Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-03-28@13:58:40 GMT

آمار عجیب ازدواج دختران ۱۰ تا ۱۴ ساله در پاییز ۹۹

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۹۸۴۲

آمار عجیب ازدواج دختران ۱۰ تا ۱۴ ساله در پاییز ۹۹

مطابق با جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران، طی پاییز سال گذشته (۹۹)، ۷۳۱۷ ازدواج دختر بچه ۱۰ تا ۱۴ ساله و پنج ازدواج پسر بچه کمتر از ۱۵ سال به ثبت رسیده است. مطابق با این گزارش در پاییز ۹۹ آمار ازدواج دختران کمتر از ۱۰ سال صفر است. همچنین در همین بازه زمانی ۳۶۹۵۲ دختر ۱۵ تا ۱۹ ساله و ۵۱۳۹ پسر ۱۵ تا ۱۹ ساله ازدواج کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار طلاق در میان این دختران و پسران نیز قابل توجه است. خوشبختانه در این بازه زمانی تعداد طلاق ثبت شده دختران زیر ۱۰ سال و پسران زیر ۱۵ سال صفر است اما ۱۹۲ طلاق دختر بچه ۱۰ تا ۱۴ ساله در پاییز ۹۹ ثبت شده است. همچنین ۳۵۹۰ طلاق برای دختران ۱۵ تا ۱۹ سال و  ۱۷۶ طلاق برای پسران ۱۵ تا ۱۹ سال نیز در همین بازه زمانی به ثبت رسیده است.

آمارها درحالی خبر از به دنیا آمدن ۳۶۴ نوزاد در پاییز ۹۹ می دهند که مادران این نوزادان کمتر از ۱۵ سال داشته اند. در همین بازه زمانی و سنی تنها یک ولادت برای پدران کمتر از ۱۵ سال به ثبت رسیده است.

همچنین ۱۶۸۷۰ ولادت برای مادران و ۷۳۱ ولادت برای پدران ۱۵ تا ۱۹ ساله در پاییز ۹۹ به ثبت رسیده است.

اما در این میان اگر نگاهی به آمار ارائه شده در گزارشهای فصل بهار و تابستان ۹۹ مرکز آمار بیاندازیم و آن را با آمار کنونی این مرکز مقایسه کنیم؛ در می یابیم که آمار ازدواج و طلاق فصل های بهار و تابستان ۹۹ در گزارش جدید مرکز آمار افزایش یافته است که بنا بر اعلام مرکز آمار علت این تفاوت آماری از سوی ثبت احوال اینطور بیان شده است که «طبق مصوبه کمیته بخشی جمعیت کمیسیون تخصصی شورای عالی آمار، سازمان ثبت احوال کشور تا زمان کاهش فاصله رخداد تا ثبت رویدادهای ازدواج و طلاق وفق بند ۲۶۱ اصول و توصیه هایی برای نظام آمار حیاتی (سازمان ملل متحد، ۲۰۱۳) اقدام به بازبینی (revise) شمار رویدادها می کند».

بنابراین، مطابق با جدیدترین گزارش ارائه شده توسط مرکز آمار، مجموعا در ۹ ماهه نخست سال ۹۹، تعداد ۲۳ هزار و ۷۹۷ ازدواج برای دختران ۱۰ تا ۱۴ سال، یک ازدواج دختربچه کمتر از ۱۰ سال و ۱۴ ازدواج برای پسران کمتر از ۱۵ سال به ثبت رسیده است. همچنین در همین بازه زمانی ۵۲۲ مورد ازدواج دختران ۱۰ تا ۱۴ سال نیز به طلاق ختم شده است.

در مورد تعداد ولادت های ثبت شده در بازه زمانی ۹ ماهه نخست سال ۹۹ نیز، دو ولادت برای پدران کمتر از ۱۵ سال و ۱۰۷۴ ولادت برای مادران کمتر از ۱۵ سال ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، به طور کلی آنچه از آمارها بر می آید آن است که علیرغم اطلاع رسانی رسانه ها و سخنان کارشناسان و صاحب نظران در خصوص تبعاتی که ازدواج کودکان برایشان در پی خواهد داشت، همچنان شاهد روند کودک همسری هستیم و تا زمانی که همتی عالی برای اصلاح قوانین و فرهنگ و شرایط وجود نداشته باشد، این روند ادامه خواهد داشت./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: ازدواج آمار ازدواج همین بازه زمانی ثبت رسیده کمتر از ۱۵ سال ۱۵ تا ۱۹ سال ۱۰ تا ۱۴ سال پاییز ۹۹ مرکز آمار ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد

تین نیوز مجید اسدی* :

کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد.

