Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@05:55:54 GMT

ویژگی های وزرای رئیسی از نگاه یک نماینده

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۸۰۵۱

ویژگی های وزرای رئیسی از نگاه یک نماینده

فرهاد بشیری درباره اولویت ها و ویژگی هایی که وزرای دولت آینده به خصوص وزرای آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات باید داشته باشند، گفت: انتخاب وزرایی که بتوانند مسئولیت خطیر اداره وزارتخانه ها را بر عهده بگیرند امر بسیار با اهمیتی است، در کنار این اهمیت معتقدم جایگاه دو وزارت آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات نیز در جای خود بسیار بسیار ویژه و حائز اهمیت می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در انتخاب وزرا باید یکسری ویژگی ها و شرایط به صورت عمومی دیده شود، اما در کنار این مهم خصوصیاتی ویژه ای وجود دارد که در هر وزارت خانه متناسب با وظایف و حوزه کاری وزیر باید مورد توجه باشد، با توجه به اهمیت و گستردگی حوزه آموزش و پرورش کشور معتقدم وزیر مربوطه باید ضمن اشراف بر اصول آموزشی و پرورشی کشور توان و تخصص اداره این مجموعه را داشته باشد و بتواند از ظرفیت ها بهره ببرد و در جهت تعالی دانش آموزان گام های مهمی بردارد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: البته وزیر آموزش و پرورش دولت آینده باید تلاش کند در کنار توجه جدی به مطالبات فرهنگیان عزیز  در جهت نوسازی مدارس و مراکز آموزشی از ظرفیت ها استفاده کند، امروزه حوزه آموزش و پرورش در جهان در حال پیشرفت می‌باشد بر همین اساس وزیری که معرفی می شود باید مطابق با نیازهای روز این حوزه اقدامات لازم را انجام دهد.

نماینده مردم پاکدشت بیان کرد: یکی از وزارتخانه هایی که پیشانی توسعه علمی و فرهنگی کشور می‌باشد وزارت علوم و تحقیقات است، بر همین اساس معتقدم در انتخاب وزیر علوم هم باید ضمن توجه به توانمندی و تخصص فرد به نوگرایی و تحول گرایی درون وی نیز توجه کنیم، وزیر علوم باید بتواند برای پیشرفت مراکز علمی و دانشگاهی و توسعه حوزه علمی و پژوهشی کشور از همه ظرفیت های کشور استفاده کند، برای مثال در جهت مهارت آموزی دانشجویان و فعالان حوزه علمی و  دانشگاهی فضای خوبی ایجاد کند و اقدامات لازم را مورد توجه قرار دهد.

بشیری همچنین اضافه کرد: در مجموع معتقدم وزرای فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم باید با همگامی و همراهی دولت تعاملات همه جانبه را با یکدیگر داشته باشند چرا که این وزرا نمی‌توانند جزیره ای عمل کنند و همه باید همراه و همگامم باشند و تلاش کنند در عرصه های آموزشی، علمی، فرهنگی و تربیتی به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. / ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: فرهاد بشیری وزرای رئیسی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید

یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با رأی اعضای هسئت دو‌لت به استاندار مازندران شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری عصر امروز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه 1403 با نظر هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران معرفی شد و جایگزین سید محمود حسینی‌پور شد که از 1400 استاندار مازندران بود.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم و پیش از انتصاب به عنوان استاندار مازندران فعالیت‌هایی در سازمان آموزش و پرورش داشت.

داشتن سوابق مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش وپرورش، ریاست سازمان آموزش و پرورش استان ایلام و معاون اجرائی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی در کارنامه نوری است.

یوسف نوری که در سال 1340 متولد شده است مدرک فوق دیپلم پرورشی، مدرک کارشناسی برنامه ریزی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی را دارد.

وی سال 1400  توانست به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت سید ابراهیم رئیسی از مجلس رای اعتماد بگیرد.

اما حسینی‌پور استاندار پیشین مازندران نیز از سوی مخبر، به عنوان رییس دبیرخانه شورای مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور منصوب شد.

شایعه تغییر سید محمود حسینی پور چند روزی بود که مطرح شده بود.

با حکم مخبر او به سمت «رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی» شد.

سید محمود حسینی پور که از آبان 1400 تاکنون به عنوان استاندار مازندران مسئولیت داشت، دارای مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی و با بیش از 25 ماه حضور در جبهه‌های حق علیه باطل به کسب افتخار مدال جانبازی نائل آمده است.

تدریس در دانشگاه‌های امام باقر (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیران و عضویت در شورای امنیت کشور و شورای فرهنگ عمومی کشور از جمله سوابق او است.

معاون وزیر اطلاعات و دستیار ویژه وزیر، ریاست مرکز پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور، ریاست دفتر ویژه سازمان بازرسی و دبیری شورای راهبردی این سازمان، دبیری شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کل کشور و  عضو هیأت تخلفات اداری دیوان محاسبات بخشی از سوابق اجرایی و مسئولیت‌های حسینی پور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان در آستانه سفر رئیسی به اسلام آباد
  • رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان در آستانه سفر رئیسی
  • استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید
  • مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد