Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرانه مصرف آب در کرمانشاه افزایش یافته و بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، با وجود تنش آبی شدید در استان کرمانشاه و کاهش آبدهی چشمه‌ها و سراب‌ها و منابع تأمین آب، بسیاری از مردم کم‌آبی را جذب نگرفته و همین موضوع سبب افزایش سرانه مصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هرچند بخشی از آب مصرفی ناشی از فرسودگی شبکه و هدررفت آب است اما عدم رعایت الگوی مصرف سبب شده سرانه مصرف از میانگین کشوری بالاتر رود.

علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اظهار داشت: محله جعفرآباد کرمانشاه در انتهای خط مخزن فردوسی قرار دارد و آب این مخزن نیز از سراب قنبر تأمین می‌شود که آبدهی آن از 350 لیتر بر ثانیه به 75 لیتر بر ثانیه رسیده است و همین موضوع سبب قطعی و افت فشار آب در این محله می‌شود.

«معجزه آبخیزداری»|مدیریت جامع حوزه آبخیز؛ مهمترین راهکار غلبه بر تنش آبی استان خوزستانزمین‌لرزه 4 ریشتری حوالی ابوزیدآباد آران و بیدگل را لرزاند/ زلزله تاکنون خسارتی نداشته استآبخوان‌های دشت ورامین در معرض آسیب/ فرونشست ماکزیمم دشت ورامین 24 سانتی‌متر است

وی با اشاره به کاهش بارندگی در سال آبی 99 و 1400 عنوان کرد: با این وجود مصرف آب نه‌تنها کاهش نیافته بلکه افزایش یافته به طوری که سرانه مصرف آب در خرداد حدود 223 لیتر بوده و در تیر ماه به 235 لیتر در شبانه روز برای هر فرد رسیده است.

کاکاوند با اشاره به صورت رعایت الگوی مصرف از سوی مردم گفت: تیم‌های مدیریتی در حال پایش محله‌های مختلف و رفع مشکلات هستند و تلاش می‌شود با تجهیز منابع جدید آبی و حفاری چاه‌های جدید کاهش آبدهی در شراب‌ها و چاه‌های دیگر جبران شود.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف استان کرمانشاه بالاتر از سایر استان‌ها است افزود: براساس تجربیات سال‌های گذشته در زمان تعطیلات مصرف آب به شدت افزایش می‌یابد که مردم باید در این زمان توجه بیشتری به مصرف داشته باشند.

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با اشاره به احتمال بارش باران در استان اظهار داشت: لایه‌روبی رودخانه‌ها از اکنون باید مدنظر قرار بگیرد که دچار بحران و غافلگیری نشویم.

وی از صدا و سیما خواست در زمینه نحوه مصرف آب و رعایت الگوی مصرف فرهنگ‌سازی کند افزود: شرکت آب منطقه‌ای وعده داده تا دهم مرداد حدود 1000 لیتر در ثانیه آب از محل سد گاوشان وارد شبکه آب شهر کرمانشاه شود.

استاندار کرمانشاه گفت: اکنون 4000 لیتر در ثانیه آب وارد شهر کرمانشاه می‌شود اما میزان مصرف شهر گاهی به 6500 لیتر در ثانیه نیز می‌رسد که بخشی از آن ناشی از هدر رفت آب شبکه است و شرکت آب و فاضلاب باید نسبت به رفع آن اقدام کند.

انتهای پیام/832/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب و هوا آب و هوا استان کرمانشاه سرانه مصرف مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴.۶ درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال

