Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به گزارش اخیر این کمیسیون درباره راهکارهای کاهش خاموشی‌های برق اظهار داشت: راهکارهای ارائه شده در این گزارش خوب بوده است اما به دنبال تکمیل آن و ارائه پیشنهادات دیگر هستیم.

وی افزود: هم‌اکنون صنایع دچار قطعی برق هستند این در حالی است که برق برخی صنایع در خاموشی مطلق است و حتی به برخی صنایع گفته‌اند از ساعت 12 شب تا 7 صبح می‌توانند فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه کارخانه فروسیلیس ملایر برای فعالیت خود 37 مگاوات برق نیاز دارد در حالی که فقط 6 مگاوات به آن اختصاص داده اند تصریح کرد: با این مقدار برق عملا امکان فعالیت وجود ندارد، ولی به او پیشنهاد داده‌اند که می‌تواند از 12 شب تا 7 صبح فعالیت شبانه داشته باشد.

وی گفت: کارگران خیلی از صنایع و تولیدات آنها به واسطه قطعی برق دچار مشکل شده و بیکار شده‌اند که هفته‌های آینده می‌تواند موجب گرانی و تورم بیشتر شود. این در حالی است که در همین ایام از این صنایع و کارخانجات مالیات هم دریافت می‌شود.

بیگی‌نژاد افزود: در تکمیل راهکارهای کاهش خاموشی‌های برق صنایع، اعلام کرده‌ایم که برق صنایع باید از سوی وزارت نیرو به صورت جداگانه دیده شود به طوری که آنها می‌توانند برق تولید کرده و برای تولیدات خود از آن استفاده کنند که هم بار متولی برق کشور سبک شود و هم برق پایدار به صنایع داده شود که این کار موجب تولید پایدار خواهد شد، ضمن اینکه صنایع هم برای افزایش تولید امکان برنامه‌ریزی دارند.

وی ادامه داد: برخی معادن برای استخراج برنامه‌ریزی می‌کنند در حالی که به آن برق نمی‌دهیم و حتی زمستان هم به آنها گاز نمی‌دهیم در حالیکه او دچار مشکل خواهد شد به همین دلیل است که باید برق صنایع جدا شود که م شکلات آنها به واسطه خاموشی‌ها کاهش پیدا کند.

نماینده ملایر در مجلس افزود: در تابستان مشکل برق و در زمستان مشکل گاز داریم ولی صنایعی که نیازمند برق هستند طبق این راهکار، پیشنهاد و طرح می‌توانند نیروگاه شخصی بسازند که البته نیازمند گاز طبیعی برای تولید برق هستند و بایستی از هم‌اکنون به فکر تأمین گاز آنها باشیم و در همین راستا بایستی برنامه‌ریزی شود که سیستم گاز آنها را جدا کنیم، لذا می‌کوشیم بر همین اساس سرمایه صنعت را به حوزه گاز برده و تلاش داریم که برداشت‌ها از مخازن و چاه‌های گاز را بیشتر کنیم.

بیگی‌نژاد گفت: باید براساس این طرح و راهکار گاز بیشتری استخراج کرده و به مناطق مختلف کشور ببریم تا نیروگاه‌های شخصی و نیروگاه‌های صنایع برق بیشتری تولید کنند لذا در همین راستا با سرمایه صنعت، ازدیاد تولید گاز و تولید برق خواهیم داشت که اگر این راهکار عملیاتی شود، صنایع رشد خوبی خواهند داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون انرژی مجلس خاموشی برق برق صنایع بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد

محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولید شده در این نیروگاه اظهار داشت: ‌ در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای، ‌نیروگاه اتمی بوشهر توانسته ۴ بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ گفت: این طرح  مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 
  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد