاره به فعال بودن ۱۱ جایگاه عرضه سوخت با ۸۶ نازل در ‌ناحیه مریوان افزود: با بهره‌برداری از این جایگاه، شمار جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان به ۹۱ باب رسید.

اسماعیل احمدی، فرماندار مریوان در آیین بهره‌برداری این جایگاه از عملکرد و اقدام‌های پخش منطقه کردستان به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در زمینه تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی به‌ویژه تأمین سوخت نوروزی تشکر و قداردانی کرد.

دیگر خبرها

  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد
  • غرب سمنان سیراب می‌شود/ طرح ملی آبرسانی به گرمسار در یک قدمی بهره‌برداری
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در منطقه کردستان
  • رفع نشتی در ۵ مرکز بهره‌برداری خطوط انتقال گاز
  • بیش از ۶۶ درصد سدهای کرمانشاه پر است
  • مجتمع آب شیرین کن لیردف به بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳
  • اورژانس ۱۱۵ ندوشن آماده بهره برداری