Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@14:37:12 GMT

طراحی سیستم نمک‌زدایی نفت در جهاد دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۰۶۲۹

طراحی سیستم نمک‌زدایی نفت در جهاد دانشگاهی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز؛ علیرضا غلامی مدیر گروه پژوهشی الکترومکانیک جهاددانشگاهی علم و صنعت و یکی از محققان جوان جهاددانشگاهی که مدیریت پروژه طراحی و ساخت سیستم نمک زدایی الکترواستاتیکی نفت در جهاددانشگاهی واحد علم و صنعت را برعهده دارد در رابطه با این پروژه گفت: طرح فناورانه نمک‌زدایی از نفت خام را که در حضور رهبر انقلاب معرفی کردم از سال ۱۳۹۰ مراحل تحقیقات اولیهٔ آن شروع شد؛ پس از سپری شدن تحقیقات اولیه شبیه‌سازی‌های مختلفی از جنبه‌های گوناگون مهندسی بر روی موضوع صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس با انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و کمک مالی این معاونت موضوع با جدیت بیشتری دنبال شد و به ساخت یک سیمولاتور نمک‌زدایی در ابعاد کارگاهی منتهی شد.

مدیر گروه پژوهشی الکترومکانیک جهاددانشگاهی علم و صنعت با اشاره به این که ساخت موفقیت‌آمیز این سیمولاتور راه را برای حضور جهاددانشگاهی در عرصهٔ صنعت بیش از پیش باز کرد، افزود: با تلاش‌های بسیار و بر مبنای توانمندی ایجاد شده پروژهٔ فرآورش پیش ساخته در میدان نفتی مشترک غرب کارون به جهاددانشگاهی واگذار شد.

وی در رابطه با ضرورت اجرای این طرح در کشور توسط جهاددانشگاهی اظهار کرد: پیر شدن چاه‌های نفت ایران سبب شده است که آب و نمک همراه نفت افزایش یابد، بنابراین نمک‌زدایی از نفت خام علاوه بر آنکه برای صادرات نفت امری ضروری است برای جلوگیری از خوردگی در تجهیزات پایین‌دستی نفت هم بسیار مهم و حیاتی است.

غلامی به مشکلات و موانع پیش روی به سرانجام رسیدن اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین مانع عدم اعتماد صنعت به دانش و فناوری بومی شده است. همچنین ممکن است برخی از مقاومت‌ها برای استفاده از محصول داخلی مربوط به منتفع شدن مادی برخی افراد از خرید خارج باشد.

این پژوهشگر ادامه داد: برای عبور از این مشکلات اول قوانین حمایت از تولید داخل که البته در سال‌های اخیر حرکت خوبی در این زمینه صورت گرفته است باید ادامه یابد. دوم باید مشوق‌هایی برای مدیران و شرکت‌های کارفرمایی که ریسک استفاده از دانش و فناوری بومی را می‌پذیرند در نظر گرفته شود. سوم با استفاده از صنعت بیمه ریسک استفاده از دانش و فناوری بومی باید کاملا پوشش داده شود. چهارم برای مجموعه‌های فناور نظیر جهاددانشگاهی یک کرسی در بخش‌های تصمیم گیر در صنایع مهم نظیر صنعت نفت اختصاص یابد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، وی درباره زمان اتمام این طرح تصریح کرد: پس از ساخت موفقیت‌آمیز یک نمونه صنعتی می‌توان گفت که این طرح فناورانه به بلوغ کامل خود رسیده است. پس از آن باید در زمینهٔ بازاریابی این طرح چه در داخل کشور و چه در منطقه تلاش‌های منطقی و اصولی انجام شود.

مدیر گروه پژوهشی الکترومکانیک جهاددانشگاهی علم و صنعت درپاسخ به این سوال که به نظر شما شرایط فعالیت، اعتماد و باور به جوانان در جهاددانشگاهی چگونه است، گفت: جهاددانشگاهی علم و صنعت در طول این سالیانی که بنده در آن فعالیت دارم بسیاری از فعالیت‌های مهم خود را به جوانان واگذار کرده است و نتایج بسیار خوب و خیره کننده‌ای را کسب نموده است.

وی در رابطه با نقش جهاددانشگاهی در حل مشکلات کشور بیان کرد: جهاددانشگاهی خیلی بیشتر از این می‌تواند در بخش‌های مختلف و در حل مشکلات کشور نقش داشته باشد و باید توانمندی‌های آن معرفی شود.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1104084 برچسب‌ها جهاد علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جهاد علمی جهاددانشگاهی علم و صنعت نمک زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲۰۵ نفر در آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان‌شمالی، مهسا پرنیان با اشاره به ثبت‌نام ۱۲۰۵ داوطلب در استان گفت: از این تعداد ۸۰۳ نفر خواهران و ۴۰۲ نفر نیز برادران هستند.
وی گفت: این آزمون صبح امروز جمعه ۳۱ فروردین همزمان با سراسر کشور در مرکز آزمون جهاددانشگاهی در محل مجموعه جهاددانشگاهی و دانشگاه بجنورد برگزار می‌شود.
داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مذکور پیگیری نمایند.

دیگر خبرها

  • آغازنام نویسی در آزمون استخدام۳۰۰ معلم در بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب ۳۰۰ معلم برای بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • جهاددانشگاهی باید مهم‌ترین بازیگر فعالیت‌های فرهنگی و دانشگاهی باشد
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • رقابت ۱۲۰۵ نفر در آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی
  • صنعت اسباب بازی، مسئله جدی دانشگاه‌های جهان
  • انتشار کتاب قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه
  • انتشار کتاب «قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه» در چهارمحال وبختیاری
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • شهری که برای ۱۰۰ سال آینده طراحی شد