یک روز متوجه می شویم، سیل مهاجران هم نژاد و زبان افغانی ما، بدون وجود کنترل و تشکیل پرونده احراز هویت و. ...به شهرها سرازیر می شوند که بعد از انتقادات، تذکرات و ....به نحوی حواس مسئولان مربوط در این قضیه به مشکل معطوف می شود

روز دیگر ناگهان اعتراض عده ای دیگر از جمله دوست داران محیط زیست بلند می شود که صید ترال باعث نابودی آبزیان در شاخاب پارس شده است. تا باز مسئولان مربوط بعد از مدتی سکوت و سپس انکار و پس از وارد آمدن خسارات بیشمار، متوجه می شوند، تا جلوی خسارت بیشتر را بگیرند.

ناگهان بعد ده سال متوجه می شویم که حفر هفت سد هزار چاه غیر مجاز و حدود دویست هزار هکتار کشاورزی، دریاچه ارومیه را به نمک زار تبدیل کرده است.

یعنی حواس ما به مفهوم واقعی جمع نیست و گویا، این همه سازمان های عریض و طویل و ادارات و نهادها، در انجام وظیفه خود دارای سیاستی مصوب و منسجم نیستند. و چشم اندازی ندارند و هر روز با حادثه ای جدید، بدون آمادگی روبرو می شویم.

برای نمونه از دوحه قطر تا اشغال کابل توسط طالبان، هیچ فکری برای مهاجرت افسار گسیخته هم نژادان و هم زبانان شرقی ما، چگونگی رویارویی منطقی با این مشکل، برآورد تبعات این مهم و ...نشده بود.

امروز در امور گردشگری نیز، بی سلیقگی، نادانی و کم کاری مشهود است. کشوری که دارای جغرافیای طبیعی منحصر به فرد است. از دریا گرفته تا صحرا ، جنگل، کویر و دشت های فراخ و سبز، با جغرافیای تاسیسی عظیم متشکل از چندین لایه تمدنی گسترده و شگفت و آثار آن نمی تواند نه تنها فرهنگ خود را در منظر ذوق جهانیان قرار دهد، تا از این مسیر ، هم تبادل فرهنگ کرده و هم کسب درآمد،که در حفظ و نگهداری آن هم دچار مشکل است. در صورتی که در ضلع غربی کشور ما،ترکیه با داشتن مساحتی به اندازه نصف مساحت کشور ما، با تنوع کمتر جغرافیا و با آثار تاریخی ای به مراتب کمتر از آثار تاریخی ایران، در سال سد ها برابر ایران از محل جذب توریست کسب در آمد می کند.ترکیه در سال جدید جذب شصت میلیون توریست را هدف گذاری کرده است که برای کشور شصت میلیارد دلار درآمد حاصل خواهد کرد.

اما در مقام مقایسه، در سال ۱۴۰۱،حسب گزارش ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ خبرگزاری جمهوری اسلامی فقط چهار میلیون نفر از تعداد  حدود یک میلیارد گردشگر جهان، به ایران سفر کرده اند.

در همین مسیر تعداد ایرانیانی که به ترکیه در آن سال سفر کرده اند، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، طی کد خبر ۷۴۷۷۲۰ تاریخ ۱۱ آذر ۱۴۰۲ سالانه بالغ بر شش میلیون نفر است. در صورتی که کمتر از ده هزار نفر ترک در  همان سال، به ایران مسافرت کرده اند.

یعنی در این ناترازی، حدود 6 میلیارد دلار پول ایران، در یک سال از طریق گردشگری، به کشور ترکیه تزریق شده است. آیا تغییر این وضع به نفع کشور کاری محال است یا عدم کارایی ها و دخالت بدسلیقگی در اجرای سیاست گردشگری باعث این معضل شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یوزپلنگ‌های شناسنامه‌دار توران کمتر از ۲۰ قلاده هستند+فیلم
  • کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد
  • سرنوشت عجیب بیوه امیرکبیر؛ تن دادن به ازدواج با سه مرد دربار!     
  • خبر تازه درباره ازدواج گوگوش با رها اعتمادی
  • رکورد ۱۰ ساله صدور پروانه در منطقه ۱۰ شکسته شد
  • پرمخاطب‌ترین مجموعه‌های پاییز ۱۴۰۲
  • عکس | ازدواج دوم بهنوش طباطبایی بعد طلاق مهدی پاکدل!
  • جدیدترین آمار از جنگ ۹ ساله علیه یمن
  • جدیدترین آمار از جنگ ۹ ساله علیه یمن/ ۱۸ هزار شهید و ۳۱ هزار زخمی
  • سامانه «تصمیم»؛ مشاوره تخصصی برای کاهش طلاق‌های توافقی