  آقای جلیل سالاری معاون وزیر نفت ­در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، درباره آخرین وضعیت تأمین سوخت در کشور گفت: در دوره سرد سال علاوه بر بخش حمل‌ونقل، باید سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه‌ها را نیز تأمین می‌کردیم که سه میلیارد لیتر سوخت در حوزه نیروگاه‌ها مصرف شد و به موازات آن، تأمین بنزین برای سفر‌های نوروزی را انجام دادیم.   وی افزود: مصرف ۱۵۹ میلیون لیتر بنزین که در ۲۹ اسفند ثبت شد، هشت میلیون لیتر نسبت به روز مشابه در سال قبل از آن افزایش داشت؛ در مجموع، حدود ۳۷۰ میلیون لیتر جا‌به‌جایی و توزیع فرآورده‌های نفتی بنزین و گازوئیل در اسفند صورت گرفت که ۲۴ میلیون لیتر نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش نشان می‌دهد.   این مقام مسئول با اشاره به اینکه­ پلیس راهور میزان سفر‌ها در پنج روز ابتدایی امسال را ۱۳۹ میلیون تردد اعلام کرده، اضافه کرد: این تردد‌ها عمدتاً ثبت جاده‌ای شده که نشان می‌دهد، حمل‌ونقل عمومی در کشور فاقد ظرفیت و کارایی لازم است و از سوی دیگر، شرایط قیمتی حمل‌ونقل عمومی به شکلی است که مردم ترجیح می‌دهند از خودرو‌های شخصی استفاده کنند.   وی همچنین درباره سایر دلایل افزایش مصرف سوخت، اظهار کرد: خودرو‌های موجود در چرخه حمل‌ونقل، عمدتاً فرسوده هستند یا مصارف آن‌ها نسبت به استاندارد‌های جهانی بسیار بالاتر است. پایشی که در سامانه هوشمند سوخت انجام دادیم، نشان می‌دهد که روند مصرف سوخت خودرو‌های جدیدی که وارد چرخه می‌شوند، نسبت به سال گذشته افزایشی است.   آقای ­سالاری با تأکید بر این که باید توجه ویژه‌ای به بهینه‌سازی مصرف سوخت شود، ادامه داد: متنوع کردن سبد سوخت، اجرایی کردن سامانه پایش در حوزه گازوئیل که سال‌هاست انجام نشده، تمرکز بر استفاده از کارت‌های سوخت شخصی و جلوگیری از جابه‌جایی این کارت‌ها، از برنامه‌های مهم مدیریت مصرف در سال ۱۴۰۳ است.   وی تأکید کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ بحث استفاده از کارت‌های سوخت شخصی آمده و باید اجرا شود؛ همچنین بحث مدیریت مصرف سوخت و جلوگیری از قاچاق آن، از مسیر سیاست‌های غیرقیمتی در دستور کار و برنامه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ­قرار دارد.   معاون وزیر نفت­ در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همچنین گفت: میانگین مصرف روزانه بنزین در ۶ روز ابتدایی امسال نزدیک به ۱۲۰ میلیون لیتر بوده که ۴.۶ درصد نسبت به سال گذشته که حدود ۱۱۵ میلیون لیتر مصرف داشتیم، افزایش یافته است.   وی افزود: به علت­ محدودیت‌­ چرخه حمل‌ونقل خودرو‌های سنگین و این که صرفاً خودرو‌های حامل کالا‌های اساسی اجازه تردد جاده‌ای دارند، ­مصرف گازوئیل بخش حمل‌ونقل در ایام سفر‌های نوروزی کاهش پیدا می‌کند که اکنون میانگین مصرف روزانه آن، از ۶۵ میلیون لیتری که قبل از این ایام بود، به حدود ۴۵ میلیون لیتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • مصرف حدود ۱۲۷میلیون لیتر بنزین در هشتمین روز بهار
  • مصرف سوخت در سراسر کشور همچنان افزایشی است
  • مصرف حدود ۱۲۷ میلیون لیتر بنزین در هشتمین روز بهار
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز بهار
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر در هفتمین روز بهار
  • افزایش ۴.۶ درصدی مصرف روزانه بنزین نسبت به سال قبل
  • افزایش ۳ درصدی مصرف بنزین در فارس
  • افزایش ۳ درصدی مصرف بنزین درفارس
  • افزایش ۴.۶ درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال
  • ایران رتبه ۹ تولید تخم مرغ در دنیا را داراست