Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-24@01:35:38 GMT

کاهش 19 درصدی واردات نفت چین از عربستان

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۸۰۶۰

کاهش 19 درصدی واردات نفت چین از عربستان

اداره گمرک چین اعلام کر این کشور 1.75 میلیون بشکه در روز نفت در ژوئن 2021 از عربستان وارد کرده است.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، واردات نفت خام چین از عربستان در ماه گذشته 19 درصد در بحبوحه کاهش کل واردات این کشور پایین آمد، ولی عربستان همچنان بزرگترین عرضه کننده نفت خام به چین پس از روسیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اداره گمرک چین اعلام کر این کشور 1.75 میلیون بشکه در روز نفت در ژوئن 2021 از عربستان وارد کرده است. این رقم بالاتر از 1.62 میلیون بشکه نفتی است که از روسیه وارد شده، بنابراین عربستان برای هشتمین ماه پیاپی برترین عرضه کننده نفت به چین بود.

اطلاعات گمرک چین نشان می‌دهد پالایشگاه‌های داخلی هیچ نفت خامی از ایران یا ونزوئلا که هر دو تحت تحریم‌های نفتی آمریکا قرار دارند وارد نشده است.

ولی چین به طور غیررسمی همچنان نفت خام ایران با عنوان نفت سایر کشورها مانند امارات وارد می‌کند.

چین در ماه های اخیر کل واردات نفت خام خود را به خاطر افزایش قیمت نفت و اقدام دولت در محدود کردن فعالیت برخی پالایشگاه های مستقل کاهش داده است.

کل واردات نفت خام چین در ماه ژوئن تا حدود 9.77 میلیون بشکه در روز پایین آمد که پایین‌ترین سطح واردات ماهانه از آغاز سال جاری میلادی را نشان می‌داد.

چین طی نیمه اول سال جاری میلادی 260.66 میلیون تن نفت خام معادل 10.51 میلیون بشکه در روز وارد کرده است که 3 درصد نسبت به همین دوره در 2020 کاهش دارد. بیشتر این واردات متعلق به پالایشگاه‌های مستقل چین بودند.

اما چین به تازگی فعالیت این پالایشگاه ها را محدود کرده چون سرعت تولید سوخت در این پالایشگاه ها و پالایشگاه های دولتی بالاتر از روند بهبود تقاضا بوده و بر حاشیه‌های سود پالایشگاهی تاثیر گذاشته‌است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: واردات نفت نفت خام چین گمرک پول نیوز میلیون بشکه در روز واردات نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد

عربستان سعودی ابعاد گسترده پروژه بلندپروازانه ۵۰۰ میلیارد دلاری شهر لاین در شهر هوشمند نئوم را که در ابتدا قرار بود ۱۷۰ کیلومتر طول داشته باشد، تا ۹۸.۶ درصد کاهش داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عربستان سعودی از کاهش ۹۸.۶ درصدی ابعاد شهر لاین در نئوم خبر داد و اعلام کرد طرح اولیه برای پوشش منطقه‌ای به وسعت ۱۷۰ کیلومتر و پذیرایی از ۱.۵ میلیون نفر با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار ترسیم شده بود، اما پروژه لاین اکنون تنها ۲.۴ کیلومتر برای جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر وسعت خواهد داشت.

لاین بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ ولیعهد عربستان سعودی برای مقابله با چالش‌های زندگی شهری و ترویج روش‌های جایگزین زندگی، همچنین بلندپروازانه‌ترین پروژه در میان انبوهی از پروژه‌های بزرگ در سرتاسر عربستان سعودی بود که در میان چندین پروژه نئوم قرار دارد. بر اساس طرح‌های اولیه این شهر با دیوارهای شیشه‌ای با عرض چند صد متر، مساحتی معادل ۱۳ مایل مربع را اشغال می‌کند و با یک خط ریلی پرسرعت به‌هم متصل می‌شود.

با این حال گزارش‌ها نشان می‌دهد این پروژه بزرگ به دلیل محدودیت‌های مالی باید کوچک شود. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که صندوق دارایی مستقل پادشاهی هنوز بودجه کلی سال ۲۰۲۴ را برای منطقه اقتصادی نئوم تصویب نکرده است.

به این ترتیب در حالی که از ابتدا قرار بود لاین به‌صورت مرحله‌ای ساخته شود، هدف فعلی نشان‌دهنده عقب‌نشینی از برنامه‌های اولیه است و با انتشار اخباری مبنی بر کاهش احتمالی پروژه، حداقل یک پیمانکار شروع به اخراج کارگران از پروژه کرده است.

کاهش ابعاد لاین نشان می‌دهد که واقعیت‌های مالی تریلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهر هوشمند عربستان که در قالب طرحی ابتکاری و فراگیر برای متنوع‌سازی اقتصاد پادشاهی عربستان معرفی شده، در حال ایجاد نگرانی‌هایی در بالاترین سطوح دولت سعودی است که تلاش دارد برنامه بلندپروازانه چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود را محقق کند.

پروژه لاین همچنین با نگرانی‌های حقوق بشری روبه‌رو شده است، زیرا ساخت‌وساز آن مستلزم اخراج قبیله حویطات از سرزمین‌های مادری خود در منطقه تبوک است.

کد خبر 746893

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • صدور روادید زائران حج تمتع آغاز شده است
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • فراهم بودن شرایط برای واردات ماشین آلات سنگین درسیستان وبلوچستان