Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، نماینده مردم اهواز در مجلس با انتقاد از وزارت نیرو گفت: گله ما این است که مشکل کم آبی خوزستان قابل پیش‌بینی و پیشگیری بود، قابل پذیرش نیست که مدام هشدار و بیانیه بدهند که کشت برنج در این استان انجام نشود. زیرا در خوزستان به دلیل شرایطی اقلیمی که وجود دارد کشت های تابستانه ،جایگزینی برای برنج کاری با حداقل آب موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید کریم حسینی در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه درچند روز گذشته پیگیری‌های مستمری برای مشکل بی‌آبی خوزستان داشته‌ایم، افزود: در بخش جنوبی و به ویژه غربی استان خوزستان دامداری و دامپروری سنگین وجود دارد که نیاز به آب به شکل جدی دارند و حیات‌شان وابسته به آب است. غیر از آب شرب؛  نوع پرورش گاومیش و صنعت گاومیش داری استان خوزستان در کل کشور کم نظیر است که نیاز به حمایت ویژه دارد.
نماینده مردم اهواز در مجلس عنوان کرد: پیش‌بینی‌ کم آبی خیلی غیر منتظره نبود و بارها هشدارها را به مسئولان داده بودیم و تمامی مکاتبات در این زمینه نیز موجود است. بارها درخواست کردیم که این موضوع در خوزستان مدیریت شود.بخصوص رهاسازی آب از پشت سدها و ویژه‌تر از این موضوع بحث سد کرخه است که باید آب این سد رهاسازی شود. مردم نیاز یه حداقل آب برای شرب، دام و کشاورزی دارند. 
وی گفت: در روزهای گذشته پی‌گیری‌های جدی برای موضوع آب خوزستان در دولت، مجلس و قوه قضاییه داشته‌ایم که اخیرا  هیأتی مرکب از این سه قوه  در استان خوزستان حضور پیدا کردند و براساس مشکلات آب پیشنهادهایی به آنها داده شد. که این پیشنهادهاروز گذشته هم  به شکل تکمیلی در دولت مطرح و مصوب شد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس گفت: در این مصوبه افزایش رها سازی آب از پشت سدهای کرخه و دز ذکر شده و همچنین اختصاص مبالغی برای آب‌رسانی به مناطقی که به لحاظ آب شرب پر تنش هستند از جمله روستاها در نظر گرفته شد. مبالغی هم برای در اختیار گذاشتن تانکر برای آبرسانی به شرکت آبفای استان خوزستان اختصاص داده شد.  
حسینی اضافه کرد: طبق آخرین آماری که از استان داریم، آب در رودخانه‌های دز، کارون و کرخه بیشتر شده و همچنین آبرسانی به روستاها نیز افزایش یافته است.
درخواست نماینده اهواز از نیروی انتظامی: جان مردم خوزستان به خطر نیفتد
نماینده مردم خوزستان در مجلس ادامه داد: مطالبات اصلی مردم خوزستان و تجمعات‌شان در روزهای اخیر هم برای حل مشکل بی‌آب خودشان و دام‌های‌شان است  که روز به روز شاهد تلف شدنشان هستند. برای زمین‌های حاصلخیزی است که بیشتر آنها خشک شدند. حالا اگر از این فضا بدخواهان و افرادی  بخواهند سوءاستفاده کنند راهشان از افراد نامبرده جدا است. این موضوع نه تنها در خوزستان بلکه در هر کجای کشور هم ممکن است وجود داشته باشد. زمانی که تجمعات صنفی شکل می گیرد ممکن است عده‌ای از شرایط به وجود آمده سوء استفاده کنند که قطعا دشمنان و بدخواهان نیز بیکار ننشسته و تلاش خودشان را به کار می‌گیرند. اما صف مردم از صف این‌گونه افراد جدا است ،حتی دیروز در جلسه با مسئولان استان تأکید کردیم که  در برخورد با تجمعاتی  که صرفا مطالبه عمومی دارد و قابل برطرف شدن است، رفتار  مناسبی صورت بگیرد.
وی تصریح کرد:حادثه‌ای هم که برای  آن جوان در یکی از شهرستان‌های استان افتاد  و منجر به کشته شدنش شد، زمان تجمع نبوده و پس از پایان تجمع و متفرق شدن مردم توسط افرادی صورت گرفت. 
حسینی افزود: خواسته ما از نیروهای امنیتی این است که از هر‌گونه تنشی که منجر به در خطر افتادن جان مردم است بپرهیزند و  اگر چه  رعایت می کنند ولی باز هم رعایت بیشتری داشته باشند.
 نماینده مردم اهواز در مجلس در پایان گفت: مردم استان خوزستان نگران نباشند قطعا مشکل کم آبی در مناطق مرزی این استان برطرف خواهد شد.  خواسته مان این است که یک جریان پایدار آبی در  رودخانه های استان و همچنین تالاب ها بویژه تالاب هورالعظیم وجود داشته باشد که حداقل نیاز آب را برطرف کند.  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: خوزستان مردم خوزستان کم آبی نیروی انتظامی نماینده اهواز استان خوزستان نماینده مردم مردم خوزستان کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

دیگر خبرها

  • نیروی انتظامی برخاسته از مردم و خادم مردم است
  • روایت رفسنجانی از استمداد خانواده فرمانده ارشد نیروی انتظامی برای رهایی از زندان
  • نیروی انتظامی جان خود را برای امنیت مردم تقدیم می کند
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • برای تحقق شعار سال ،مجلس وظیفه سنگین برای حل مشکل بروکراسی اداری دارد
  • گسترده شدن سفره افطاری ۲۰۰ متری در اهواز
  • اهواز غرق آب شد؛ وعده‌ای که محقق نشد
  • اهواز با یک بارش ۳۸ میلی زیر آب رفت