Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی نظرپور روز سه شنبه در آئین بهره برداری از تعدادی  طرح خدماتی و رفاهی در دانشگاه خوارزمی مستقر در کرج افزود:  با وجود اینکه نقدینگی در دانشگاه های  کشور برای اجرای چنین پروژه هایی مانند آنچه امروز در خوارزمی شاهد آن هستیم نبود اما دانشگاه ها تلاش کردند تا با همین محدودیت منابع بتوانند اقدامات موثری را انجام بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات دولت های یازدهم و دوازدهم در  حوزه عمرانی در دانشگاه ها تصریح کرد: حدود ۸۵۰ پروژه عمرانی در مراکز آموزش عالی با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده که البته این عدد در حوزه آموزش عالی عدد بزرگی است اگر چه در حوزه صنعت رقم بالایی نیست.

نظرپور ادامه داد: در این بین حدود ۸۰۰ هزار متر مربع به فضاهای آموزشی دانشگاه ها اضافه شده که به عبارت دیگر فضاهای آموزشی ما ۱.۴ دهم برابر شده که فرصت خوبی بود که در اختیار دانشگاه ها قرار گرفت.

وی بیان داشت:حدود چهار و نیم میلیون متر مربع فضا در حوزه آموزشی پیش از این داشتیم که امروز به رقمی بالاتر از ۶ میلیون متر مربع رسیده است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت سبز در دانشگاه ها اشاره کرد و  افزود: امروز دانشگاه هایی را داریم که با هدف حفاظت از محیط زیست از هیچ وسیله یک بار مصرفی استفاده نمی کنند که این مدیریت سبز هزینه های زیادی دارد اما دانشگاه های ما با حذف بخش زیادی از پایان نامه های کاغذی در این بین قدم های خوبی برداشته اند.

نظرپور در ادامه با اشاره به مقاوم سازی ساختمان های آموزش عالی گفت: بخشی از ساختمان ها مربوط به قبل و بعد از انقلاب است، طبق آئین های مختلف ساختمان های قبلی با توجه به شرایطی که دارند غیر قابل استفاده می دانند که باید مقاوم سازی شوند که البته در این حوزه نیز فعالیت های خوبی صورت گرفته است.

وی همچنین به موضوع خیرین در حوزه آموزش عالی اشاره و اظهار داشت: آموزش عالی در این بخش نسبت به آموزش و پرورش تا حدودی عقب تر است.

معاون اداری و مالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش حقوق برای پرسنل اداری پرداخت  و گفت:  با توجه به اینکه دانشگاه های ما از آئین نامه خاص خود تبعیت و بر اساس ماده یک احکام دائمی فعالیت می کند پرداخت های آن نیز متناسب با همان ماده واحده بوده که این اتفاق در حال انجام شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور برخی از دانشگاه ها با تامین نقدینگی تلاش کردند تا در چندین قسط این پرد اختی ها لحاظ و  دانشگاه هایی نیز که معوقاتی داشتند که موفق به پرداخت شدند.

نظرپور با بیان اینکه این امیدواریم که این پرداختی ها و معوقات برخی از دانشگاه ها به پرسنل انجام شود، خاطر نشان کرد: در خصوص همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی نیز مادر بودجه ۱۴۰۰ تکلیف قانونی داریم که این همسان سازی را انجام دهیم  که در فضاهای مختلف گاهی موضوعاتی مطرح که رقم ها، اعداد بالایی است و گاهی شاهد پخش شدن فیش های حقوقی، احکام و بداخلاقی های خاصی در این حوزه هستیم.

وی متذکر شد: این در حالی است که تکلیف قانونی  بر این است که ما همسان سازی را انجام بدهیم که این همسان سازی با اعضای هیات علمی غیر بالینی علوم پزشکی است اگر این همسان سازی اجرایی شود اعداد و ارقامی که به عنوان پرداختی اعضای هیات علمی اضافه می شود مقصرش کسانی نیستند که این طرح را انجام می دهند.

نظر پور گفت: اگر قرار است که همسان سازی اجرایی شود همان چیزی است که امروز دانشگاه ها انجام داده اند در غیر اینصورت اگر مشکلی وجود دارد باید ببینم که چرا همکاران ما در علوم پزشکی ارقام آنچنانی را دریافت می کردند، این یک تکلیف قانونی است که دانشگاه ها در حال انجام دادن هستند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد:  البته وقتی انتظار داریم دانشگاه ها به لحاظ علمی دارای رتبه خوب و مناسبی در منطقه و جهان باشند این حداقل های امکانات را برای اعضای هیات علمی فراهم کنیم و اگر این اتفاق بیافتد انتظارات دولت و مجلس از اعضای هیات علمی دارند به خوبی رخ بدهد.

مرکز نظارت تصویری و کنترل تردد هوشمند، آشپزخانه دانشجویی و بازگشایی استخر بین المللی از جمله پروژه هایی بود که با حضور معاون وزیر علوم در دانشگاه خوارزمی به بهره برداری رسید. 

دانشگاه خوارزمی از ۲پردیس کرج و تهران تشکیل شده و یکصد سال از فعالیت آن می گذرد.

برچسب‌ها دانشگاه خوارزمی البرز دولت تدبیر و امید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی البرز دولت تدبیر و امید دانشگاه خوارزمی البرز دولت تدبیر و امید دانشگاه خوارزمی اعضای هیات علمی دانشگاه ها آموزش عالی همسان سازی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد مسئله سلامت خانواده است که در سال قبل در دو شهرستان اجرایی شد و اجرایی شدن این برنامه در سایر شهرستان‌ها و روستاها می‌تواند اثرگذار باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: در هفته سلامت که از اول اردیبهشت تا هفتم همین ماه ادامه دارد شعار محوری سلامت خانواده با مشارکت مردم در نظر گرفته شده است. 

وی افزود: ما در هفته سلامت برنامه‌های متنوعی در نظر داریم که بخشی از آنها انجام پذیرفته و بخشی نیز در ادامه هفته سلامت انجام خواهد گرفت. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مجموعه‌های مختلف شبکه بهداشت و درمان استان در این هفته برنامه‌های خوبی اجرا خواهند کرد که گزارش این اقدامات از طریق رسانه‌ها و نشریات به اطلاع مردم  استان خواهد رسید. 

وی تصریح کرد: بنا داریم در این هفته جشنواره رسانه‌ای سلامت نیز در استان برگزار کنیم و از ظرفیت رسانه‌ها برای تولید محتوای مناسب در این حوزه بهره ببریم این برنامه در پارک غدیر شهر بندرعباس و پس از برگزاری نشست‌های تخصصی بهداشت برگزار می‌شود. 

جاودان با اشاره به مهم ترین برنامه‌های حوزه سلامت استان اظهار داشت: ما در حوزه تخت‌های بیمارستانی کمبودهایی داشتیم اما با همکاری همه‌جانبه مدیران استانی ساخت هزار تخت بیمارستانی در دستور کار است و در این دولت به نتیجه خواهد رسید. 

وی ادامه داد: کار مهم دیگری که در حوزه سلامت و بهداشت و درمان استان در حال انجام است مسئله دانشکده های علوم پزشکی در شرق و غرب استان بود که امیدواریم در نتیجه این دانشکده‌ها مردم دسترسی مناسبی به خدمات درمانی داشته باشند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی دیگر از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد مسئله سلامت خانواده است که سال قبل در دو شهرستان اجرایی شد و اجرایی شدن این برنامه در سایر شهرستان‌ها و روستاها می‌تواند اثرگذار باشد. 

انتهای پیام/864 

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود